you_x 28.12.11, 18:43 Poszukuje smutnych piosenek po których łzy lecą jak po "Titanicu" i "My heart will go on" <3 ♥ Dawajcie ;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
you_x Re: Wasze ukochane smutne piosenki?? 'Wyciskacze 28.12.11, 19:09 jest tu ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
mysterious69 Masz *_* .. 28.12.11, 19:11 www.youtube.com/watch?v=jxK4Rh3NDC4 www.youtube.com/watch?v=XDpU536W-FM www.youtube.com/watch?v=oibO8Yuuunw www.youtube.com/watch?v=RUnc1n3gJEk www.youtube.com/watch?v=rTzhViLQAzY www.youtube.com/watch?v=_l9Axphsvro www.youtube.com/watch?v=cu7QvOQKcKk www.youtube.com/watch?v=S_E2EHVxNAE www.youtube.com/watch?v=S_E2EHVxNAE youtu.be/V57Vp03dhn8?t=13s Odpowiedz Link Zgłoś
amylee99 Re: evanescence-my immortal. 30.12.11, 10:10 właśnie evanescence-my immortal lub hello (też evanescence) no i może jeszcze tarja turunen-i feel immortal Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Wasze ukochane smutne piosenki?? 'Wyciskacze 30.12.11, 09:29 Evanescence - My Immortal The Veronicas - In another life Odpowiedz Link Zgłoś
lovemelodies Wyciskacze łez... 12.04.12, 17:12 Faith Hill - There You'll Be Christina Perri - A Thousand Years Adele - Don't You Remember Celine Dion - All By Myself Christina Aguilera - El Beso Del Final Christina Aguilera - Hurt Piękna melodia bez słów... Hans Zimmer - Tennessee Jest jeszcze wiele innych... Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Wasze ukochane smutne piosenki?? 'Wyciskacze 30.12.11, 14:11 Mazzy Star Fade Into You Odpowiedz Link Zgłoś
diabolusxxx Re: Wasze ukochane smutne piosenki?? 'Wyciskacze 31.12.11, 01:04 nie mam.;;< Odpowiedz Link Zgłoś
dominikaxxd Re: Wasze ukochane smutne piosenki?? 'Wyciskacze 01.01.12, 19:28 Hedley - Perfect <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 01.01.12, 21:25 Jakoś nigdy nie wzruszyło mnie "My heart will go on"... Strasznie patetyczne, tak totalnie na siłę i kiczowato. Wiem, znienawidzicie mnie za to, pozdrawiam i zarzucam piosenką Nightwish - Cadence of her last breath żeby nie było, że piszę nie na temat. Ta piosenka jest dopiero smutna. Odpowiedz Link Zgłoś
ewellin Re: Wasze ukochane smutne piosenki?? 'Wyciskacze 03.01.12, 18:50 Evanescence - My Immortal Evanescence - Hello < 33` Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: Wasze ukochane smutne piosenki?? 'Wyciskacze 03.01.12, 19:50 chu.j ze smutnymi piosenkami czas na imprezę - Mike Candys feat Evelyn - One Night In Ibiza jeeee jee DD Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: Wasze ukochane smutne piosenki?? 'Wyciskacze 03.01.12, 19:56 Smutna piosenka, jaką lubię, to Nelly "Just A Dream", ale nie wiem, czy doprowadza do łez...na pewno smutna jest też "happy brithday", mimo tytułu. Odpowiedz Link Zgłoś
other_ Polecam: 07.01.12, 20:10 Sia - Breathe Me Sia - My Love Birdy - People Help The People Odpowiedz Link Zgłoś
weru13 Re: Wasze ukochane smutne piosenki?? 'Wyciskacze 01.04.12, 21:55 Avril Lavigne - '' Adia '' - '' When you're gone '' - '' Why '' i wiele innych jej smutnych utworów wystarczy tylko poszukać Odpowiedz Link Zgłoś
lady_famous Re: Wasze ukochane smutne piosenki?? 'Wyciskacze 03.04.12, 20:35 Rihanna - Russian Roulette Cascada - What hurts the most [ slow version ] Leona Lewis - Run Celine Dion - My heart will go on jest ich więcej ale w tej chwili nie mogę sobie przypomnieć ;P Odpowiedz Link Zgłoś
saori Re: Wasze ukochane smutne piosenki?? 'Wyciskacze 09.04.12, 11:31 I never knew what it was to be alone, no Cause you were always there for me You were always there waiting But now I come home and I miss your face so Smiling down on me I close my eyes to see And I know, you're a part of me And it's your song that sets me free I sing it while I feel I can't hold on I sing tonight cause it comforts me... Zawsze gdy jej słucham; łezka kręci się w oku. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: Wasze ukochane smutne piosenki?? 'Wyciskacze 09.04.12, 17:47 z repertuaru my chemical romance : cancer, demolition lovers, early sunsets over monroeville, disenchanted, the kids from yesterday, helena, famous last words. metallica : orion, for whom the bell tolls. Odpowiedz Link Zgłoś
love_r.h.c.p. link: 09.04.12, 18:33 www.youtube.com/watch?v=4iFTJQ3UCt8 nie wiem czy jest jakaś bardzo smutna, ale tekst bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Wasze ukochane smutne piosenki?? 'Wyciskacze 09.04.12, 18:53 nie lubię płakać, więc nie słucham takich piosenek. niestety nie pomogę Odpowiedz Link Zgłoś
mikiee moje wyciskacze łez. 09.04.12, 18:59 Britney Spears - Everytime Celine Dion wspomniana wyżej. Michael Jackson - Earth song. Kelly Clarkson - Because of you. więcej nie przychodzi mi do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
edith_ Re: Wasze ukochane smutne piosenki?? 'Wyciskacze 09.04.12, 19:54 James Vincent McMorrow - Follow You Down to the Red Oak Tree Andrew Bird - I IAMX - Rain To Sea Patrick Wolf - Wind In The Wires Odpowiedz Link Zgłoś
the_marysia Re: Wasze ukochane smutne piosenki?? 'Wyciskacze 10.04.12, 11:35 My Chemical Romance- Cancer, Disenchanted Green Day- 21 guns, wake me up when september ends, boulevard of broken dreams :< :3 Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Re: Wasze ukochane smutne piosenki?? 'Wyciskacze 10.04.12, 15:30 Wiem, że chyba nie do końca o to ci chodziło ... ale mi łzy lecą po piosence z filmu "Dumbo", nie wiem jak się nazywa, niestety ... Odpowiedz Link Zgłoś
rei_san Re: Wasze ukochane smutne piosenki?? 'Wyciskacze 03.05.12, 22:31 The GazettE - Pledge Phantasmagoria - ...Lost in thought Helalyn Flowers - Sitting on the moon Vidoll - Maimu The Birthday Massacre - Horror show Dir en Grey - Kasumi The GazettE - Reila The GazettE - Wakaremichi Versailles - Serenade Olivia Lufkin - Denial SuG - Scheat deadman - follow the night light Gram Maria - Hitori de utau ai no uta An Cafe - Escapism The GazettE - Okuribi Plastic Tree - Melancholic Plastic Tree - Fukurou The GazettE - Distress and coma The GazettE - Taion Gorzkimi łzami bym się przy nich zalewać potrafiła bez trudu. Ważne, żeby rozumieć tekst xD Odpowiedz Link Zgłoś