kawa_27 Jan Borysewicz, he he 08.04.12, 00:10 Wciąż liczę, że gdzieś go spotkam. Odpowiedz Link Zgłoś
nutellla Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 01:54 Tak, nawet to samo osiedle, Magdalena Kumorek (Przepis na życie) . Odpowiedz Link Zgłoś
blondeeegirl Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 12:08 Ja jestem z Bialegostoku: Izabella Scorupco i chyba Pawel Malaszynski, to wszyscy o ktorych ja wiem Odpowiedz Link Zgłoś
heart.of.you Hyyyym 08.04.12, 12:12 Może nie z mojej miejscowość a z miejscowości w której mieszka moja rodzina i baaardzo często tam bywam : Mariusz Pudzian Pudzianowski xd Odpowiedz Link Zgłoś
mysia97 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 12:18 tak z mojej pochodzi Anna Dąbrowska . Nawet mieszkała 2 ulice ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
samo_zlo Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 12:19 agsdfgh Odpowiedz Link Zgłoś
inna_odinnych Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 12:20 Z mojego miasta raczej nie, przynajmniej nic o tym nie wiem. Ale miasto sąsiaduje z Mikołowem, z którego pochodzi Anna Dereszowska Podobno moje liceum skończyła inna aktorka, ale nie pamiętam jej nazwiska. Nie jest też popularna. Odpowiedz Link Zgłoś
malinovax33 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 12:23 Kiedyś mieszkałam w Chełmie a stamtąd pochodzi Anna Dąbrowska. Odpowiedz Link Zgłoś
nati37 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 12:23 Ja pochodzę z Ustki (zadupie na pomorzu). Z mojej miejscowości to w szczególności sportowcy : Natasza Caban (żeglarka która opłynęła samotnie kulę ziemską), Tomasz Iwan (były reprezentant Polski), Barbara Madejczyk (specjalizuje się w rzucie oszczepem), Agnieszka Pogroszewska (specjalizowała się w rzucie młotem) Odpowiedz Link Zgłoś
martynkade Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 12:29 Agnieszka Mrozińska, Patrycja Mrozińska, Kasia Sochacka Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja123_10 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 12:33 Ja pochodzę z Obornik, urodził sie tu Liber, a niedaleko w Poznaniu Sylwia Grzeszczak Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_98_10 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 12:42 Obok mojej wsi uczył się: Kacper Kuszewski ( Marek z M jak Miłość), Mieszkał też Maciej Kozłowski ( Zmarł - ten z M jak Miłość ), Sylwia Grzeszczak, Maryla Rodowicz Mieszkam kawałek Pauliny Papierskiej ( nawet przedwczoraj ją widziałam w sklepie, kupywała chleb), Nie wiem kto jeszcze, ale to chyba wszyscy.... Dużooo trochę! Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladaaa__ Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 12:53 Kacper Sikora - zwycięzca Mam Talent Odpowiedz Link Zgłoś
tenshikiryuu Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 13:13 Chodzę z nim na jedną uczelnie Odpowiedz Link Zgłoś
bearis Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 12:55 Jasne! jestem z Poznania... podobnie jak Mezo i Sylwia Grzeszczak! Odpowiedz Link Zgłoś
tenshikiryuu Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 13:10 Wojewódzki, Sztaba, Jusis, Cerekwicka... więcej nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
love_r.h.c.p. Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 13:34 Nowa wokalistka niebieskiej kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
alicelove27 Tarnowskie Góry 08.04.12, 13:46 Krzysztof Respondek z Kabaretu Rak, prof. Jan Miodek, oraz mama Małgorzaty Korzuchowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
sheeranowa Re: Tarnowskie Góry 08.04.12, 18:39 Też jestem z TG A Respondek mieszka niedaleko mojej koleżanki. No i jest jeszcze poseł Tomasz Głogowski, ale nie wiem, czy jest aż tak bardzo znany. Odpowiedz Link Zgłoś
tinkerany < 33 08.04.12, 13:51 Z mojej akurat nie, ale z sąsiedniej miejscowości jest przemek Cypryański (m jak miłość), tata Natalii Kukulskiej, i tata Małgorzaty Sochy. A w co cały czas nie mogę uwierzyć, moja kuzynka która mieszka w Anglii mieszka w Holes Chapel (taka wieś) skąd pochodzi Harry Styles ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kizolda Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 13:51 Z mojej miejscowości (Szarów niedaleko Krakowa) pochodzi lub tylko mieszkał Robert M Odpowiedz Link Zgłoś
gosia. Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 13:55 Czy gwiazda to nie wiem.. Ta Anna Potaczek z W11. A z miejscowości obok Justyna Kowalczyk. Chyba wiecie o kogo chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
oliweczka52 Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 13:59 Ja mieszkam w Puławach - stąd pochodzi Paulina Sykut xD Odpowiedz Link Zgłoś
requixd Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 13:59 Ja z Płocka to tylko kojarzę 18L Odpowiedz Link Zgłoś
pinkcaffe Re: Czy z waszej miejscowości pochodzi jakaś gwia 08.04.12, 14:01 Artur Barciś i Anja Rubik - Częstochowa Odpowiedz Link Zgłoś