hiaa Re: Co robić? 26.10.11, 09:25 `. Poproś swojego kolegę aby udawał twojego chłopaka . Odpowiedz Link Zgłoś
sanique Re: Co robić? 26.10.11, 11:29 Byłemu partnerowi należy się szacunek, widocznie to jest typ ,który o to nie dba, mam dla Ciebie więc jedną radę - trafniej dobieraj sobie chłopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
wampirzyca_1 Re: Co robić? 26.10.11, 15:52 Jak dla mnie to ten chłopak jest strasznie.. strasznie dziecinny i niedojrzały !. Żal mi go .. No ja przepraszam bardzo ale jaki normalny chłopak po zerwaniu zachowywa się jak skończony palant i nasyłał na byłą dziewczynę jakieś koleżaneczki... ;/ Dzieciak i już . A Ty nie powinnaś się nim interesować .. a jak on ma do Cb jakieś sapy to po prostu z liścia mu strzel przy jakiś jego koleżkach żeby się wstydził że go dziewczyna bije .. i odpysknij gó...arzowi a nie . ;D Wiem gadam jak jakaś głupia ;D Ale to tylko moje zdanie ;p;p ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pop_amka Re: Co robić? 26.10.11, 16:03 jak to czytałam to od razu przed oczyma wyobraźni pokazało mi się słowo fatum miałam dokładnie tak samo. napuśc na niego pare przyjaciół (żeby se z nim porozmawiali,nie bili) zepsuj mu opinię ale nie przyznawaj się że jesteś w to zamieszana no i wtedy będzie widział jaką twardą i mądra dziewczynę starcił a sorka za moją ostrość ale ja po prostu miałam tak samo i wkurzaja mnie tacy kolesie Odpowiedz Link Zgłoś
demetria0606 Re: Co robić? 29.10.11, 07:08 Jak już o tym piszecie to ja miałam taką samą sytuację . Zerwałam z kolesiem a on nie mógł się pogodzić , że to ON został PORZUCONY a nie ON PORZUCIŁ . Wogóle nasłał na mnie i moje przyjaciółki jakieś głupie koleżaneczki między innymi taką Martę której od przedszkola nienawidzę i ona nam beret ryć zaczęły takimi tekstami : Kamil nigdy cię nie kochał , uważa że wszystkie 3 jesteście dziecinne , ty Iza masz okulary a ty Andżelika jesteś gruba a ty Diana po prostu głupia . A my po prostu zaczęłyśmy się z tych "super tekstów" śmiać ii tym je rozwaliłyśmy i se poszły ;D Odpowiedz Link Zgłoś
olcia52 Nie olewaj. 26.10.11, 19:09 Moim zdaniem powinnaś robić dobrą mine do złej gry. Spraw aby wszyscy na których mu najbardziej zależy się od niego odwrucili. Sądząc z tego co pisałaś to to powinno być dziecinnie łatwe. Zacznij dyskretnie rozpuszczeć o nim plotki-ale tak by nie miał pewności że to ty. A NAJWAŻNIEJSZE!!! Gdy będziesz wprowadzała ten plan w życie musisz się poświęcić i być blisko tego dupka-jakbyście byli dobrymi przyjaciułmi i jakby nigdy nic się nie stało. W ten sposub nie powinien ciebie podejrzewać. Postaraj się obrzydzić tego frajera jego nowej dziewczynie. Jeśli ci się uda on nie będzie mniał przy sobie już nikogo bliskiego. Ale jak wymyślisz coś lepszego to daj mi znać. Przepraszam za taką amatorszczyzne to było pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy. Gdybym mniała więcej czasu wymyśliłabym coś lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonka16 Re: Co robić? 26.10.11, 23:06 czejsc wiem jAK SIE CZUJESZ BO MILAM PODOBNA SYTULACJE NIEDAWNO jesli chodiz o chlopka to go olej zacznij sie spotyakc z kims innym niech twoj byla wie ze cie starcil i ze tobie na nim juz nie zalezy a jesli chodz o bujke miedzy wszystkim to porozmawiaj ze swoim kolezanka i kolegami i wytlumacz im ze to nie ma sensu ze sam jestes w stanie to rozwiazac bez zadnej bujki glowa do gory niestety zerwanie boli ale wtedy stajemy sie silniejsze powodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Jak dzieci... 27.10.11, 02:25 Ponad miesiąc, a srają się jakby zaręczyny zerwali. Dziewczyno! ODPUŚĆ TO SOBIE. Typowe nastolatkowe skakanie z kwiatka na kwiatek. W ryj by mu się należało. Poza tym to TY z nim zerwałaś, więc powinnaś tym bardziej dać sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
demetria0606 Re: Co robić? 29.10.11, 07:04 Ile wy wszyscy macie lat bo zachowujecie się jak dzieci ! Ten twój były to jakiś niedojrzały kretyn xD Wy dziewczyny bądźcie rozsądniejsze bo "bicie" nic nie pomoże , a tylko narobicie sobie kłopotów , to żałosne "chcą go bić" xD Zapamiętaj ! Jeśli on był na tyle głupi żeby odejść ty bądź na tyle mądra żeby o nim zapomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
martysia5xd Re: Co robić? 29.10.11, 19:16 Nic, po prostu na to zlać. Chłopak jest okropnie niedojrzały .... Odpowiedz Link Zgłoś