bella.leighton Re: Święta coraz bliżej ! :) 03.12.11, 18:47 Justin Bieber ft. Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You Odpowiedz Link Zgłoś
karmelka Re: Święta coraz bliżej ! :) 03.12.11, 19:08 Polecam świąteczne utwory Deana Martina, które bardzo kojarzą się ze świątecznym ciepłem o radościa. Odpowiedz Link Zgłoś
daily TU! 03.12.11, 19:11 All i want for christmas is you - Mariah Carey Last Christmas - Ashley Tisdale Mistletoe - Justin Bieber All i want for christmas is you - Mariah Carey feat Justin Bieber Magia Świąt - Gosia Andrzejewicz White Christmas - Taylor Swift Wonderful Christmas Time - Demi Lovato Christmas Tree - Lady GaGa Coraz bliżej święta - Ania Szarmach Moje ulubione <3 Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: TU! 03.12.11, 19:33 Mariah Carey - All I want for Christmas. Train - Shake up Christimas. Coldplay - Christmas lights. Miley Cyrus - Santa Claus is coming to town. Miley Cyrus - All I want for Christmas. Miley Cyrus - Rockin around a Christmas tree. Taylor Swift - Christmases when you were mine. Taylor Swift - Santa baby. Taylor Swift - Silent night. Taylor Swift - Last Christmas. Selena Gomez - Winter wonderland. Aly&Aj - Greatest time of year. Aly&Aj - Jingle bell rock. The Jackson 5 - Frosty the snowman. Demi Lovato - Wonderful Christmas time. Wham! - Last Christmas. Dean Martin - Let it snow. Demi Lovato - Have yourself a merry little Christmas. Hannah Montana&Sheryl Crow - Need a little love. Paul McCartney - Wonderful Christmas time. Queen - Thank God it's Christmas. Cliff Richard - Mistletoe and wine. Les Baxter - Santa Claus' Party. Kay Starr - Everybody's waiting for a man with the bag. Ray Anthony and His Bookends - Christmas kisses. Diana Decker - I'm a little Christmas cracker. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom13 All I want for christmas 03.12.11, 19:15 All I want for christmas' to naprawdę piękna piosenka wykonywana przez Marię Carey. Pewnie wiesz, że Justin Bieber zaśpiewał z nią w duecie przerabiając tę piosenkę troszeczkę. Te ich 'dzieło' też jest bardzo fajne, ale moim zdaniem, ta pierwsza wersja z roku 1994 jest naprawdę świetna! Polecam również piosenkę zespołu Train '' Shake up christmas'' jest bardzo fajna. (z roku 2010) Odpowiedz Link Zgłoś
madziazioomek Re: Święta coraz bliżej ! :) 03.12.11, 19:23 anucha___ napisał(a): > Dziewczyny! <br /> > Man do Was ogromną prośbę. Moja koleżanka pierwszy raz w życiu spędza święta po > za domem. Jest jej z tego powodu baaardzo przykro. Boże Narodzenie to jej ukoch > ane święta, a w tym roku nie będzie ich obchodziła tak, jak zazwyczaj.<b > r /><br /> > Planuję wręczyć jej jako prezent świąteczną składankę. Na płycie będą same świą > teczne i pozytywne utwory <br /> > I tu mam prośbę. Jakie świąteczne utwory szczególnie lubicie? <b > r /> > Bardzo Was proszę, podajcie mi kilka świetnych piosenek .<br /> > <br /> > Uratujmy Święta ! <br /> > Ja proponuję : Mariah Carey- all i want for christmas is you Wham - Last Christmas Merry Christmas Everyone i moja ulubiona Basshunter - jingle bells.... Odpowiedz Link Zgłoś
lena620 Re: Święta coraz bliżej ! :) 03.12.11, 19:58 wham!- last christmas i z takich "innych" utworow to "we wish you a marry christmas" i "jingle bells" Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Train- Shake Up christmas <3 03.12.11, 20:10 na pewno ci sie spodoba, jej też *.* Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Święta coraz bliżej ! :) 03.12.11, 20:10 Wham- last christmas Mistletoe - Justin Bieber All i want for christmas is you - Mariah Carey feat Justin Bieber Coraz bliżej święta - Ania Szarmach Odpowiedz Link Zgłoś
