Dodaj do ulubionych

Chłopak ;(

01.10.11, 22:24
Wiem, że było już wiele takich wątków, więc albo podajcie mi linki albo napiszcie tutaj...

A więc poznałam w te wakacje na obozie takiego zajebistego chłopaka <3 Jest dla mnie naprawdę ważny. Niestety ja jestem dla niego TYLKO przyjaciółką, a on ma naprawdę wiele przyjaciółek... Wiem, że mnie lubi. Często prawi mi komplementy, jest dla mnie miły itp. ale co z tego skoro jest taki dla każdej dziewczyny? Bardzo bym chciała żeby coś z tego było, ale nie wiem co mam zrobić żeby mu się spodobać sad

Bardzo Was ktoki proszę o pomoc i pozdrawiam kiss
Obserwuj wątek
    • lulalolu PROSZE 01.10.11, 22:34
    • lulalolu potrzebuje Wassss 01.10.11, 22:43
    • lulalolu od razu dodam... 01.10.11, 22:49
      że nie widuje sie z nim czesto uncertain tylko fb i esy glownie ale czasem sie z nim widze
      • chilling nooooo 01.10.11, 23:01
        myśle że nic szczególnego zrobić nie możesz. jak nie spodobałaś mu się dotychczas to mu sie nie spodobasz . chyba że się zmienisz, ale sądze ze to bez sensu . .

xo
      • papcia18 Re: od razu dodam... 01.10.11, 23:25
        Moja przyjaciólka miala podobna sytuacje . I powiem Ci od razu, nie licz na nic więcej i spróbuj o nim zapomnieć ,on może się okazać CHUJEM, który tylko bawi sie uczuciami innych. I odpowiedz sobie na pytanie czy na pewno go dobrze znasz. Bo niektórzy potrafią udawać przez długi czas innego człowieka. sciana Pozdrawiam ;]
    • itmustbecherry Re: Chłopak ;( 01.10.11, 23:20
      Nic z tego nie będzie! ;D no chyba, że powiesz mu co do niego czujesz. Szczerość to jedyne wyjscie, a jak powie ze on do Ciebie tego nie czuje, to się tylko prawda ujawni i koniec kropka, ale pewnie Ci tak nie powie! wink Więc PRAWDA, bo nie mowienie prawdy to klamanie! big_grin
    • lulalolu papcia18 01.10.11, 23:35
      moze nie znam go jakoś długo ale mam wrażenie, że znam go dobrze... nie ukrywa kim jest. ciężko to opisac ale ja poprostu CZUJE ze on taki nie jest
    • chudazonie Re: Chłopak ;( 01.10.11, 23:38
      Zerknęłam sobie na Twój profil zanim postanowiłam się wypowiedzieć. Masz tam napisane, że jesteś realistką, więc spróbuj spojrzeć na to właśnie z tej perspektywy.
      Po pierwsze nie warto się zmieniać dla kogoś, kto tej zmiany po Tobie nie oczekuję. Dodajmy jeszcze, że w zasadzie to nic Was nie łączy. A skoro nic między Wami nie ma, to nie ma po co się zmieniać. Chłopak nawet tego nie zauważy, a na siłę przypodobać mu się nie da. Skoro traktuje Cię jak przyjaciółkę, to znaczy, że dopóki wyraźnie mu nie zasugerujesz, że Ci się podoba, sam na to uwagi nie zwróci.
      Po drugie i najważniejsze. Poznałaś go na obozie. Masz dopiero 13 lat i niejedną taką miłość na kolejnym obozie poznasz. A nóż zdarzy się taki, który Cię polubi, dlatego nie zmieniaj się dla tego, który sympatią Cię nie darzy smile
      • itmustbecherry Re: Chłopak ;( 02.10.11, 00:04
        Lubię to! wink
        Ten ktoś prawdę rzekł. wink)) brawo
        i to chyba na tyle w temacie;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka