miki_jackson 18.09.11, 19:01 Takiego fanklubu jeszcze nie było Kto się przyłączy? Kto słucha Kyle'go Falconer'a ? Gadamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itmustbecherry :)))) 25.09.11, 20:21 Nie znałam tego zespołu, przyjemy ;D a zna ktos z was One Night Only?! Odpowiedz Link Zgłoś
miki_jackson @kiwi 23.09.11, 13:22 O, jest ktoś kto słucha Kyle'go ; D Znasz Same Jeans ? Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: The View . 23.09.11, 20:47 hehe, zespół nazywa się the view, a nie kyle, wiec słuchamy zespołu, ewentualnie głosu kyle'a, no dajcie spokój, takie trochę przedszkole wyciągać wokalistę do góry względem innych członków zespołu. view znam, bo fajne, ale słuchać na serio to nie na moje nerwy. przyjemna muzyka, fajne single, od czasu do czasu jak najbardziej. dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
miki_jackson @jane_ 24.09.11, 10:04 'dajcie spokój, takie trochę przedszkole wyciągać wokalistę do góry względem innych członków zespołu' . Ej, masz coś do przedszkolaków ? haha Odpowiedz Link Zgłoś
flo. Re: The View . 24.09.11, 11:00 bardzo lubię singiel Grace. a na wokalistę się przyjemnie patrzy. ale tak ogólnie niezbyt ich znam. Odpowiedz Link Zgłoś
miki_jackson @flo 24.09.11, 11:37 To koniecznie przesłuchaj inne piosenki The View Są równie świetne A tak w ogóle to też uwielbiam 'Grace' ;] Odpowiedz Link Zgłoś
aggg ;d 25.09.11, 17:31 Poznałam the View już dawno dzięki pewnej piosence o jeansach, którą kiedyś namiętnie puszczali na mtv 2. Potem jakoś ciszej się o nich zrobiło. Ogólnie znam chyba tylko ze trzy piosenki i nie przepadam jakoś za tym zespołem ;d Odpowiedz Link Zgłoś
miki_jackson Do tych wszystkich, którzy NIE ZNAJĄ The View! 25.09.11, 18:58 Same Jeans The Don Claudia Odpowiedz Link Zgłoś
fun Re: The View . 26.09.11, 09:26 piosenki calkeim fajne ale jakos bardzo mnie nie zachwycaja ale pozdrowienia dla fanów ;d Odpowiedz Link Zgłoś