17071995 15.12.11, 19:43 Hey Kociaki <br /> Chciałam się zapytać ile macie kolczyków i gdzie... Chce sobie jeszcze gdzieś zrobić ale nie wiem gdzie <br /> Mam już w języku, w jednym uchu 6 a w drugim 4, w biodrze i w pępku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia12xd Re: Kolczyki 16.12.11, 17:24 jezusiee, jak można mieć w biodrze? ja ma 2 w uszach i na pewno w uszach więcej nie zrobię bo już brzydko by wyglądało tak dużo tego, po co mi zresztą w ogólnie raczej już nigdzie. może kiedyś ;d ale na razie sobie daruje Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Kolczyki 17.12.11, 11:00 Można. Ja marzę o takim *-* Na razie mam tylko 4 w uszach. Kiedyś pewnie zrobię sobie gdzieś na twarzy, ale jeszcze nie wiem, gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kassieek Re: Kolczyki 23.12.11, 15:54 Ja mam dwa kolczyki w uszach ale mam zamiar zrobić sobie w nosie oraz w uszach w chrząszcze . Odpowiedz Link Zgłoś
bigpositive Re: Kolczyki 16.12.11, 18:36 Ojć, sporo dosyć masz . Haha, ja standardowo na razie po 1 w uchu, ale chciałabym mieć po 2 :3 Odpowiedz Link Zgłoś
17071995 Re: Kolczyki 16.12.11, 20:16 Można mieć w biodrze.... nie przeszkadza w niczym tylko troszkę długo się goi ;/ ale tak to to jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: Kolczyki 16.12.11, 23:18 matko ! po co ci tyle tego ? ! ja mam cztery . na jednym uchu jedno i na drugim trzy . ;P Odpowiedz Link Zgłoś
redeemer Re: Kolczyki 16.12.11, 23:48 w biodrze często migruje - tez miałem. obecnie mam trzy kolczyki w jednym uchu. ale dziur mam ogólnie w jednym uchu cztery, w drugim trzy, mam też dziurę w wardze i języku ale nie noszę kolczyków bo mi przeszkadzają xD w pępku planuję zrobić ale zobaczymy co z tego wyniknie Odpowiedz Link Zgłoś
nessy96 Re: Kolczyki 17.12.11, 16:51 w biodrze i w pępku wogóle mi się nie podobają kolczyki. zresztą i tak tego nie widać chyba że ktoś chodzi całyczas w krótkich bluzkach. W języku też mi się nie podoba. Ja mam tylko tak normalnie po jednym w każdym uchu bo rodzice mi na więcej nie pozwalają. W przyszlosci chce mieć kolczyk w łuku brwiowym, więcej kolczyków w uszach i może w wardze Odpowiedz Link Zgłoś
espinozaa Re: Kolczyki 17.12.11, 21:54 Hmm .. ja mam narazie tylko w uszach ; X Ale bardzo bym chciała w języku ;p Lecz jestem uczulona na nikiel .. nie za bardzo moge ; x Odpowiedz Link Zgłoś
synthia. Re: WTF!? 18.12.11, 12:26 Boże Po Co się Tak Kolczykować ?! W Biodrze To Przesada ! WTF.! W Wieku 25 Lat Zdejmiesz Sobie Tego Kolczyka ( Na 100% ) I Co Później Będziesz Miala 2 Dziury W Biodrze?! I Jak Ty Na Plaży Sie Pokażesz ?! Teraz Dziewczyny Jakby Mogły To By Sie Cale Kolczykowały ... -.- Ja Mam 3 W Prawym Uchu i Jeszcze W Chrząstce. No I Mam W Nosie . I Tyle Mi Wystarczy , Nie Chce Wyglądać Jak Potwor z Bagien... Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: WTF!? 23.12.11, 12:43 Weź Lepiej Sięgnij Po Słownik I Zobacz, Że Nie Stawia Się Wielkich Liter W Każdym Wyrazie Bo Tak Nie Jest Poprawnie I Ludzi Wku...asz -.- Odpowiedz Link Zgłoś
alivemurderer Re: WTF!? 23.12.11, 12:54 dziury w biodrach? to ci sie zarasta, albo migruje =,= Odpowiedz Link Zgłoś
palola. Re: Kolczyki 22.12.11, 19:52 W biodrze ? wow a ja mam dwa w uszach zastanawiam się nad kolejnymi dziurkami ... zrób sobie dziurkę w nosie Odpowiedz Link Zgłoś
squash . 22.12.11, 20:38 ja tam skromniutko, mam dwa kolczyki w prawym uchu i jeden w lewym. c: Odpowiedz Link Zgłoś
diabolusxxx kolczyki :O 23.12.11, 12:56 w biodrze?? haha dla mnie obkolczykowanie się w różnych miejscach, tj. w pępku, wardze, języku, nosie, brwi czy nawet w biodrze(?) jest zbędne i mi się to absolutnie nie podoba, jest to dla mnie po prostu brzydkie, Odpowiedz Link Zgłoś
alivemurderer piercingi 23.12.11, 12:58 ogólnie to mam 13 kolczyków, ale bedzie duzo, duzo wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
you_x Re: Kolczyki 23.12.11, 13:29 Mam 3. Jeden w lewym uchu. 2 w prawym uchu. I poza uszami nigdzie więcej nie mam zamiaru robić ;/ Wygląda to strasznie i jest po prostu durnotą ;/ Odpowiedz Link Zgłoś