Dodaj do ulubionych

Jesteście lesbijkami, bi;)) czy normalne??

• pauulinka Re: Jesteście lesbijkami, bi;)) czy normalne?? 02.11.11, 19:35
      Ja jestem hetro . ; ] . ! - Normalna . Ale popieram homoseksualistów.

Ich sprawa kogo kochają i z kim chcą być . Ja bym chciała żeby ktoś mnie poparł i zrozumiał gdybym była lesbijka lub bi . Ale jestem hetro , choć faceci to świnie wolę ich
      • pauulinka Re: Jesteście lesbijkami, bi;)) czy normalne?? 02.11.11, 19:37
        Yhh ... Hetero . Sorrki za błąąd
    • zmierzchowka Re: Jesteście lesbijkami, bi;)) czy normalne?? 02.11.11, 19:35
      Powiem tak według mnie nie ma żadnego podziału na jakieś biseksualizmy itd itp. ja sama ani nie jestem hetero ani bi. Być może wynika to z tego ze jestem troche obojnaikowata. Ludzie ale macie problem naprawde. Wszystko moze byc normalne na tym swiecie jezeli sami bedziemy to akcepotwoac.
    • girl123 Re: Jesteście lesbijkami, bi;)) czy normalne?? 02.11.11, 19:48
      Ja jestem normalna!! i nie zamierzam się zmieniac;d kocham moich chłopaków <33 xD;DDserceserceserceserceserceserceserce

a w szczególnosci takiego jedynegowinkkisskissKCkisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskissserceserceserceserceserceserce
    • lara12 ;) 02.11.11, 19:51
      jestem hetero, choć podobają mi się też dziewczyny, ale bardziej pod kątem - 'kurczę, ale ona ładna, chciałabym tak wyglądać' albo coś w tym stylu wink ale przyznam, że uwielbiam metroseksualnych facetów big_grin
      • aswanka Eeee? 02.11.11, 19:56
        Ja jestem 'normalna' i widziałam Twoje wątki.... Jakoś od razu wiedziałam ze coś jest w Tobie innego, ale rób jak chcesz. Zauważyłam też to na twoim bloogu, wiesz?
        Ok, w każdym razie podobają mi się chłopcy i nie zamierzam tego zmieniać....
    • jonasfan Hetero xd 02.11.11, 19:51
      Kocham chłopaków xd <3
      • sara297 odp. 02.11.11, 19:55
        hetro smile
    • nicelove To raczej proste pytanie... Jestem Normalna... 02.11.11, 19:54
      I nie ogarniam ludzi, którzy są tymi drugimii.... Poprostu nie ogarniam!!!
      NORMAL PIPUL(people) RZĄDZĄ!!! Peace!!! serce
      • pickey Re: To raczej proste pytanie... Jestem Normalna.. 03.11.11, 19:32
        Mówisz PEACE a jednocześnie obrażasz ludzi o innej orientacji? Żałosne zachowanie.
    • ogien128 Jestem bi 02.11.11, 19:55
      LoL ale mi sie chce smiaci brawo bi itp to normalni ludzie znam geje i lesbijki i to normalni ludzie sama jestem bi a w myślicie jakoś staro świecku gdzie uważali ze inna orientacja nisz hetero to coś złego !! Żyjemy w dwudziestym wieku co znaczy ze już powinno sie to traktowa ci jak coś normalnego jakoś w Anglii gdzie mieszkam to jest na przodku dziwnym Lesbijki celujące się albo ze jest się bi po 1 to jest normalne i nie zależy kto ma ile lat może już czuci pociak do tej samej pleć albo do przeciwnej wiec skoczcie o tym ze to nie normalne i ze w jakimś tam wieku dopiero to się czuje czy jest ktoś bi czy obojętnie jakiej kolwiek orientacji .( BO KAŻDY JEST INNY )

I JA JESTEM BI PO NIE WASZ LUBIE CHŁOPAKÓW I DZIEWCZYNY ALE BARDZIEJ DZIEWCZYNY ALE NIE MOGĘ POWIEDZIEĆ ZE CHŁOPACY MNIE POCIĄGAJĄ I MIAŁAM Z 12/13 LAT JAK POCZUŁAM TO I JUŻ CHODZIŁAM Z CHŁOPAKIEM I DZIEWCZYNOM . (brawobrawo BRAWO DLA MNIE TLE NAPISAŁAM JAK NIGDY brawobrawo )
    • kitulencja Re: Jesteście lesbijkami, bi;)) czy normalne?? 02.11.11, 20:04
      Mam dopiero 11 lat więc nie obchodzi mnie to. Tak po za tym jestem normalna i wolę chłopaków
    • miluuu Re: Jesteście lesbijkami, bi;)) czy normalne?? 02.11.11, 20:06
      ja szczerze powiedziawszy nie wiem czy jestem hetero czy bi . XD ostatnio tak mam , że podoba mi się jedna dziewczyna , ale tylko ona , a tak to chłopacy . ;p
    • selenqqa Re: Jesteście lesbijkami, bi;)) czy normalne?? 02.11.11, 20:13
      Jestem hetero ,ale nie wiem czy jednak do końca.
    • misia7893 Re: Jesteście lesbijkami, bi;)) czy normalne?? 02.11.11, 20:15
      Jestem hetero co pewnie wywodzi się z tego że jestem z rodziny bardzo religijnej. Ale oczywiście inne orientacje mi nie przeszkadzają ;d
    • matrioszkam Re: Jesteście lesbijkami, bi;)) czy normalne?? 02.11.11, 20:38
      ja mam prawie 15 lat ale wiem że wolę chłopców... czasem zastanawiam się dlaczego ludzie wytykają homoseksualizm. To też miłość i uczucia to dlatego wiele osób walczy o równe prawa dla wszystkich, niestety religia zabrania!!!scared
      • mons Re: Jesteście lesbijkami, bi;)) czy normalne?? 02.11.11, 20:41
        ja tam zawsze lubilam i dziewczynki i chlopakow. Tylko nie wyjde przy wszystkich w polsce (przeprowadzam sie z Anglii do Polski pod koniec tego roku szkolnego YAY big_grin) slysze w telewizji jak bardzo sie ludzi homoseksualnych poniza w polsce i postanowilam ze po prostu to ukryje smirk

Jesli lubicie kogos tej samej plci - powiedzieliscie rodzicom?
        • ogien128 Re: Jesteście lesbijkami, bi;)) czy normalne?? 02.11.11, 21:42
          ja bym się bala powiedzieć mamie ze jestem bi nie wiem jak by zaregowala na to
    • bellacullenx .. 02.11.11, 20:47
      Pociągają mnie mężczyźni- czyli hetero, ale trzeba również pamiętać że swoją orientację seksualną odkrywa się czasami później dlatego nic nie jest na 100% ; p
      Kobiety również mi sie podobają ale to już nie to samo, gdy przytulam się do przyjaciółki nie czuję nic, a gdy do chłopaka- uhh.. ; p motyleee..
      big_grin
    • ewusia3eq Re: Jesteście lesbijkami, bi;)) czy normalne?? 02.11.11, 20:53
      Czy Normalne? Co to znaczy w ogóle? Homo, Bi i Aseksualni to nienormalne osobny? Ja jestem "normalna" ...
    • miley138 Re: Jesteście lesbijkami, bi;)) czy normalne?? 02.11.11, 21:10
      Co ty żeś za temat dała?

Głupia. big_grin
      Tak serio to ona kłamie.

Nie powiem kto jej się podoba, ale mniejsza z tym.

Wolę facetów ale przejdę na dziewczyny, bo faceci zaliczają się do świń...
      • karolinke13 karolinke13 05.11.11, 19:27
        no i kto tu kłamie??

ty na dziewczyny jełopie??
        weź sie ogarnij ja pamietam szopa pracza!! to było w ta niewdziele!!
        • miley138 Re: miley138 07.11.11, 23:07
          Co ty do mnie gadasz? ;P
    • julka_18 Re: Jesteście lesbijkami, bi;)) czy normalne?? 02.11.11, 21:16
      hetero wink
    • demetria0606 Re: Jesteście lesbijkami, bi;)) czy normalne?? 02.11.11, 22:08
      Zdecydowanie hetero
    • trufla Re: Jesteście lesbijkami, bi;)) czy normalne?? 02.11.11, 22:09
      Wolę chłopaków. Jestem hetero...
    • tenshikiryuu Re: Jesteście lesbijkami, bi;)) czy normalne?? 02.11.11, 22:44
      Miałam z tym problem między 14-16 rokiem życia. Aktualnie mam lat 19 i jestem aseksualna, haha big_grin
    • one2one Re: Jesteście lesbijkami, bi;)) czy normalne?? 02.11.11, 23:23
      Każda orientacja seksualna jest normalna, bo każdy rodzaj miłości człowieczej, jak dla mnie, jest normalny i zasługujący na równe traktowanie. piwo

Ale ja zdecydowanie jestem heteroseksualna wink
    • justynalove Re: Jesteście lesbijkami, bi;)) czy normalne?? 02.11.11, 23:30
      heterokiss
      • leslie Re: Jesteście lesbijkami, bi;)) czy normalne?? 03.11.11, 06:24
        Hm, ujęłaś to tak, jakby osoby homoseksualne czy biseksualne nie były 'normalne'.
        Wszyscy jesteśmy ludźmi, right? tongue_out
    • joasiiaa w 100% hetero. 03.11.11, 06:22
    • twilightgirls Re: Jesteście lesbijkami, bi;)) czy normalne?? 03.11.11, 07:31
      ile ty masz lat że jesteś bi ?! Ja oczywiście że wolę chłopaków. Sorry ale ten temat mnie przeraził jak niektóre z was mówiły że jesteście bi.sciana
      • niemampomyslu Re: Jesteście lesbijkami, bi;)) czy normalne?? 03.11.11, 07:38
        a lesbijki i bi są nienormalne?
        nie wiem, jest za wcześnie, żeby się określać.
    • xxannabethxx Bi ;) 03.11.11, 08:29
      Jestem bi i dobrze się z tym czuję wink Ale na stałe i tak zwiążę się z mężczyzną, bo marzę o szczęśliwej rodzince smilesmile
    • kicksforchicks Re: Jesteście lesbijkami, bi;)) czy normalne?? 03.11.11, 10:32
      Nie wiem szczerze mówiąc.
      To znaczy, totalnie nie wyobrażam siebie w dłuższym związku z dziewczyną, ale totalnie nie mam nic przeciwko jakimś flirtom, na przykład po pijaku, bo podobno jak byłam pijana to powiedziałam, że jestem bi. Ale normalnie mam chłopaka i raczej to się nie zmieni. To znaczy to, że zerwiemy i ja się zwiążę z dziewczyną big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka