Dodaj do ulubionych

prezent na mikołajki

10.11.11, 09:42
Hej ;D Mam do Was pytanie. Robimy sobie w klasie mikołajki, wylosowałam koleżankę i nie mam pojęcia co jej kupić, gdyż jesteśmy pierwszy rok ze sobą w klasie i jej jeszcze nie znam. Chciałam Was zapytać, co mogłabym jej takiego uniwersalnego kupić? wink Nie wiem, jaką nosi biżuterię, zapachu jej perfum też nie znam, więc takie rzeczy odpadają. A Wy robicie sobie w klasie takie prezenty na Mikołaja?big_grin Macie jakieś pomysły ? wink Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • amaz Re: prezent na mikołajki 10.11.11, 10:41
      Skoro nie znasz jej gustów aż tak dobrze, proponuję takie uniwersalne kobiece drobiazgi jak elegancki zestaw do manicure, ładny kubek termiczny, szkatułkę na biżuterię albo wieszak na torebkę. O tych i innych pomysłach piszę na moim blogu o prezentach do odwiedzenia którego serdecznie zapraszam
    • hiaa Re: prezent na mikołajki 10.11.11, 12:12
      `. Może jakieś perfumy , biżuteria , szkatułka itd.
    • monia12xd Re: prezent na mikołajki 10.11.11, 17:09
      możesz jej kupić wisiorek wink są fajne w house/cropp wink my mamy po niedzieli losowanie ale i tak będę miała moją koleżankę tongue_out
    • stayaway *______* 10.11.11, 17:31
      może błyszczyk albo pluszaka big_grin
    • malinka24 Re: prezent na mikołajki 10.11.11, 19:31
      Wiesz emily_15 mam taki pomysł co my tez robiliśmy w kalsie nie znając się jeszcze wink
      Niech pzrewodnicząca lub ktoś z samorządu(mam nadzieję że już macie samorządwink) przyniesie szary papier zawieście go gdzieś w niebardzo widocznym miejscy żebyście tylko wy wiedzieli gdzie jest i napiszcie wszyscy na nim co chcielibyście dostać wtedy napewno będziesz wiedziała co kupić wink
      A jeżeli nie to proponuję jakąś ramke na zdjęciu lub inne pierdoły ale najlepszy prezent moze być przecież pzrez Ciebie robiony samemuwink
      Ja sobie z przyjaciółkami robiłyśmy takie niespodzianki wink
      Dawałysmy sobie takie karteczki z danymi gdzie coś jest (czyli ten prezentwink) I szukałyśmy go i było bardzo ciekawie naprawdę ale moim zdaniem najlepszy będzie pomysł pierwszy który opisałamwink
      Mam nadzieję że pomogłamwink
      Buźka!!!sercewink
      • kawaiikimie Re: prezent na mikołajki 10.11.11, 19:39
        * kubek
        * breloczek
        * pluszak
        * portfel
        * szkatułka na biżu
        * A czemu nie perfumy? Perfumy są fajne XD
        * jakąś fajną poduszkę
        * budzik taki ozdobny./śmieszny
        Ale najlepiej będzie jak się jej spytasz wprost co chce XD Chyba, że u Was jest tajemnica i nikt nie mówi.
    • pauliska1212 Re: prezent na mikołajki 11.11.11, 13:37
      na takie klasowe mikołajki kupuje się zwykle jakieś duperele, no bo co takiego fajniejszego można kupic za 30 zł, kup jej słodycze i może jakiś błyszczyk czy coś.
      • ewellin Re: prezent na mikołajki 11.11.11, 19:55
        może jakiś kubek xd
        Tekst linka - tutaj chodzi mi o 3 i 4.
        szkatułka
        Tekst linka
        lub coś takiego.
        Tekst linka
        ok, warianty tandetne ale może chociaż trochę pomogłam.
    • monia12xd Re: prezent na mikołajki 14.11.11, 19:59
      ku... jutro losowanie a ja nie mam pomysłu ;p już sama nie wiem co kupić
    • odrutowana_ <3 17.11.11, 18:30
      Jest naprawdę wieeele propozycji. Kosmetyki, np. perfuma, błyszczyk, cos do kąpieli.. itp, bizuterię - może jakąś bransoletkę, można ładne kupić w croppie czy w house, kolczyki, naszyjnik, może lubi czytać? Kup jej książkę. Zapytaj jej się co lubi, co chciałaby dostać ; )
    • mary_ Re: prezent na mikołajki 17.11.11, 18:50
      Myślę, że mogłabyś kupić jej np. czarne kolczyki - kulki. Myślę, że każdemu się podobają. Poza tym mogłabyś kupić np. dużą pomarańczę, przekroić ją u góry i pozbawić środka. Pozostałą skórkę ususzyć i wypchać ją słodyczami.
    • kasia036 Re: prezent na mikołajki 17.11.11, 18:59
      My też robimy sobie preznty, ale na Wigilie klasowa. Ja na twoim miejscu bym jej kupiła jakas ozdobe do wlosow, błyszczyk i czekolade lub szklana kule z jakims fajnmym swiatecznym ptywem i czekolade. Mozesz tej kupic np. ramke na zdjecie.
      Albo po prostu sie jej zapytaj co by chciala dostac wink u nas tak niektorzy robia.
    • ulcia2011 Re: prezent na mikołajki 01.12.11, 09:58
      ja bede miala 2 czesciowy prezent. tej glownej czesci jeszcze nie mam, ale na pewno bede dawac taka specjalna kartke, na ktora nagralam wiadomosc od mikolaja. kupilam takie specjalne kartki gadajace (od razu tez na bozenarodzenie), na ktore mozna nagrac swoj glos, zajebista zabawa jak sie nagrywa i bawi w mikolaja
      chyba znowu zaczne w niego wierzyc.
      www.audiogadget.pl/
      • aaga15 Re: prezent na mikołajki 23.05.12, 07:59
        Uniwersalnym prezentem może być to www.e-kalia.pl/swiece/owocowe/swieca-kwadrat-9-owocowa-.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka