mweezy 09.10.11, 10:36 Słyszałyście/słyszeliście o tym zespole? Jeśli tak, to co o nim sądzicie? Jeśli nie, zapraszam TU. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
serduchowo Re: Indica 09.10.11, 11:01 słyszałam już dawno przed wakacjami, lubię, najbardziej "as if", "children of frost" i "straight and arrow" Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Indica 09.10.11, 18:46 Bardzo lubię słucham już od dłuższego czasu, dowiedziałam się o ich istnieniu właśnie z kotka Odpowiedz Link Zgłoś
budynwaniliowy `porazka ;x 09.10.11, 18:48 `gó... jakieś, weź, jak można tego słuchac ` nie dziwię się, że musisz namawiac ludzi do słuchania tego badziewia, skoro nikt tego nie słucha hahaha boze jaki żal Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 10.10.11, 21:08 @budynwaniliowy skoro ci się nie podoba to oszczędź sobie, dziewczynko. Przede wszystkim - nikogo nie namawiam do słuchania tego zespołu tylko informuję, proponuję, bo myślę, że może to kogoś zainteresuje. Gdyby nikt ich nie słuchał, to nie istniałby zespół Indica, bo kto by przychodził na ich koncerty? ;> W Polsce nie są popularne, więc dlatego skoro już je odkryłam to chcę się nimi podzielić z kotkowiczkami. Z takimi jak ty, nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
lace x 11.10.11, 22:05 Znam je już od dłuższego czasu Jakąś wielką fanką nie jestem. Może przesłuchałam za mało piosenek? Zwróciłam na nie głownie uwagę z tego powodu, że lubię to jak brzmi język fiński. Bardzo lubię piosenki "Pahinta tänään" i "Linnansa vanki". Odpowiedz Link Zgłoś
iuki Kocham!!! 12.10.11, 08:33 Kocham ten zespół! Pisałam już kiedyś o nich na kotku Fajny ten blog, którego adres podałaś, będę odwiedzać. I wszystkich tych, co lubią/słuchają/wielbią zespół Indica zapraszam na forum: www.indicafans.pun.pl/ do rejestracji, pisania i pokazania, że jednak Indica mają w Polsce wielu fanów Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś