michaelmontana 14.01.12, 12:59 Bardzo lubię horrory. Znacie jakieś takie podobne do filmów: Forget me not Dom woskowych ciał Koszmar minionego lata? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jonasofanka Re: Horrory 15.01.12, 11:59 [i]Nienawidze horrorów, bo sie ich boję, ale uwielbiam je oglądać, haha . Moje ulubione : Nieodebrane połączenie I Laleczka Chucky I (nie obejrzałam do końca bo się za bardzo boję ahaahaha : D ) Oszukać Przeznaczenie ( wszystkie części ) Koszmar z Ulicy wiązów Piła V . to są niektóre, ale moje ulubione ; > . [/b][/i] Odpowiedz Link Zgłoś
lovex Re: Horrory 15.01.12, 12:38 Też lubię horrory. ; D Niektóre z nich. Paranormal Activity 1,2, 3 Paranormal Entity <Czy jakoś tak ;p> REC 1,2,3 Amitville Piątek trzynsatego I zapadła ciemność Krzyk Piła 1,2,3 itd Inni Sierociniec itd ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Horrory 15.01.12, 13:10 Klątwa, Paranormal Activity, Egzorcyzmy Emily Rose, Oni, Sierociniec, Mgła, Głosy, Świątynia, Ty będziesz następna, Domowe piekło, Laleczka Chucky, Omen Odpowiedz Link Zgłoś
pati123153 Re: Horrory 19.01.12, 16:07 Koszmar kolejnego lata, koszmar następnego lata, Zakonnica, Oszukać Przeznaczenie, Ostatnia sekta. Odpowiedz Link Zgłoś
dulcecita Re: Horrory 21.01.12, 11:36 Ja też lubię horrory. Postaram się nie powtarzać tytułów po poprzedniczkach, więc: Oko, Przesilenie, Przeznaczenie, Ostrze pamięci, Dom rzeźnika, Walentynki. Więcej nie pamiętam. Jednak nie są zbyt straszne. Jeśli się boisz oglądać horrory to myślę, że te dasz rad obejrzeć do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka002 Re: Horrory 28.01.12, 18:29 Paranormal Activity , Rec, - jak dla mnie nie w ogóle nie straszne na Rec'u na początku to się zanudziłam, ale jak chcesz to sobie obejżyj Inni - to thriller ale trzyma w napięciu tak jak 1408 ale to też nie horror Oszukać przeznaczenie - wszystkie części Smakosz - troszkę obleśnie ale fajne Odpowiedz Link Zgłoś