pauliska1212 Re: Boże Narodzenie. 05.11.11, 17:10 uwielbiam atmosferę świąteczną, w klasie juz losowalismy na mikołajki : D w ogóle uwielbiam grudzień ;d Odpowiedz Link Zgłoś
becia123x Re: Boże Narodzenie. 05.11.11, 17:22 A u mnie w głośnikach "Rudolph The Red Nose Reindeer", hahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
poker Re: Boże Narodzenie. 06.11.11, 09:47 47 dni do świąt,czy coś pomyliłam? :d Odpowiedz Link Zgłoś
hiaa Re: Boże Narodzenie. 07.11.11, 16:16 `. Kocham ;D . Uwielbiam święta ale z drugiej strony czym zbliża się sylwester to jestem coraz starsza . Odpowiedz Link Zgłoś
nataliatl świętaaa;) 08.11.11, 16:50 45 dni i 7 godzin.! odliczanie.swiateczne.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Boże Narodzenie. 11.11.11, 13:19 ze strony tych wszystkich mhrocznych nastolatek pewnie jeszcze nie raz usłyszę, jakie to święta są złe, komercyjne i paskudne. ja tak szczerze, właśnie tą komercją jaram się najbardziej. u mnie w domu wigilia nigdy nie była taka prawdziwa, taka jak powinna być, taka jaką to mają wszyscy. ale nie przejmuje się tym, bo przynajmniej ozdobiona choinka, last christmas w radiu czy gwiazdory w centrum handlowym pomagają mi wczuć się w ten klimat. chodzi tu przede wszystkim o to żeby się dobrze czuć, a ja czuję się z tym dobrze. i tak na prawdę, zawsze oczekuje świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
katka30 Re: Boże Narodzenie. 11.11.11, 13:27 Ja też tak mam. W październiku już piszę list do św. Mikołaja(wiem,że to dziecinne,ale nie mogę przestać),zastanawiam się nad prezentami dla bliskich i myślę,jak udekorować dom. Odpowiedz Link Zgłoś
poker Re: Boże Narodzenie. 12.11.11, 09:57 41 o ile czegoś nie pomyliłam. Zgadzam się z mandy_jonas (chyba dobrze napisałam nikc,nie obraź się :c) Komercha to po prostu stały nieodłączany element świąt.Innych może denerwować,że już reklama z choinką,a ja sie z tego tak cieszę,że nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pooziomka Boże Narodzenie. 12.11.11, 12:24 Właśnie siedzę i przeglądam reklamy z różnych sklepów z bombkami, choinkami,lampkami i zabawkami już coraz bliżej... Odpowiedz Link Zgłoś
miley_55 Re: Boże Narodzenie. 12.11.11, 12:29 Uwielbiam, niecierpliwie czekam, i choć jeszcze ich nie czuje, to już niedługo mnie ogarnie magia świąt <3 Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Boże Narodzenie. 13.11.11, 10:42 Też się jaram Czekam tylko na reklamę coca-coli w telly, "Last Christmas" na każdej stacji i pierwszy śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
juanka . 13.11.11, 15:20 ja też nie mogę się już doczekać! chcę już pierwszy śnieg, widok lampek porozwieszanych w całym mieście, atmosferę związaną ze świętami <3, prezenty, ubieranie choinki, gwiazdkowy szał zakupów, ozdoby w galeriach, świąteczne piosenki na każdej stacji radiowej, gwiazdkowe filmy, jedzenie mojej babci <3, mikołajki. jak ja uwielbiam święta! Odpowiedz Link Zgłoś
poker Damn, the polish people are Christmas freaks 14.11.11, 13:44 To w temacie (Polacy mają na świra na punkcie Bożego narodzenie to znaczy mniej więcej) to komentarz z Whm! Last Christmas na yt.OMI to chyba o nas xd Odpowiedz Link Zgłoś
nataliatl Re: 38 Dni ! ;D 15.11.11, 16:21 aaaaa! dziś widziałam choinki ubranee tak kolorowo jak jechałam do domuuu, i w sklepach te bombki, i choinki sztuczne już są! Odpowiedz Link Zgłoś
oubergine Re: Boże Narodzenie. 15.11.11, 16:53 nieubłaganie pragnę śniegu. święta lubię, aczkolwiek nie zajmują jeszcze moich myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
plotkarka002 Re: Boże Narodzenie. 17.11.11, 21:49 tak, tak. Ja już nie mogę się doczekać. Święta są wspaniałe! Na razie jeszcze się nie zastanawiam co zrobię, nie mam żadnych planów, ale dla mnie to jeszcze za wcześnie na przygotowania Odpowiedz Link Zgłoś
hanisiaa Re: Nie lubie. Od tamtego roku. 18.11.11, 19:48 35 <3 Ja kocham gwiazdkę :3 Kocham pierwszy śnieg, ocham Wigilię klasową (wtedy tak słodko, każdy się przytula składa życzenia i jest tak jakoś milej.. Koooocham reklamę Coca-Coli, ale w TV leci jakaś nowa i beznadziejna, więc na YT puszczam Coraz bliżej święta.. :3 Oby do 30! Macie pomysły na prezent?? Odpowiedz Link Zgłoś
hanisiaa Re: Nie lubie. Od tamtego roku. 19.11.11, 10:45 jest tam jakiś świętoholik? Coś jakoś mało nas Odpowiedz Link Zgłoś
blondbrunetka Re: Nie lubie. Od tamtego roku. 19.11.11, 11:55 35! <3 coraz bliżej, coraz bliżej! tylko martwi mnie brak starej reklamy coca-coli Odpowiedz Link Zgłoś
kicia33 Re: Boże Narodzenie. 19.11.11, 12:25 Mam dokładnie jak ty! Ja także pod koniec pażdiernika sie nimi niesamowicie jaram. Ale jeszcze lepiej jak zaczynają w Tv puszczać świąteczne reklamy Wtedy się wszystko zaczyna, w sklepach itd. Kocham gwiazdke! Tą całą atmosfere i wogóle! Te ozdoby.... W grudniu jest świetnie! Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana277 Re: Boże Narodzenie. 19.11.11, 12:38 Ja też nie mogę się już doczekać . ! Kocham święta I zamierzam moim dziadkom i rodzicom kupić prezenciki małe Odpowiedz Link Zgłoś
pooziomka Re: Boże Narodzenie. 20.11.11, 08:43 33dni!!! byle do grudnia....potem już z górki.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia036 Re: Boże Narodzenie. 20.11.11, 09:00 Ja też kocham te święta. Zaczynam je czuć gdzieś pod koniec listopada, jak zaczynają się roraty. Nie mogę się doczekać ubierania choinki, kolacji wigilijnej i przyjazdu rodziny no i oczywiście prezentów Odpowiedz Link Zgłoś
hanisiaa Re: Boże Narodzenie. 20.11.11, 13:51 33! Ja czuję święta już teraz, ale naj intensywniej myślę o nich po moich, 3 grudniowych urodzinach : ) Odpowiedz Link Zgłoś
just...me Re: Boże Narodzenie. 20.11.11, 16:59 Ja mam urodziny 4 grudnia. I tak samo jak ty mam juz wtedy faze na święta, juz teraz o nich myślę i nie mogę sie doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
hanisiaa Re: Boże Narodzenie. 20.11.11, 19:33 Piszecie listy do Mikołaja ? xD Ja jakby "piszę" . Wypisuję na liście prezenty, jakie chciałabym dostać i rodzice wybierają, taka mini-niespodzianka. Prezent zapakowany jak co roku w papier dekoracyjny, abym nie podglądała co to jest Odpowiedz Link Zgłoś
pooziomka Re: Boże Narodzenie. 20.11.11, 19:43 ooo fajny pomysł.. może ja takie coś zrobię... a co wy chcecie dostać ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pooziomka Re: Boże Narodzenie. 21.11.11, 16:49 32!!! Już nie mogę się doczekać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blondbrunetka @poziomka 21.11.11, 21:02 ja bardzo alr to bardzo chciałabym dostać aparat lustrzankę Olympusa. Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Boże Narodzenie. 22.11.11, 09:32 też się nie mogę doczekać świąt, ale jeszcze nie mam planów. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliatl aaaa.! MIesiąc<33 24.11.11, 09:59 niby miesiąc ale wcale nie odczuwam tak tego . teraz szybko zleci bo i mikołajki itd, a w W-wie niby już dekoracje w sklepach itd, ale bez śniegu to nie to samo Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Re: aaaa.! MIesiąc<33 24.11.11, 11:44 Już tylko miesiąc i urodziny mam za kilka dni. :d Mam nadzieję, że w tym roku na Święta będzie duużo śniegu! Bo bez śniegu to nie święta. :< Odpowiedz Link Zgłoś
hanisiaa Re: aaaa.! MIesiąc<33 24.11.11, 21:21 Weee! Miesiąc! A do moich urodzin : 9 dni! : ) Odpowiedz Link Zgłoś
hanisiaa 28 <333 25.11.11, 18:32 Moja lista propozycji świątecznych się powiększa : ) Doszło zgrzewka FRUGO : D Nie wiem jak Was, ale mnie mega wkurzają takie słit nastolatki, które na forach piszą : " Chcę dostać xbox'a, laptopa, psp, wszystkie dodatki simsów, tableta, iphona no i stajnię wraz z koniem" + błedy ortograficzne. Czy one naprawdę, aż tyle wymagają od ciężko harujących rodziców?! Czy może w internecie piszą takie bzdury, gdyż nie mają poczucia własnej wartości i w taki sposób chcą się poczuć lepiej? Chore. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Re: Boże Narodzenie. 26.11.11, 12:01 Ja jeszcze nie czuję aż tak bardzo Świąt, ale myślę, że tylko zacznie się grudzień i już zacznę się nimi strasznie przejmować! Uwielbiam tą atmosferę, a zwłaszcza to, że wszystkie sklepy są udekorowane, reklamy nawiązują do świąt, a w Wigilię leci Kevin, który nigdy mi się nie znudzi xD Odpowiedz Link Zgłoś
pooziomka Re: Boże Narodzenie. 27.11.11, 19:24 26dni!!! Już nie mogę się doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
nataliatl 25dni<3 28.11.11, 14:25 szybko teraz miniee, ja bym już chciała 15.12 wszystko juz bedzie takie swiąteczne, i moze w koncu spadnie śnieg, bo święta bez sniegu to nie to samo( Odpowiedz Link Zgłoś
margeritti Re: Boże Narodzenie. 28.11.11, 15:01 ` . Też nie mogę się już doczekać świąt ! Ja jak na razie jeszcze tak za bardzo nie czuję tej atmosfery , ale jak usłyszę piosenkę "Last christmas" nawet w lecie czuję tą zajebistą atmosferę . Święta Bożego Narodzenia są super ! No i dużooo wolnego . Odpowiedz Link Zgłoś
ewellin Re: Boże Narodzenie. 29.11.11, 19:09 24 dni czekam! czekam! czekam! * śnieg * strojenie choinki * kupowanie prezentów * atmosfera * po raz kolejny KEWIN SAM W DOMU !! czego nie wymieniłam? hohoho!! Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 nie ma śniegu, nie ma atmosfery. 29.11.11, 20:20 a na śnieg się nie zapowiada -.- Odpowiedz Link Zgłoś
answer Bueee, niee maa śnieeegu! Tylko... 29.11.11, 20:58 COCA-COLA TRZYMA MNIE PRZY ŻYCIU Odpowiedz Link Zgłoś
laleczka. 7 DNI! 17.12.12, 15:35 Jeszcze tylko tyydzień ! Nie mogę sie doczekać ! Odpowiedz Link Zgłoś
hera.xd Re: Boże Narodzenie. 29.11.11, 21:23 Też już czuję tą atmosferę, nie mogę się doczekać kocham Boże Narodzenie Nie wiem jak np. Ateiści mogą żyć bez tego święta, haha Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_me Re: Boże Narodzenie. 01.12.11, 15:24 22 dni ! Coraz bliżej świeta ... Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_me Boże Narodzenie. 02.12.11, 20:30 Ja KOCHAM te święta Ja zawsze się nimi też jaram nawet jeszcze wcześniej Nie ma jak ta atmosfera mmm ... Wybieranie choinki, ubieranie jej przy kolędach z mamą i siostrą 23 grudnia. Pieczenie ciast, pierniczków i innych dań. Prezenty W całym domu pachnie piernikiem, mandarynkami/pomarańczami i cudowną choinką Kurcze ale się rozmarzyłam Odpowiedz Link Zgłoś