anula34531 Re: Święta coraz bliżej ! :) 03.12.11, 20:25 Last christmas! Rudolf czerwononosy Odpowiedz Link Zgłoś
nussia Re: Święta coraz bliżej ! :) 03.12.11, 20:45 Osobiście uwielbiam Mariah Carey - All I Want For Christmas i Shakin Stevens - Snow Is Falling ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
piekna21 Re: Święta coraz bliżej ! :) 03.12.11, 20:50 Mariah Carey - all i want for christmas is you Merry Christmas everyone Jingle Bells Santa Claus is coming to town I wszystki polskie kolędy! Szczególnie Cicha noc Pozdrawiam serce:: Odpowiedz Link Zgłoś
jula14c Re: Święta ! :) 03.12.11, 20:53 mmm moimi ulubionymi to są: - " Cicha noc " - " Merry christmas evryone Odpowiedz Link Zgłoś
milka111 Re: Święta coraz bliżej ! :) 03.12.11, 21:28 Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You Wham! - Last Christmas Odpowiedz Link Zgłoś
julkagirl Re: Święta coraz bliżej ! :) 03.12.11, 22:14 Ja kupiłam sobie nową świąteczną płytę Justina Biebera Under The Mitletoe, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
trusskawcia Re: Święta coraz bliżej ! :) 03.12.11, 22:28 Last Christmas to chyba oczywisty klasyk. All I want for Christmas- obowiązkowe. Pozytywną piosenką jest też Shake up Christmas w wykonaniu Train. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczkaa Re: Święta coraz bliżej ! :) 03.12.11, 22:35 PDG Kolęda Słoń - Święta Numer Raz & Kfiat - Kolęda 52 Dębiec - Kryszmas Alhoholis 3miel - Rap-kolęda Chudini - Kolęda Odpowiedz Link Zgłoś
demetria0606 Re: Święta coraz bliżej ! :) 04.12.11, 00:01 Gosia Andrzejewicz - Magia świąt , można się popłakać , taka piękna piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
asku_ Re: Święta coraz bliżej ! :) 04.12.11, 10:39 Swiąteczne składanki serialu Glee Odpowiedz Link Zgłoś
mee1 świateczna płyta Michaela Buble !!! 04.12.11, 11:13 ten koleś jest genialny.. i jeszcze ten głos... trochę jak Frank Sinatra... Odpowiedz Link Zgłoś
answer Answer 04.12.11, 11:14 Moje to : Last Christmas All I want for christmas is you Jingle Bells Christmas Time Coraz bliżej święta ( Ania Szarmach ) Kolęda dla nieobecnych Jeden dzień w roku ( nie jestem pewna tytułu ) I moja ukochana kolęda, w zasadzie jedyna - Cicha Noc We wish you a merry christmas Let it's snow Odpowiedz Link Zgłoś
alusia12345 Re: Święta coraz bliżej ! :) 04.12.11, 11:38 moją ulubiona świąteczna piosenka to: Last christmas - Wham Lyrics Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaevita15 Re: Święta coraz bliżej ! :) 04.12.11, 12:15 Last Christmast- Cascada Magia świąt- Gosia Andrzejewicz "Jest Taki Dzień" Góralska choinka Gdy Pan Jezus prawie wszystkie kolędy Odpowiedz Link Zgłoś
you_x Re: Święta coraz bliżej ! :) 04.12.11, 13:07 Wonderful Christmas Time - Paul McCartney Odpowiedz Link Zgłoś
mooseq Re: Święta coraz bliżej ! :) 04.12.11, 13:19 mają ulubioną jest piosenka z coca-coli Train - Shake Up Christmas podaje linka www.youtube.com/watch?v=J-8VCL4uSUc jest to super pozytywna nutka pozdrawiam : Odpowiedz Link Zgłoś
madziula97 Re: Święta coraz bliżej ! :) 04.12.11, 14:02 Wham! - Last Christmas najlepsza piosenka świąteczna Odpowiedz Link Zgłoś
kwasazotowy c; 04.12.11, 14:31 wham - last christmas. bez tego utworu dla mnie nie ma świąt Odpowiedz Link Zgłoś