collage 24.08.11, 10:32 Wiem, że na kotku jest bardzo dużo fanów serialu Słodkie kłamstewka. Piszcie swoje przemyślenia o "A", postaciach, związkach i o wszystkim co związane z serialem. Zapraszam c: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 10:41 halo, jest tu kto? o: Odpowiedz Link Zgłoś
hanisiaa Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 11:02 ja obejrzałam tylko parę odcinków : > . Odpowiedz Link Zgłoś
edith_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 14:00 Głownie oglądam seriale kryminalne i fantasy, więc na początku byłam do niego sceptycznie nastawiona.Myślałam że to będzie serial o sweet nastolatkach,a tu takie zaskoczenie Teraz jestem w trakcie oglądania 2 sezonu.Nie mam pojęcia kim może być "A",a jak wy myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 14:24 Ja też, troszkę mnie słitaśna nazwa nie przekonywała, ale jak zobaczyłam aktorów to od razu się zakochałam. Co do "A" na pewno macza w tym palce Jenna i Ian. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 15:46 Dobry. Wbijam ; ) PLL to najlepszy serial jaki kiedykolwiek oglądałam. Oszalałam na jego punkcie od pierwszego odcinka. Uważam, że 'A' jest Jenna. Na początku myślałam, że 'A' to Melissa, ale potem wydało mi się to trochę nieprawdopodobne. I kocham parę Aria - Ezra ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 16:12 heja jestem caly czas na biezaco. kto jest A ? napewno kilka osob. co sadzicie o tym klubie N.A.T < chyba taka nazwa > ? moze to oni sa A? Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 16:14 Arie i Ezre uwielbiam od 1 odcinke ale ostatnio wialo u nich nuda i chcaialam zeby cos odwalila z jasonem ale niestety jason to psychol wiec niech bedzie z ezra Odpowiedz Link Zgłoś
k. Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 16:20 Bardzo dobry serial! Fajnie dobrani aktorzy, ciekawe postacie. Też myślę, że "A" to grupa osób. Początek drugiego sezonu trochę za bardzo pomieszał w wątkach, można się było pogubić, ale teraz wszystko zaczęło się układać w jakąś całość (właśnie za sprawą NAT). Wydaje mi się, że w ekipie "A" może być jakaś postać, którą nikt by o to nie posądził. Z niecierpliwością czekam na dalszy rozwój wydarzeń! Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 16:33 Także jestem wielką fanką serialu, więc nie mogłam pozostać obojętna Wydaje mi się, że "A" to ta tajemnicza grupa do której należeli Jason, Ian i Garret. W odcinku z tamtego tygodnia wyraźnie pokazano połączenie między tymi postaciami, ale jeszcze do tego dochodzi Jena, która też nie jest święta. Mam też wrażenie, że zabito Ian'a, aby ten nie wydał ich tajemnicy, może się nawrócił i postanowił żyć spokojnie z Melissą, ale sumienie nie dawało mu spokoju chciał coś powiedzieć i ciach już go nie ma. Chociaż moim zdaniem postacie, które niby mają związek z morderstwem Ali są za wyraźnie pokazane, a może "A" to zupełnie inna osoba, która z pozoru wydaje się być dobra i zbyt mocno się nie wyróżnia? Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 16:37 czytalam gdzies ze to osoba, ktora napewno pojawila sie w 1 sezonie wiec nowe z 2 odpadaja. dla mnie A jest chore psychicznie, zabic czlowiek <ian> i trzymac go tydzien i pisac do melisy, ze zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 16:42 A może to spokojny, nie wyróżniający się z tłumu Ezra? (żart) A co myślicie o bracie Arii ostatnio wydaje się bardzo dziwny. Odpowiedz Link Zgłoś
k. Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 16:45 Z tym Ezrą to całkiem dobry pomysł Wątek z bratem Arii miał chyba tylko wprowadzić trochę zamieszania, nie wydaje mi się, żeby miał coś z tym bezpośrednio wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 16:50 No to ja się dzięki wątkowi z bratem troszeczkę pogubiłam Ale nie daje mi spokoju przyszła przybrana siostra Hanny w ostatnim odcinku nieźle ją wystraszyła Odpowiedz Link Zgłoś
k. Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 16:54 Myślę, że ta siostra też jeszcze sporo namiesza. Ja mam czasami wrażenie, że to wszystko jest jak w "Truman Show" - wszyscy tylko kreują prawdziwą rzeczywistość Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 17:01 A na koniec okaże się, że to był tylko sen jednej z bohaterek. ps. tak zupełnie z innej beczki Caleb lepiej by wyglądał w krótszych włosach Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 16:50 PPL to mój ulubiony serial. niesamowicie mnie wciągnął. a co do A nie mam pojęcia kto może nim/nią być. Jednak podejrzewam że A nie działa w pojedynkę. widzę w tym wszystkim powiązania z Jenną, Ianem (właściwie to był) i policjantem, którego imię wyleciało mi z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
xcrystalx Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 17:20 Na punkcie serialu mam obsesje kocham wprost <3 ale z każdym odcinkiem moje podejrzenia co do "A" rozmywają się i jestem w kropce szczerze mówiąc Ale jestem cholernie ciekawa kto to Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 17:40 Ciekawe w którym sezonie dowiemy się, kim jest A. A co sądzicie o Alison? Ja uważam, że ona żyje c: Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 17:57 Szczerze mam mieszane uczucia może Ali żyje, a może nie. Sama nie wiem. Myślę też, że chociaż była prawdziwą su... to tak naprawdę zależało jej na dziewczynach, a może nawet próbowała ją przed czymś chronić? Albo żyje i próbuje się na nich zemścić? W tym serialu może wydarzyć się praktycznie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 18:02 Tak, masz racje, że była prawdziwą suką. Najbardziej mnie wkurzyła tym jak dogadywała Hannie o jej masie ciała lub wysyłała fałszywe sygnały Emily, że ją kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 18:07 Wiesz może po prostu była aż tak wredna, że owinęła sobie dziewczyny wokół palca tylko po to, aby nie zostać sama gdy już wszyscy się od niej odwrócą, bo przecież nikt jej nie lubił w szkole, a one były tak oślepione tym, że każda z nich jest tak wyjątkowa, że były z nią do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
k. Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 18:09 Co do Ali to też mam mieszane uczucia. Nie wydaje mi się, że wciąż żyje. Ja mam tylko nadzieję, że nie pokomplikują tego za bardzo i będą wiedzieli w którym momencie to zakończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 18:22 Wydaje mi się czy za 6 dni będzie ostatni odcinek, pierwszej połowy drugiego sezonu? :c Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 18:27 Nie mam pojęcia, ale jeśli tak to co ja będę oglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 18:30 Zawsze tak robią. Na okres wakacyjny robią przerwę z 90210, VD, Gossip Girl, a puszczają Pretty Little Liars. A potem na znów na odwrót c: Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 18:48 Przynajmniej zajmę się oglądaniem VD i nie będzie mi tak bardzo brakować PLL Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 18:57 Z jednej strony też mi będzie brakować PLL, ale z drugiej czekam niecierpliwie na VD c: Odpowiedz Link Zgłoś
edith_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 20:13 Ja też już nie mogę się doczekać VD, Może dość banalne pytanie,ale jakich bohaterów najbardziej lubicie z PLL? Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 20:17 Ja uwielbiam Spencer. Zawsze musi się gdzieś wchrzanić - czy to do kostnicy czy to do domu Jasona xD i uwielbiam ją z Tobym. Słodko razem wyglądają. Nie wiem jak wy, ale ja zawsze lubię końcówki serialu kiedy 'A' coś robi. Najlepszy motyw był w kostnicy kiedy 'A' siedziała/siedział/siedziało pod tym prześcieradłem. Wrzasnęłam wtedy jak głupia ; D Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 20:22 Mam tak samo ja ty też najbardziej lubię Spencer po prostu ta dziewczyna to wulkan robi to czego nie powinna tu jest tam jest wszędzie jest pełno, a z męskiej części Ezra. Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 20:43 Kocham ten serial Najbardziej lubie Spencer a z facetów Toby'ego Odpowiedz Link Zgłoś
edith_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 20:52 Witajcie dziewczyny w klubie też najbardziej lubię Spencer i jeszcze Hanne za to że umie postawić na swoim i nie przejmuje się wszystkim.A co do męskich bohaterów to Caleb i Toby. Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 21:00 Ciekawa jestem co sądzicie o Jasonie czy naprawdę czuł coś do Arii czy też chciał coś jej zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
lara12 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 21:05 myślę, że czuje coś do Arii, ja tam nie mam nic przeciwko, żeby z nim była, jest boski <3 za to zauważyłam, że dużo fanów uważa, że to Ezra jest A. kurczę, i nie mam pojęcia dlaczego, on mi totalnie nie pasuje -.- Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 21:10 tak, Jason i Aria. chyba coś z tego będzie. szczerze to nawet dobrze, bo Ezra troszeczkę mnie irytuje. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 21:25 Ale przyznaję, że w pierwszych odcinkach Ezra był totalnie zajebisty. Z czasem zrobiło się to nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 21:32 tak był świetny. ale potem to wszystko zaczęło się jakoś wywlekać a Ezra bał się ujawnienia swojego związku bardziej niż Aria. No i ta jego była narzeczona się pojawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 21:41 jaka jest wasza ulubiona para? moja to hanna&caleb i ja chce zeby aria byla z jasonem<mam nadzieje ze nie jest zadnym psycholem> czy was tez czasami wkurza postac emily? te je minki? wolicie ja z samara czy maya? Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 21:46 Macie rację na początku Ezra był niczego sobie teraz jest strasznie mdły gdyby był prawdziwym facetem to by się nie ukrywał. Moja ulubiona para Spencer i Toby. Czy postać Emily mnie wkurza? Tak i to bardzo wiecznie gra ofiarę chociaż "A" zatruwa życie nie tylko jej. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 21:49 Moja ulubiona to też Hanna i Caleb. Taaak, Emily jest jakaś przymulona. Jakby była niedorozwinięta d: Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 21:51 a czytal ktos ksiazki PTL? bo ja nie. w polsce jeszcze nie widzialam nigdzie Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 21:53 Można kupić w empiku są dwie części (książki) w polskiej wersji językowej Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 21:53 Ja nie czytałam, ale chciałabym. Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 21:51 Bardzo lubię parę Hanna&Caleb. I Spencer& Toby także. Chyba nie potrafię wybrać, którą bardziej. A Emily mnie nie wkurza. Raczej budzi we mnie współczucie w niektórych momentach. Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Błagam 24.08.11, 21:49 Nie piszcie tu tego fatalnego tłumaczenia 'Słodkie Kłamstewka' x.x Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Błagam 24.08.11, 21:54 Taak, polskie tłumaczenia są the best -.- A szczególnie serial 10 things I hate about you, który w polskim tłumaczeniu nazywa się 'Zakochana złośnica'. Koń by się uśmiał c: Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Błagam 24.08.11, 21:53 jak zobaczylam po raz pierwszy tlumacznie tytulu serialu to myslalam ze padne. slodkie klamstewka... bleee Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Błagam 24.08.11, 21:56 co sadzicie o ojcu spencer? moze to on zabil alison, bo niby dlaczego tak wkurzyl sie o ten kij? Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Błagam 24.08.11, 22:01 Na początku też tak myślałam. Spencer przecież starała się postawić jako jedyna z dziewczyn. Ali nie była zadowolona. Może ojciec Spencer się wkurzył, że zatruwa jego córce życie i ją walną tym kijem chociaż z drugiej strony może próbuje kogoś chronić. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:01 Jakie są dla Was najgorsze momenty w serialu? Ja nienawidzę kiedy jedna z dziewczyn jest sama w domu i nagle ktoś zaczyna kręcić klamką w drzwiach lub ktoś chodzi po domu. Zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:07 dla mnie najstraszniejszy był moment kiedy spencer o mały włos uniknęła śmierci, i kiedy A uratowało ją, a zabiło Iana. ta scena wywarła na mnie naprawdę mocne wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:07 ja pamietam jak prawie zawalu dostalam jak aria poszla do domu spencer a jej nie bylo tylko jej brat mike sie tam wkradl i je wtedy popchnal. myslalam ze to A i ze zaraz jej cos zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:13 Tak ten moment co Ian chciał zabić Spencer. Już naprawdę myślałam, że to zrobi. A najdziwniejsze jest to, że ona po prostu zniknął. Cuda niewidy. Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:18 A jest jakoś niewyobrażalnie zdolne. Zawsze po wszystkim dokładnie zaciera ślady. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:25 Ja mam dużo do nadrobienia odcinków z 2 serii, bo ostatnio na moim internecie nic nie chce się ładować, dlatego chce się zapytać co z dzieckiem siostry Spencer? Urodziła? Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:26 Dołączam się do pytania ; ) Nieźle gnacie do przodu z postami... Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:27 nie jeszcze nie. Aktualnie Melissa gdzieś wyjechała. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:28 Ona też się dziwnie zachowuje w sprawie Iana. Wgl nie daje sobie przegadać :c Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:32 a pamietacie ta scene co melisa chciala cos powiedziec spencer a wtedy zadzwonil w torbie spencer telefon iana? ciekawe co jej chciala powiedziec, czy cos przydatnego? Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:28 Czyli dalej siedzi w tej Philadelphii czy coś w tym stylu, tak? . Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:30 Melissa na początku wydawała mi się strasznie podejrzana, ale teraz już mi się tak nie wydaje. Przecież wyjechała, a 'A' działa w mieście... Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:32 w sumie nie dziwie się Melissie że tak reaguje. I ze ma taki stosunek do Spencer teraz. Kiedy A podłożyło jej telefon Iana to wszystko wyglądało na intrygę i Melissa tak to odebrała. Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:31 Tak, na początku to ją podejrzewałam że jest "A" w końcu Spencer "miała" wszystkich jej chłopaków, a po za tym mogła podsłuchiwać dziewczyny i dlatego wszystko wie Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:33 Szkoda, że Ian zginął - mimo iż był świnią to z Melissą tworzyli uroczą parę... Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:36 jakby moja siostra zabierala mi wszyskich chlopakow to tez bym sie wkurzyla. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:36 W tym serialu jest już taka mieszanina, że trudno się połapać. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:37 Ile będzie sezonów, jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:37 będzie na 100% musi być! Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:38 hmm, trudno to określić. jak dla mnie może być wiele tylko żeby nie było nudno i monotonnie. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:40 Pierwszy sezon, moim zdaniem wypada blado na tle drugiego. W drugim o wiele więcej się dzieje - to mi się bardzo podoba. I końcówki z 'A' są o wiele bardziej przerażające... Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:41 tak, końcówki z 'a' w roli głównej to to na co najbardziej czekam Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:40 czy wy tez na poczatku myslalyscie ze jenna widzi? ona mnie przeraza ogolnie Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:41 tak, też tak myślałam. dopóki hanna nie uderzyła jej w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:42 Ona na pewno widzi! Jest za mądra i za wiele wie. Jak będą tak dzielić jeden sezon na kilka partii, to dużo sezonów nie powstanie -.- Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:44 Jenna jest 'A'. Tak mi się wydaje przynajmniej... Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:48 Jenna chce zemsty Bóg jeden wie co Ali jej w szpitalu nagadała. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:46 Albo i nie. Ona ma swoich obserwatorów. M.in policjanta. Ona też w tej sprawie głęboko siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:50 jak już pisałam , uważam ze 'A' to grupa ludzi. min. Jenna Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:51 Na dobrą sprawę oni wszyscy siedzą głęboko w sprawie ; D Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:51 a co myslicie o terapeutce? podobno wie kim jest A Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:53 terapeuta to wie? o.o Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:53 Jejku, jak ja już bym chciała wiedzieć kto jest tym cholernym 'A'! Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:55 No w ostatnim odcinku "A" był/była u niej na "terapii" Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:59 juz nie moge sie doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:53 Ta terapeutka też jest dziwna, nie bez przyczyny kazała im się rozdzielić. Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:57 czytalam ze sie dowiedziala ale wyslala chyba emily wiem kto jest A ale nie powiedziala kto to tak jak wtedy hanna i pewnie A ja porwie i cos jej zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 22:59 Niech A zabije wszystkich i będzie spokój. I nikt się nigdy nie dowie kim był A. Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 23:02 ech po tej zapowiedzi jestem strasznie nakręcona. ja chcę wiedzieć co będzie dalej! jak ja przeżyje przerwę C: Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 23:07 ja przezyje przerwe ogladac VD Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 23:05 ja nie umre dopoki nie dowiem sie kim jest A. jak beda ciagneli to do 10 sezonu i nadal nie dowiem sie kim jest A to przestane go ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 23:10 Obawiam się, że tak będzie bo Plotkara ma 5 sezon i dalej nie wiadomo kto jest plotkarą. Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 23:14 ja dopiero zaczynam 3 sezony plotkary wraz z tvn Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 23:15 Ja też oglądam bo jakoś nie pamiętam tamtych odcinków. Ogólnie przestałam oglądać GG, bo nie umiałam się połapać -.- Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 23:18 Ja z Plotkarą jestem na bieżąco, tylko w GG plotkara tak jakby schodzi na drugi plan przy tym całym zamieszaniu Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 23:20 No już nie robi takiego zamieszania. I nawet nie zastanawiają się kim ona jest. Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 23:30 to tak jakby A ucichlo ale A nie daje o sobie zapomniec. co byscie zorbily na miejscy dziewczyn? Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 23:34 Sama nie wiem, nie wyobrażam siebie w ich sytuacji... Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 23:36 Dowiedziałabym się kim jest A na własną rękę i skopałabym jej/jemu tyłek Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 23:37 ja bym przestala telefonu uzywac to A by nie pisalo choc pewnie by znalazlo inne sposobu do zarywania do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 23:38 No przecież widziałaś, że jak wyłączyły telefon to miały wiadomości w książkach i szafkach. Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 23:41 u mnie w szkole nie ma szafek u mnie w szkole A ciezko by mialo zostac nie odkryte bo plotki szybko sie roznosza Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 24.08.11, 23:52 Haha, wchodzisz do klasy po dzwonku a tam na tablicy wielkimi literami Ola i Ezra mają romans-A. Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 00:05 a ja bym tam mogła mieć z nim romans Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 00:09 o myślałam, że jestem jedną z nielicznych fanek pretty little lias na kotku : p a więc hm. co do związków uwielbiam Hannę i Caleba oraz Ezrę i Arię c: z postaci uwielbiam Hannę kurde, chciałabym mieć takiego Ezrę u mnie w szkole xd Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 00:08 haha dobre i wszystko by wyszlo na jaw. u mnie sa tak przystojni nauczyciele zebym sie za zadnego nie wziela Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 00:11 a właśnie oglądał ktoś odcinek " I Must Confess " ? boski! Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 00:13 ktory to? ten najnowszy? a jest juz z napisami bo ja po angielsku odcinka nie zrozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 00:11 ja tez chce miec ezre w szkole. moze zaczelabym sie uczyc Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 00:13 Kurde ale wy mnie nakręcacie c: Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 00:14 tzn. jest w interneci , ale po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 00:15 collage masz Alarica więc Ezra jest mój Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 00:13 Życie szkolne byłoby o wiele piękniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 00:15 No a jak. Gdybym miała z Ezrą pierwszą lekcje to bym już o 6 pod szkołą stała c: Nie oglądałam, mam 9 odcinków do zobaczenia :c Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 00:17 haha, ja też . i bym udawała, że czegoś nie umiem i prosiłabym go o pomoc! :3 ha, fajnie się tak marzy xd Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 00:18 ja obejrze ale dopiero z napisami Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 00:20 Gdybym była studentką to może bym flirtowała, ale teraz bym miała tylko problemy :c Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 00:21 no. bo w sumie od Arii on nie jest jakoś strasznie starszy,a np. od takiej mnie to z kilkanaście lat by było .. Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 00:21 ezra w szkole i ola siedzi na 1 lawce i jest grzeczna Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 00:24 jakby moi rodzice sie dowiedzieli ze mam romans z nauczycielem o moj boze chyba by mi zabronili do szkoly chodzic Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 00:25 haha, dobry sposób, żeby nie chodzić do szkoły : p Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 00:27 Same plusy romansujesz z nauczycielem i nie chodzisz do szkoły bo ci rodzice nie każą żyć nie umierać Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 08:28 No, ale wtedy Ezry nie zobaczysz :c Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 08:45 Już był tutaj temat dotyczący tego serialu, w którym się udzielałam, ale jakoś nie był popularny. Tutaj się wypowiada dużo osób, więc ja też dołączę. To jest mój ukochany serial! Mam wręcz obsesję na jego punkcie! Moimi ulubionymi kłamczuchami są Aria i Hanna. Najmniej lubię Spencer. Uwielbiam patrzeć na sceny Arii z Ezrą. Ogólnie to ten serial jest świetny, jest już 11 odcinek 2 sezonu, ale niestety nie ma jeszcze polskich napisów, na które od wczoraj czekam. Co prawda jestem dosyć dobra w angielskim, ale wolę jednak poczekać na napisy, żeby mieć bardziej komfortowe warunki do oglądania. Wczoraj ukazała się książka, która również bardzo mi się podoba. Całą już przeczytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 08:55 No to fajnie, zapraszamy c: Szukałam takiego wątki i były pojedyncze, a nie całe forum. Skoro tak chwalicie te książki to może jednak wybiorę się po nią do empiku d: Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 08:56 ja też muszę poszukać książki. już dawno szukałam ale była tylko po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 09:09 Znalazłam! Wyszła wczoraj c: klik Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 09:13 no to trzeba będzie się zaopatrzyć :3 Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 09:18 trzeba, trzeba i to w trybie natychmiastowym c: tylko gorzej jak w książce będzie znów wszystko inaczej niż w serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 09:20 coś mi się wydaje że właśnie tak będzie. zupełnie inaczej. no ale przekonamy się jak przeczytamy. Odpowiedz Link Zgłoś
charming. 11 odcinek 25.08.11, 09:22 Oglądałyście już 11 odcinek ? Jak nie, daję Wam link, ale po angielsku ) watchseries.eu/serie/pretty_little_liars Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: 11 odcinek 25.08.11, 09:23 jeszcze nie oglądałam. jestem za leniwa i czekam na odc z napisami. c: Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: 11 odcinek 25.08.11, 09:37 Właśnie książka jest bardzo podobna do serialu. Przynajmniej jeśli chodzi o pierwszą część. Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: 11 odcinek 25.08.11, 09:45 to dobrze, ze ma to ze sobą powiązanie i jest podobne. nie chcę żeby namieszało mi to wszystko w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: 11 odcinek 25.08.11, 09:47 Taak, znam to uczucie zobaczyć pierw serial, a potem czytać książkę. Potem, aż się gubisz w fabule :c Ja tą przerwę wytrzymam, mam jeszcze inne seriale: 90210, GG, PW. Swoją drogą wszystkim polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: 11 odcinek 25.08.11, 09:51 właśnie muszę obejrzeć jakiś serial, żeby zapełnić pustkę po PLL. spodobał mi się switched at birth i chyba go będę dalej oglądać, bo jestem dopiero na pierwszym odcinku Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: 11 odcinek 25.08.11, 09:56 Oj, ja go nie znam :c Ostatnio spodobały mi się: Zakochana złośnica i Zaklinaczka dusz. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: 11 odcinek 25.08.11, 09:58 A przecież jeszcze nowy serial poleci. Tajemniczy krąg, czytałaś książkę? c: Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: 11 odcinek 25.08.11, 10:01 Tajemniczy krąg, nie kojarzę . A ty czytałaś? Warta polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: 11 odcinek 25.08.11, 10:03 Oczywiście, jedna z moich ulubionych. Napisała ją L.J. Smith, tyle, że to jest bestseller, a nie tak jak Pamiętniki Wampirów, które okazały się totalną klapą. Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: 11 odcinek 25.08.11, 10:00 oglądałam ostatnio jeden odcinek zakochanej złośnicy. czy siostra tej dziewczyny, która chce wkręcić się do cheerleaderek grała Page w PLL? tak mi się wydaje, ale może one są tylko do siebie podobne... Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: 11 odcinek 25.08.11, 10:01 taak, też to zauważyłam. ciągle mi chodziło pytanie 'skąd ja ją znam?' no i mi się przypomniało. tylko w PLL ma krótkie włosy i grzywkę. i jest brzydsza. Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: 11 odcinek 25.08.11, 10:03 tak , właśnie też ją kojarzyłam. i przez te włosy nie byłam pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: 11 odcinek 25.08.11, 10:04 Odpisałam Ci powyżej, ale komentarz się zgubił.. Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: 11 odcinek 25.08.11, 10:09 teraz kojarzę autorkę, bo przeczytałam trzy części książki 'Świat Nocy', które mi się spodobały. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: 11 odcinek 25.08.11, 10:11 Też chciałam je kupić, ale ja ostatnio zaniechałam czytanie. Rok temu przeczytałam chyba z 50 książek, a w te wakacje dwie, a trzy do połowy. Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło czegoś nie dokończyć :c Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: 11 odcinek 25.08.11, 10:15 to chyba nie jestem jedyna. w te wakacje też jakoś nie mogę się zebrać do czytania. przeczytałam może ze dwie książki, a planowałam o wiele więcej. za tydzień szkoła i jakoś trudno będzie więcej czasu poświęcić czytaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: 11 odcinek 25.08.11, 10:18 Może w tym roku klimat nie sprzyja czytaniu (haha, świetna wymówka) c: Ale i tak już nie mam gdzie dawać książek, jak trzasnę mocniej drzwiami z pokoju to one zlatują z półki. A ty wolisz kupować czy wypożyczać? Bo ja nienawidzę czytać nieswojej książki. Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: 11 odcinek 25.08.11, 10:23 zależy, wiadomo lubię mieć swoją książkę, zaginać rogi w miejscu gdzie skończyłam czytać( wiem, jestem niszczycielem, ale nie potrafię się odzwyczaić ale różnie to bywa. wychodzi na to że częściej wypożyczam. w sumie lubię chodzić do biblioteki, szperać pomiędzy regałami i czytać czyjeś notatki, których ktoś nie starł w środku książki C: Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: 11 odcinek 25.08.11, 10:30 Hehe, ja dbam o książki są jak nowe c: To ty może zostaniesz jakimś szpiegiem, agentem FBI? W bibliotekach nie ma nowości, a jak już są to trzeba czekać w kolejce kilka miesięcy :c Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: 11 odcinek 25.08.11, 10:32 hehe, ciekawy ten pomysł że szpiegiem. chyba to rozważę z tym nowościami to w sumie prawda, ale jak czasem coś upoluje to jestem pierwsza albo druga w kolejce. praktyka czyni mistrza :3 Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: 11 odcinek 25.08.11, 10:37 To ty jesteś łowczynią nowych książek, a ja jestem łowczynią okazji w sklepach z ubraniami. Przede mną, żadna promocja się nie ukryje c: A ty sama czytasz książki w swoim otoczeniu? Bo moje "koleżanki" nienawidzą czytać. Jedna chciała pożyczyć ode mnie książkę, ale jej powiedziałam, że trzeba przeczytać pierw te pierwsze części, a ona mi pytanie 'A to tak trzeba?' -.- Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: 11 odcinek 25.08.11, 10:40 w sumie moje towarzystwo jest pod tym względem zróżnicowane. niektóre dziewczyny czytają, niektóre nie, a o chłopakach to już lepiej nie wspominać C: kiedy byłam na urodzinach mojej koleżanki i ona rozpakowywała prezenty chłopacy byli wielce zdziwieni kiedy min. zobaczyli książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: 11 odcinek 25.08.11, 10:44 Tak jak już słyszę, że książki czytają tylko kujony i frajerzy to się we mnie gotuje. Chyba właśnie Ci co nie czytają książek są nikim -.- A ja bym się bardzo ucieszyła, gdybym dostała książkę na urodziny. Bo chłopaków interesują tylko gry, albo co tam jeszcze. Zresztą kto tam wie ich powolne rozumowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: 11 odcinek 25.08.11, 10:47 gdzieś słyszałam ze chłopak rozwija się do piątego roku życie a potem już tylko rośnie. może to prawda ? C: Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: 11 odcinek 25.08.11, 10:51 Haha, nie może tylko na pewno, co do tego nie mam wątpliwości. Tak samo jak do teorii, że rozwijają się 2-3 lat później niż dziewczyny. To widać, nawet u dorosłych. No bo przecież dziewczyna się stara, a oni mają je gdzieś. Rzadko kiedy jest na odwrót. Co nie? :c Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: 11 odcinek 25.08.11, 10:55 całkowicie się zgadzam z tą teorią. ech, czuje ze rodzi się we mnie feministka. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: 11 odcinek 25.08.11, 10:59 Nie tylko w tobie. Warto rozważyć zostanie sędzią lub filozofem. Pożyjemy, zobaczymy c: Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: 11 odcinek 25.08.11, 11:03 coś mi się wydaje ze byłabym surowym sędzią. szczególnie dla niewdzięcznych facetów . Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: 11 odcinek 25.08.11, 11:08 Oo tak, ja też. No bo jak sędzia jest mężczyzną to nie ma pojęcia o kobietach. Oni są egoistami i tyle. Może oglądasz Ekipę z NJ? Tam jest pokazane prawdziwe oblicze facetów, laska na jedną noc, zamawiają jej taksówkę, bzyknąłem Cię i nara. Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: 11 odcinek 25.08.11, 11:11 nie nie oglądałam nigdy tego serialu. a co do facetów to rzeczywiście tacy są. a jeśli nawet tak nie robią to i tak zapewne by chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: 11 odcinek 25.08.11, 11:18 Szkoda słów. Żeby im zależało tak jak postacią z książek, to życie by było jak bajka c: Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: 11 odcinek 25.08.11, 11:20 ach, to prawda *___* rozmarzyłam się przez ciebie! c: Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: 11 odcinek 25.08.11, 11:25 Haha, no co ty *,* Jaka para wg Ciebie jest najsłodsza i z jakiej książki? Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: 11 odcinek 25.08.11, 11:33 ojej, nie mam pojęcia. było tyle uroczych par. kiedyś czytałam zmierzch, i polubiłam Alice i Jaspera. teraz już nie bardzo tym się interesuje, ale dalej uważam że ta para, a szczególnie Alice była urocza ( oczywiście mówię o książce a nie o filmie, bo ekranizacje zawsze trochę psują moje wyobrażenie). poza tym to Ron i Hermiona z HP. Nawet jeśli jeszcze nie byli parą to w stosunku do siebie odnosili się uroczo i no i te sceny zazdrości kiedy Ron chodził Lavender. to było słodkie :3. kurcze, na pewno jeszcze znalazłabym ze 100 takich par, ale teraz nic nie przychodzi mi do głowy. kompletna pustka. a ty jak uważasz? jaka para była najfajniejsza? Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: 11 odcinek 25.08.11, 11:42 Tak masz rację o Alice, ale bardziej ich miłość podobała mi się na ekranie niż w książce. A fanką HP za wielką nie jestem, chociaż wszystkie części widziałam. Najsłodszą parą wg mnie jest Zoey i Eric z Naznaczonej, Luce i Daniel z Upadłych no i Laurel i David ze Skrzydła Laurel. Nie wiem czy którąś z powyżej wymienionych par znasz ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: 11 odcinek 25.08.11, 11:46 o tak, co do Zoey i Erica zgadzam się. byli uroczą parą. tylko nie mogę zrozumieć jak Zoey mogła go zdradzić z tym nauczycielem, który potem i tak ją oszukał. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: 11 odcinek 25.08.11, 11:50 Też nie potrafię tego zrozumieć. Ladacznica z niej. W pewnym momencie już na 3 fronty grała z Erikiem, Starkiem i tym głupim Heathem czy jak mu tam o: Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: 11 odcinek 25.08.11, 11:54 w pewnym momencie zaczęła mnie już irytować swoim zachowaniem. i wykorzystywała tego Heatha tylko dla krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: 11 odcinek 25.08.11, 11:56 Ona wszystkich wykorzystuje, ona jest boginią i ma być tak jak ona chce! Nie wiem czy czytałaś teraz ostatnią część, bo wkurzyła mnie Stevie Rae, że ukrywa tego kruka i jest z nim spokrewniona. Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: 11 odcinek 25.08.11, 12:02 nie czytałam ostatniej części. kurcze, teraz się okazało ze mam tyle książek do nadrobienia. a czasu i chęci nie za wiele C: Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: 11 odcinek 25.08.11, 12:06 Dokładnie, ta sama sytuacja. Można się tylko cieszyć, że po wakacjach jeden dzień w szkole i znów weekend c: Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 11:59 oglądałyście najnowszy odcinek? Maskara a już myślałam, żę dowiemy się kim jest A!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 12:01 Jeszcze nie, a jest już dostępny z napisami? c: Odpowiedz Link Zgłoś
olaaa2602 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 12:46 Hej, ja jestem Ola, mogę ? o nowym odcinku to tu masz link : itvshows.pl/pretty-little-liars/ ; D Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 13:08 Jasne zapraszam i tak tutaj cicho :c Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 13:39 o, właśnie muszę kupić sobie książkę. c: a i jakby co to jest już najnowszy odcinek z napisami :3 Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 13:39 o, właśnie muszę kupić sobie książkę. c: a i jakby co to jest już najnowszy odcinek z napisami :3 Odpowiedz Link Zgłoś
chilling Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 13:44 miałam pewne podejrzenia co do "A" ale teraz po obejrzeniu ostatnich odcinków nie mam zielonego pojecia.. xo Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 13:48 Jeszcze długo nie dowiemy się kim jest A. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 14:25 Ja chciałabym już to wiedzieć. Ale co zrobić - byłoby chyba mniej ciekawiej. Czy w drugiej serii jest tylko 12 odcinków?! Odpowiedz Link Zgłoś
k. Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 14:35 Właśnie skończyłam oglądać 11 odcinek. Końcówka naprawdę trzymała w napięciu. Druga seria ma mieć 25 odcinków. Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 16:13 ale 12 odcinek będzie ostatnim w wakacje, bo po tym odcinku co teraz będzie i wtedy bęzie przerwa, a reszta odcinków będzie emitowana po wakacjach, Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 17:28 Reszta PLL poleci w styczniu dopiero o: Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 17:30 no.. kurde, nie wiem jak wytrzymam. pewnie zacznę oglądać znowu od nowa :3 Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 17:34 Haha no i to się nazywa uzależnienie c: Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 18:39 strasznie będę tęsknić za PLL. chyba też zacznę oglądać jeszcze raz :3 Odpowiedz Link Zgłoś
k. Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 18:58 To ja chyba jako jedyna stwierdzam, że nawet mi to na rękę. Ale i tak będę śledziła wszystkie spoilery związane z PLL. Jesienią wracają nowe serie oraz będą nowe seriale i już nie wiem po prostu kiedy ja to wszystko zdążę zobaczyć. tak btw ktoś z was słyszał o nowości CW 'Hart od Dixie'? Ja z pewnością będę oglądać! Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 19:01 No, ja tak samo, uzależniłam się od tego serialu. Nie wiem, jak wytrzymam te kilka miesięcy bez Pretty Little Liars. Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 19:01 A 11 odcinek mi się podobał, tylko szkoda, że nie było w nim Ezry, bo czekałam na jakieś romantyczne sceny pomiędzy nim, a Arią. Odpowiedz Link Zgłoś
olaaa2602 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 19:01 będę tęsknić też ;p ale wraca plotkara, na szczęście ; ) bo nie wiem jak Wy ale ten serial jest u mnie na 2 miejscu po PLL ; D Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 19:06 właśnie przeczytałam trochę o 'Hart od Dixie' i zapowiada się dość ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 19:49 No i jeszcze The Secret Circle. Kurcze, chyba z nauką w jesień będzie licho, a to mój priorytet :c Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 19:57 tak, przeczuwam że u mnie tez będzie kiepsko. a miałam się solidnie przyłożyć do nauki bo przecież (cytując wszystkich wokół) 'koniec gimnazjum, testy bla bla bla. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 19:59 Ja w tym roku muszę mieć pasek. Idę do trzeciej gimn. i boję się w cholerę tych testów. Na dodatek tych nowych. W ogóle co to za głupota żeby zmieniać testy gimnazjalne Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 20:03 Szczerze mówiąc nie nasza wina, że premiery seriali odbywają się we wrześniu, a nauczyciele powinni być wyrozumiali Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 20:04 Czyli jesteśmy 3 bo ja też idę do 3 gimnazjum. Jak się nie dostanę do liceum to się potnę :c Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 20:20 ja tak samo. nie wyobrażam sobie niczego innego niż liceum. a te testy to jakaś porażka. nauczyciele już w drugiej klasie nas straszyli i teraz już nie wiem co o tym myśleć. strasznie się boje, szczególnie matmy. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 20:23 U Was też? Nas straszyli jak jakieś demony. Kij tam z matmą bo coś tam dodasz, obliczysz, ale babka z geografii powiedziała, że aż się za głowę chwyciła. Masakra :c Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 20:26 geografię, polski, angielki, historię jakoś przeżyje. najgorzej będzie z matmą, fizyką(na lekcji tylko siedzę i udaję że rozumiem) i chemią. zdecydowanie wole przedmioty humanistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
savannah95 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 20:31 Dziewczyny jestem z wami Egzamin nie taki straszny jak go malują nas też straszyli, a nie było tak źle szkoda tylko że macie inne "egzaminy" a wierzę w was Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 20:58 Ja też przepadam za przedmiotami humanistycznymi, a angielski napisze w 5 minut. W końcu po to poszłam do klasy angielskiej. Ja to samo zresztą w tej klasie sobie tak pojechałam, że mało co zagrożeń nie miałam ;cc Nie wiem po co te debile zmienili testy. Odpowiedz Link Zgłoś
k. Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 21:55 To ja wam w takim razie na egzaminach życzę powodzenia i dam dobrą radę: zacznijcie powtórki jak najwcześniej! Zróbcie sobie plan co i jak po kolei powtórzyć,a egzamin, mimo tych zmian nie będzie taki straszny. A tak jak już jesteśmy w temacie, o jakich profilach myślicie? Ja chyba w oglądaniu seriali będę się musiała przestawić na tryb nocny, bo inaczej sobie tego nie wyobrażam. Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 22:14 o tak, ja zawsze oglądam seriale w nocy. to chyba najlepsza pora. C: a co do profilu to nie mam pojęcia. w sumie mam parę planów na przyszłość i kilką wymarzonych zawodów. chciałabym iść w tym kierunku ale nic nie jest pewne. wiem jedno. znajdę coś z dala od matmy i fizyki. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 22:15 Oj, trzeba powtarzać, trzeba. Ja myślę o profilu dziennikarskim. Chociaż ciągnie mnie bardziej w stronę literatury to i tak nie mam wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Forum fanów Pretty Little Liars 26.08.11, 10:48 Ja oglądam jeszcze The Lying Game - jest to nowy serial na podstawie książki Sary Shephard, czyli autorki właśnie Pretty Little Liars. Na razie są dwa odcinki. Ja uważam, że ten serial jest świetny. Oglądam też The Vampire Diares, właśnie czekam na trzeci sezon. A co do Gossip Girl to dopiero zaczęłam oglądać, ale zapowiada się nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
sweeting Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 20:59 Ja dopiero zaczęłam go oglądać Właściwie to dopiero co obejrzałam 1 odcinek i zaeaz zabieram się za kolejne Ale 1 odc bardzo mi sie spodobał więc mysle że cały serial jest bardzo fajny i warty uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 21:28 Pierwszy odcinek najlepszy. Miłego, dalszego oglądania c: Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 22:05 a ja jestem przy 16 odcinku pierwszej serii...Czuje się zacofana bo wszyscy tu już oglądają 2 serie ale w miare szybko was dogonie, serial wciąga tak że w jednym dniu obejrzałam 4 odcinki (oglądam na iitv.info) Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 22:06 też oglądam na iitv i tak, ten serial niesamowicie wciąga :3 Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 22:15 dlaczego wszyscy na iitv? Odpowiedz Link Zgłoś
k. Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 22:19 Z tego, co zauważyłam, to tam chyba najszybciej pojawiają się nowe odcinki Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 22:21 Jak ja zawsze szukam w google to pierw są na playtube.pl. Ja tam oglądam każdy serial i film, ale jak kto woli. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 22:23 Ja też oglądam na iitv. I chyba jest o wiele lepiej niż na playtube. Przynajmniej nie muszę się logować... Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 22:24 ja też ogl. na iitv.info :3 Odpowiedz Link Zgłoś
k. Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 22:23 Szczerze mówiąc, nie znałam tej storny wcześniej. Muszę sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 22:26 Ja zawsze serial wrzucam na tv.wrzuc.to i nie mam limitu, a zarejestrowana jestem wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 25.08.11, 22:28 ja ogólnie wszystkie seriale ogl. na iitv. Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Forum fanów Pretty Little Liars 26.08.11, 10:50 Ja oglądam jeszcze The Lying Game - jest to nowy serial na podstawie książki Sary Shephard, czyli autorki właśnie Pretty Little Liars. Na razie są dwa odcinki. Ja uważam, że ten serial jest świetny. Oglądam też The Vampire Diares, właśnie czekam na trzeci sezon. A co do Gossip Girl to dopiero zaczęłam oglądać, ale zapowiada się nieźle. Też na iitv oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 26.08.11, 15:07 a właśnie chyba obejrze sobię The Lying Game, tylko nie bardzo się do tego mogę zebrać .. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 26.08.11, 15:08 Ja też znalazłam na iitv, dużo nowych seriali i będę mogła oglądać je dopiero 1 września i tak jest zawsze, ponieważ aktualnie jestem na wakacjach i mam przez dwa mieszki internet bezprzewodowy na którym nawet nie otwierają się filmiki na yt, a co dopiero serial. I całe wakacje nie mogę nic oglądać, a jak "przyjdzie" szkoła to oglądam całymi dniami. Odpowiedz Link Zgłoś
gossipka. Re: Forum fanów Pretty Little Liars 26.08.11, 22:59 cześć Wam wszystkim xD ja uwielbiam ten serial, bo jest taki inny c; z dreszczykiem.. hihi a dziś oglądałam nowy odc. super był, jak każdy. Szkoda mi terapeutki, ale można się było spodziewać, że tak to się skończy ; D Odpowiedz Link Zgłoś
bananka ooo *-* 26.08.11, 23:02 ja jestem na etapie "plotkary", ale widzę, że ten serial jest także bardzo...hmm, wciągający? ;D o czym jest? na jakim kanale leci? muszę zobaczyć ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
gossipka. Re: ooo *-* 26.08.11, 23:08 bananka napisał(a): > ja jestem na etapie "plotkary", ale widzę, że ten serial jest także bardzo...hm > m, wciągający? ;D o czym jest? na jakim kanale leci? muszę zobaczyć ^^ oj, jest wciągający xd nawet bardzo ale nie leci w pl tv. trzeba w necie oglądać. z tego co mi wiadomo ;D Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: ooo *-* 26.08.11, 23:10 Serial można obejrzeć w weekendy o 19 na AXN ale to już końcówka 1 serii, więc polecam oglądać na internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: ooo *-* 26.08.11, 23:15 nie mogę się doczekać wtorku! a zwiastun sprawił, że jeszcze bardziej nie mogę wytzymać.:3 Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 28.08.11, 19:34 Hej, jestem już posiadaczką książki Pretty Little Liars i po przeczytaniu pierwszych stron porównując do serialu różni się takimi drobnostkami jak kolor włosów czy karnacji. Poza tym OK. Odpowiedz Link Zgłoś
never_ Re: Forum fanów Pretty Little Liars 28.08.11, 20:11 czyli różnice takie jak zazwyczaj pomiędzy książką a filmem/serialem. też muszę niedługo zdobyć tę książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
k. Re: Forum fanów Pretty Little Liars 28.08.11, 20:31 Ja czytałam streszczenia książek i w dalszych częściach są bardziej znaczne zmiany. Jak dla mnie zakończenie serii jest trochę bezsensu, mam nadzieję, że tak jak inne wątki z książki zostanie to zmienione w serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 28.08.11, 22:17 tez czytalam streszczenia i zakonczenie jest strasznie poplatane, na sile. tez mam nadzieje ze beda zmiany serialu. napewno waidomo ze A nie bedzie mona jak w ksiazce. serialowa mona wydaje sie taka glupiutka ale pozory myla Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 28.08.11, 22:33 collage jak zdobylas ksiazke ? Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 28.08.11, 22:33 Na razie w pośpiechu przeczytałam 40 stron i strasznie wciąga. Zresztą fabuła taka sama jak w serialu, więc wszystko znam na pamięć. W książce Emily jest piegowata, a Spencer ma jasne włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 28.08.11, 22:36 ja bym mogla byc emily bo mam piegi ale nie zagralabym lesbijki dzisiaj snila mi sie ze aria byla razem z danem z plotkary i umowili sie w starym hotelu jakims Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 28.08.11, 22:39 Olka byłam w empiku i gorączkowo jej poszukiwałam i nie umiałam znaleźć. Potem poszłam do sprzedawczyni i powiedziała gdzie mam ją znajdę, bo bardzo dużo osób o nią pyta. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 28.08.11, 22:40 gdzie ją znajdę* hehe, nawet by pasowali do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 28.08.11, 22:42 musze wstapic do empiku. collage ogladalas najnowszy odcinek? fajny ? bo nie wiem czy mam sie dzisiaj za niego brac Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 28.08.11, 22:46 Nie oglądałam 9 najnowszych odcinków, bo mój powolny internet mi na to nie pozwala, więc Ci niestety nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
k. Re: Forum fanów Pretty Little Liars 28.08.11, 22:48 Fajny nowy odcinek, dziewczyny znowu się dowiadują, że z A. nie ma żartów. Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 28.08.11, 23:02 musze obejrzec ale juz jutro. te A mnie przeraza Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 28.08.11, 22:56 to masz duzo do nadrobienia. a czytasz na biezaco so sie dzieje w serialu czy czekasz az twoj internet przyspieszy?? Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 28.08.11, 23:05 Nie czytam, bo nie lubię spoilerów, nie chcę wiedzieć co się wydarzy. On nigdy nie przyśpieszy, to jest internet bezprzewodowy. Za 3 dni będę w domu i będzie śmigać c; Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 28.08.11, 23:09 jakies pocieszenie na nowy rok szkolny ogladanie odcinkow PLL Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 28.08.11, 23:10 Nie tylko, bo mam tyle do nadrobienia innych, że chyba do szkoły nie będę chodzić, haha d; Odpowiedz Link Zgłoś
vasine Aria, Ezra 28.08.11, 23:11 Myślicie, że Aria i Ezra się rozstaną? Oby nie, nie przeżyłabym tego Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Aria, Ezra 28.08.11, 23:18 mysle ze sie nie rozstana, chyba silne uczucie ich laczy. szkoda bo niby lubie ich razem ale wieje u nich nuda. a jason fajny ale chyba psychol Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Aria, Ezra 28.08.11, 23:19 co sadzicie o mayi? cieszycie sie ze wyjechala? Odpowiedz Link Zgłoś
vasine Re: Aria, Ezra 28.08.11, 23:31 Jason jest okropny, zdecydowanie wolę połączenie Aria+Ezra. Maya? Hm. Moim zdaniem powinny być razem z Emily, znowu. Były uroczą parą Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Aria, Ezra 28.08.11, 23:38 ale podobno maya ma wrocic. ciekawe czy emily wybierze maye czy samare? Odpowiedz Link Zgłoś
vasine Re: Aria, Ezra 28.08.11, 23:46 Maya wróciła w odcinku "I must confess". Spotkały się z Emily. Jak na razie nie wiadomo co będzie z nimi dalej Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 29.08.11, 16:51 Właśnie skończyłam książkę. Na końcu są takie słowa: "Życie jest ciekawe, kiedy wie się wszystko. Ale skąd ja tyle wiem? Pewnie dalibyście się pokroić, żeby się dowiedzieć. Spokojnie. Wszystko w swoim czasie. Wierzcie mi, tej tajemnicy nie mogę jeszcze zdradzić. Zepsułoby wam to zabawę. Mam was na oku." A. Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 29.08.11, 21:32 musze miec ta ksiazke. wlasnie ciekawe skad A tyle o nich wie? moze ma jakies podsluchy w domu dziewczyn? Odpowiedz Link Zgłoś
chilling Re: Forum fanów Pretty Little Liars 30.08.11, 11:41 ej a tą ksiązke normalnie można dostać np w empiku? (: Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 30.08.11, 12:39 Tak, normalnie bez problemu c; Olka, tak podsłuchy na pewno gdzieś są, ale ktoś też z ich otoczenia jest w grupie "A". Swoją drogą zobaczyłam dzisiaj wszystkie odcinki i sama nie wiem co mam o tym myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 30.08.11, 15:34 A to napewno grupa. jedna osoba moze w szkole a druga gdzies tam a trzecia gdzies a czwarta.... nie wiem mysle ze A to 2 lub 3 osoby. jak myslicie jenna wie ze istnieje takie cos jak A? bo mi sie wydaje ze tak Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 30.08.11, 17:06 Tak na milion procent jest w tej grupie, bo knuje coś z Gierratem czy jak mu tam leci, policjantem a on należy do grupy N.A.T. Ja stawiam na policjanta, Jenne i Jasona. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 30.08.11, 17:08 A tak wgl to dzisiaj premiera w USA 12, ostatniego odcinka. Ciesze się ale i boję, bo ostatni odcinek jest zawsze szokujący. Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 30.08.11, 21:15 collage ja mysle tak samo i do tego ian tez tam byl tylko ktorys z kluba go zabil. ja tez sie nie moge doczekac 12 odcinka a zwlaszcze po tym jak obejrzalam promo Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 30.08.11, 21:27 Iana nie wypisałam, bo nie żyje d; Ja też chciałam zobaczyć promo, ale się powstrzymałam, zaczekam do jutra c; Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 Re: Forum fanów Pretty Little Liars 30.08.11, 22:17 ciekawe co A zrobi doktorce w 12 odc? A jest swirniete wiec moze pocwiartkuje ja na kawaleczki pila i bedzie masakara pila mecheniczna w pretty little liars troche mnie fantazja ponosi Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Forum fanów Pretty Little Liars 31.08.11, 14:33 Hahahaha, zakopie ją na żywca o; Odpowiedz Link Zgłoś
k. Re: Forum fanów Pretty Little Liars 01.09.11, 19:56 Fantazje się nie sprawdziły. 12. odcinek był naprawdę mocny! Odpowiedz Link Zgłoś
oolluussiiaa96 ;) 01.09.11, 20:07 szkoda ze sie nie sprawdzily. odcinek naprawde fajny te lalki brrr.... to jednak jenna i gilbert zabilli ali ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: ;) 04.09.11, 13:32 12 odcinek był fantastyczny. Az mi się nie chce czekać do października na następny. Te lalki był upiorne... Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: ;) 04.09.11, 20:07 Kocham ten serial.. Oglądam go od kilku dni i nie mogę bez niego żyć. Jak na razie jestem przy 8 odcinku pierwszego sezonu, tak więc jestem trochę do tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
chilling Re: ;) 30.10.11, 00:46 ej dziewczyny, ogladałyście juz 13 odcinek? co o nim myślicie? mnie osobiscie przeraził i zastanawiam sie po co taki odcinek o tym co było kiedyś? coraz bardziej kocham ten serial Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: ;) 31.10.11, 21:44 oglądałam i podobał mi się, tylko teraz nie mogę się doczekać następnych odcinków Za długo trzymają nas w niepewności Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: ;) 26.11.11, 17:36 PLL to najlepszy serial jaki miałam okazję oglądać. Ciekawa fabuła, postacie ... no po prostu jestem zakochana w tym serialu. Nie wiem jak wytrzymam do stycznia. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: ;) 15.03.12, 18:31 I już mamy marzec.. Niedługo koniec sezonu i wreszcie dowiemy się kto jest A! ;D Jak ja wytrzymam do następnego sezonu, już tęsknię za PLL.. Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: ;) 15.03.12, 21:03 ooo nie moge się doczekać przyszłego tygodnia, wreszcie sie dowiemy kto jest A Odpowiedz Link Zgłoś