Dodaj do ulubionych

Plotki. ;/

16.01.12, 19:14
Ludzie zazwyczaj oceniają mnie po tym co ludzie zmyślają na mój temat i pozorach co szczerze mnie wkurza bo nie znają mnie taką jaka jestem naprawdę. Co mam z Tym zrobic ? Też tak macie ?
Obserwuj wątek
    • koralina94 Re: Plotki. ;/ 16.01.12, 19:20
      Ludzie lubią karmić się plotkami, bo nie mają własnego życia i zamiast tego wymyślają głupoty na temat innych. Najlepiej jest się nie przejmować. Nie pokazuj im, że Cię to w ogóle obchodzi. Wiesz, jaka jesteś, ludzie z Twojego otoczenia również i to się liczy.
    • inbloom *______* 16.01.12, 19:20
      mnie oceniają po tym jak się ubieram i to z początku mnie wku...ało ale teraz mam na tych ludzi wyjebane .
    • gusia03 --- Tu ---- 18.01.12, 18:52
      myśle że każdy tak ma ...
      inni uwielbiają oceniać po wyglądzie albo sobie coś wymyślają i mówią innym .
      jak sobie z tym radzić ? hymmm . no nie wiem ... można to tak troche olać ... chodź wiem, że to troche trudne
    • mobia Re: Plotki. ;/ 18.01.12, 18:54
      Udawaj, że cię to cieszy, a nie denerwuje- wtedy przeważnie ludziom się to nudzi...
    • mweezy . 19.01.12, 13:00
      Staraj się być sobą i nie być przez kilka głupich, plotkujących o tobie osób, zrażoną do wszystkich. I nie przejmuj się tym tak.

martynella.blogspot.com
    • kinia163 Re: Plotki. ;/ 22.01.12, 18:55
      Plotki zawsze były, są i będą. Ludzie po prostu nie mają co robić albo po prostu ci czegoś zazdroszczą. Wiele razy słyszałam plotki na swój temat. Przywykłam do tego i śmieję się z nich, bo niektóre plotki są naprawdę idiotyczne. Co możesz z tym zrobić??? Właściwie to nic. Śmiać się z nich i nie brać na serio
    • drabina Re: Plotki. ;/ 22.01.12, 19:08
      Wiem jak to jest. Czasami sobie nie radzę,ale dochodzi do mnie,że muszę. Niektórzy ludzie to po prostu świnie i chamy,starające się być fajne itp.
      Myśląc,że kogoś obgadując są tym samym fajniejsze. Jeśli chcesz im zrobić na złość,to po prostu zaciśnij zęby i milcz.
      W końcu co Cię nie zabije to Cię wzmocni,prawda?: )

Będzie dobrze.kiss
    • she. Re: Plotki. ;/ 23.01.12, 16:59
      ja różne głupie plotki przeobrażam w żart, wtedy jest najłatwiej, kiedy ty się śmiejesz z plotki wiadomo, że cię to nie rusza i ludzie, którzy wymyśliły te bzdury pójdą sobie znaleźć inne ofiary, miałam taki przypadek i się udało smile
    • xadax Re: Plotki. ;/ 23.01.12, 18:05
      tak, też tak mam
    • meredith. Re: Plotki. ;/ 23.01.12, 18:32
      ludzie rozpowiadają rzeczy wyssane z palca, bo zazdroszczą. pozostaje tylko ich zignorować i być taką jaką się jest naprawdę.
    • lovex Re: Plotki. ;/ 25.01.12, 19:12
      Miałam tak w szostej klasie, ale nie ocenianie mnie tylko o to z kim gadam. Ludzie myśleli że jak gadałam z jakimś kolesiem to z nim jestem. Miałam 13 przezwisk związanych z ich nazwiskami (tych chłopakow z którymi gadałam było 13). Kiedyś nawet moja kuzynka ktora była w 2 klasie spytała mi się ' Czy chodze <nazwijmy go X> z X, a ja do niej a skąd takie przypuszczenia a ona bo cała szkołą mowi o tobie i z kim sie zadajesz ! Czaisz to !.
      Także obecnie jestem w I gim i jest spoko nikt nic nie gada za moimi plecami o tym z kim rozmawiam i wgl ; d
      Otwórz się przed ludzmi, jak bd coś na cb mówić to się śmiej czyl miej do siebie dystans i wgl ; )
    • marsjanka115 x__x 25.01.12, 20:43
      mnie również oceniają po pozorach , no cóż wali mnie to xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka