Dodaj do ulubionych

Kupno telefonu ;) wchodźcie ;]

22.09.11, 15:20
hejka, od kilku miesięcy planuję zakupić telefon, dotykowy smile i w ten weekend planuję kupić, bardzo podoba mi się sony ericcson Xperia X8... Więc chcę się zapytać, czy może ktoś z was ma telefon takiej samej marki, albo korzystałyście kiedyś ... proszę o wpisy i piszcie jaki kolorek macie Xperii :]
Obserwuj wątek
    • miley138 Re: Kupno telefonu ;) wchodźcie ;] 23.09.11, 22:29
      Przykro mi nie lubię Sony Ericksonów, ale napisz mi szczegóły to chętnie Ci pomogę w wyborze big_grin
    • golden_star Nokia n8 to jest coś dla mnie. 23.09.11, 22:53
      Telefonik jest super, ma bardzo dobry aparat (12 mega pikseli, czyli tyle co przeciętny aparat normalny). Chodzi db ma 16 GB pamięci wewnętrznej. Ogólnie jest podobna do Iphona funkcjonalnie, ale wyglądem się różni.
    • golden_star Nie patrz na kolor tel 23.09.11, 22:56
      Moja mama w orange kupowała nokię n8. Ma stronce nokii pisali, że jest dostępna czarna, srebrna, niebieska, pomarańczowa i różowa. Okazało się że w salonie tylko sprzedają czarne lub srebrne.
      • miley138 Re: Nie patrz na kolor tel 24.09.11, 00:16
        Jak dla mnie E7 lepsza big_grin

Mój brat ma N8.
        Mój nie jest gorszy, ale ma klawiaturę qwerty, mniej pikseli, brak wejścia na kartę pamięci, ale 16 giga, a kolory chyba są.
        Tylko ja nie wiem, czy do takiego telefonu nie trzeba będzie dopłacić, bo moi rodzice dopłacali po 500 złotych na jeden telefon.
        W rzeczywistości mój kosztuje 1500 a mojego brata 2000. big_grin
    • colorova Sony ericsson 24.09.11, 19:19
      Bardzo lubię tę markę tel.kom. ale ten dotykowy ją troche popsuł uncertain
      Moja mama go ma i bardzo go nie lubię zresztą ona też. Tego typu telefony to najepsze ma nokia z tego co słyszałam smile

Mało funkcjonalny telefon z tą "kalwaturką" nie podoba mi się too indifferent

modnieiurodnie.blogspot.com/
    • monik4 Re: Kupno telefonu ;) wchodźcie ;] 24.09.11, 19:26
      fajnie wygląda ale kup biały bo najładniejszy smile
    • xx_gosia_xx12 Re: Kupno telefonu ;) wchodźcie ;] 24.09.11, 19:34
      ja mam, czarną big_grin
    • kiwi Re: Kupno telefonu ;) wchodźcie ;] 24.09.11, 20:11
      fajny jest samsung ace c;
      • beauty12 Sorki, ale... 24.09.11, 20:39
        ja pytałam o wasze polecenie Xperii X8, a wy mi o innych telefonach, o Nokiach, Samsungach i innych... a ja właśnie Xperie chcę kupić, bo mi się podoba, więc doradzcie, albo napiszcie jak macie czy dobrze działa czy się dobrze sprawuje itp. smile
      • milusia22 Re: Kupno telefonu ;) wchodźcie ;] 24.09.11, 23:23
        dziewczyna mojego brata ma xperia tylko, że x10 mini :p fajna jest
        • beauty12 Re: Kupno telefonu ;) wchodźcie ;] 25.09.11, 13:01
          nie mogę z wami, pliss ja tylko o Xperii X8 chcę opinię! a nie o innych markach (załamka) ;D
          • miley138 Re: Kupno telefonu ;) wchodźcie ;] 25.09.11, 23:45
            No to na mnie nie licz tongue_out

Ja nie lubie Samsungów i Sony Erikcsonów tongue_out
            Więc nie pomogę tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka