21.10.11, 14:56
Czeeść kotki smile Niedługo mam urodziny, i postanowiłam, że jako prezent urodzinowy chcę dostać perfumy - dlatego nie musi to być woda toaletowa za 20 zł, tylko jakieś porządniejsze, takie z trwałym zapachem.
Jakie polecacie ? Ostatnio mnóstwo ich weszło.. Panuje moda na perfumy od gwiazd.. Zamierzam się wybrać do Rosmanna ale nie wiem KOMPLETNIE od czego zacząć. Może wąchaliście niedawno cooś ? ; ) Co mi polecacie ?
Obserwuj wątek
    • zeroplastic Re: Perfumy. 21.10.11, 15:52
      Ja ci polecam perfumy bruno banani kosztują 129 zł perfumy a 100 zł woda toaletowa oczywiscie bardziej trwalsze sa perfumy i sa bardzo trwale bo rok temu je mialam w zime i prysnelam sobie na szalik i teraz robilam pozadki to nadal czuc bylo zapach tych perfum O.o
      Jeszcze bardzo ładnie pachną perfumy z lini beyonce i rowniez sa trwale smile

Pozdrawiam kiss
    • by_moonlight Re: Perfumy. 21.10.11, 16:14
      Ja ostatnio upatrzyłam sobie bardzo fajne perfumy - Amor Amor. Świetny zapach i bardzo trwały. Polecam, sama mam zamiar niedługo się po nie wybrać. :] Niestety, nie pamiętam, ile kosztują.
      • jonasofanka Re: Perfumy. 21.10.11, 16:26
        tak, banani są świetne, a szczególnie dla mężczyzn ;3 . Hm. więc, ja akurat uwielbiam perfumy PlayBoya, naprawdę są świetne smile
    • adii115 Re: Perfumy. 27.10.11, 19:19
      ja za 20 kilka zł w rossmanie kupiłam ostatnio Pume Jam ;d zajebiste ♥
    • adii115 Re: Perfumy. 27.10.11, 19:22
      kurdee ja głupia za źle przeczytałam -.- . ;D
      • duuumi Re: Perfumy. 27.10.11, 20:40
        polecam Ci Pume Jamaice ; )
        ale osobicscie zamiast perfumów używam mgiełek, np. arbuzowej, i po prostu ją kocham ; )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka