Dodaj do ulubionych

Problem z the sims 3 POMOCY!

11.09.11, 19:49
Problem wygląda tak: Włączam the Sims3 gram kilka minut(Nawet nie zdążam zrobić jednego sima) i gra się wyłącza razem z całym komputerem! I tak zawsze od około poł roku! Mam tego dosyć! BŁAGAM POMÓŻCIE! Wiecie może skąd się wzieły te problemy?
Obserwuj wątek
    • aswanka Re: Problem z the sims 3 POMOCY! 16.09.11, 17:09
      Słuchaj nie umiem Ci pomóc, chociaż bardzo bym chciała bo gra wspaniała i szkoda że ty też nie możesz se pograć. Koleżanka miała tak samo ale ona sobie odpuściła. Może odinstaluj grę i zainstaluj znowu?
      Jeśli to już robiłaś to piszwink Powodzenia
      • kitty1996 Re: Problem z the sims 3 POMOCY! 07.01.12, 23:24
        Wez w ogóle sobie w nowy komputer kup bo masz za słabą moc!!!
    • squash a.. 16.09.11, 17:54
      masz piracką wersję? albo zainstalowane jakieś mody? lub pościągane rzeczy, meble, domy, ubrania?
      a twój komputer spełnia wymagania sprzętowe?
    • sim_ekspert Re: Problem z the sims 3 POMOCY! 19.09.11, 20:54
      Prawdopodobnie twój komputer nie jest wystarczająco dobry by pociągnąć całą serię The Sims 3. Bardzo ułatwiło by rozwiązać twój problem, jeżeli podasz specyfikację swojego komputera - procesor, karta graficzna, pamięć RAM itp.
    • lonellygirl Re: Problem z the sims 3 POMOCY! 28.09.11, 15:23
      miałam to samo. wysiadła mi karta graficzna. na początku tylko się resetował , potem zaczął się sam wyłączać , a na samym końcu zaburzenia obrazu. wink ale może to być całkiem co innego. radzę udać się do mechanika(?) , noo , tego od komputerów. <lol2>

pozdrawiam ! <3
    • plotkarka002 Re: Problem z the sims 3 POMOCY! 28.09.11, 15:38
      Słuchaj, nie wiem jak ci pomóc, ale poproś o pomoc tatę albo starsza siostrę...
      • kicia33 Re: Problem z the sims 3 POMOCY! 02.10.11, 12:12
        Dzięki wszystkim za porady, poradziałam się kuzynki która się troche zna i powiedziała że to może być karta graficzna. U mojej mamy w pracy może coś poradzą smile
    • verrley Re: Problem z the sims 3 POMOCY! 08.01.12, 10:20
      Mam to samo. Włączam grę. Podziała z 10 minut i się wyłącza. I wydaje mi się, że niewystarczającego do tego mam laptopa. Dałam sobie spokój. Jednak w planie mam kupno nowego, własnego. I na nim będę próbować. Jak się nie da, lipa..
    • alivemurderer Re: Problem z the sims 3 POMOCY! 08.01.12, 12:04
      gra kiedyś mi się zacinała, ponieważ miałem za mało miejsca na dysku. a co tutaj poradzić.. według mnie powinnaś odinstalować grę i spróbować jeszcze raz. przy okazji może coś usuń, co nigdy nie urzywałaś, tylko ot tak, było

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka