Dodaj do ulubionych

Walentynk...i ;D

16.01.12, 23:37
Mam mały dylemat a pro po walentynek ... Jednym słowem nie mam najmniejszego pomysłu jaki mogłabym kupić prezent mojemu chłopakowi... Macie może jakieś pomysły..?? suspicious
(kwota tak do około.. 80zł)
Z góry dzięki za wszytskie odpowiedzi wink
Obserwuj wątek
    • green.day. Re: Walentynk...i ;D 17.01.12, 19:09
      Kup jakąś ładną, walentynkową ramkę na zdjęcia. Daj tam wasze wspólne zdjęcie. będzie to prezent oryginalny i od serca smile
    • malinka24 Re: Walentynk...i ;D 18.01.12, 17:38
      Możecie pójść na jakiś oryginalny romantyczny film do kinawink
      Taki pomysłbig_grin
    • trinkeety06 Re: Walentynk...i ;D 18.01.12, 18:00
      1. Koszulka z Twoją twarzą
      2. Płyta ulubionego artysty
      3. WalnientaTynka big_grin
      4. Naucz się dla niego piosenki
    • gusia03 Re: Walentynk...i ;D 18.01.12, 18:35
      jakąś fajną koszulke . perfum .
    • hejkaa Re: Walentynk...i ;D 19.01.12, 14:17
      Te ramki i zdjęcia raczej go nie zadowolą, chociaż będzie udawał, że się tego szalenie cieszy (no, chyba, że ten chłopak to jakiś romantyk i jest megawrażliwy). Może bilety do kina na jakiś fajny film (komedia romantyczna raczej nie przypadnie chłopakowi do gustu, ale .. ) ? Wiem, że było ale to chyba najlepszy pomysł wink Powodzenia!!
      • milusia22 Re: Walentynk...i ;D 19.01.12, 16:52
        jakieś wasze wspólne zdjęcie albo coś co przypomina ci dzień kiedy go poznałaś albo pierwszą randkę kiss
        • kamileczek92 Re: Walentynk...i ;D 20.01.12, 14:13
          to zły pomysł, na pewno nie będzie chciał oglądać Twojej mordy przez cały dzień sad Kup mu płytę Justinka, wrzuć przez okno i wyjazd do siebie do chałupy świń pilnować
    • demetria0606 Re: Walentynk...i ;D 19.01.12, 17:00
      Płytę jego ulubionego zespołu , grę , pendriva lub po prostu słodycze ;P
    • kari17 Re: Walentynk...i ;D 19.01.12, 17:15
      Zawsze staram się dawać prezenty praktyczne. Mój zgubił pendrive więc mu kupuję i miałam dawno temu zając się naszym wspólnym zdjęciem, więc mam zamiar wywołać i dać w ramkę.
      Ostatnio mu kupiłam jako prezent noworoczny bokserki napisem "super ptak" big_grin

Kup mu coś co lubi wink i dla odmiany możesz go zaprosić na kolację wink
    • justa28t Re: Walentynk...i ;D 19.01.12, 17:25
      Może kup mu ulubioną płytę ?
      I jeszcze romantyczną kartkę ...serce
    • tajemnica37 Re: Walentynk...i ;D 19.01.12, 17:51
      Ja rok temu swojemu chłopakowi zrobiłam babeczki i kupiłam ciacho w kształcie serduszka i zapakowałam to w pudełko zrobione własnoręcznie smile Ale akurat on uwielbia słodkości wiec mu się spodobało i smakowało a pudełko sobie zostawił big_grin
      • estrellaa Re: Walentynk...i ;D 19.01.12, 18:16
        kup mu płytę zespołu który lubi + fajną kartkę walentynkową . albo idźcie razem do kina, nie wiem co jeszcze .. ramka z waszym zdjęciem to też dobry pomysł . xd
        • fotoatrakcje.pl Re: Walentynk...i ;D 22.01.12, 21:21
          jeśli już padł temat prezentu ze zdjęciem, to proponuje dla chłopaka magiczny kubek ze zdjęciem. Faceci to gadżeciarze i lubią takie techniczne nowinki. Takim kubkiem mozna się pochwalić co da Ci pewność, ze nie schowa go glęboko do szafy i nikt go więcej juz nie będzie oglądał smile
          Tak, to jest reklama, ale myślę, ze warto skorzystać, bo niemal do samych walentynek jest w promocyjnej cenie brawo
    • monik4 Re: Walentynk...i ;D 19.01.12, 18:17
      może jakiś fajny T-shirt z napisem sklep.cropp.com/odziez-meska_6/t-shirty_46/t-shirt-meski_36485.html/s/pcreateddate lub www.sklep.house.pl/odziez-meska_777/t-shirt_850/t-shirt-meski_36654.html/s/pcreateddate
    • tusia145 Re: Walentynk...i ;D 19.01.12, 18:32
      Album z waszymi zdjęciami kiss
    • miley0501 Re: Walentynk...i ;D 19.01.12, 18:52
      Może coś bardziej wesołego jak koszulka z napisem " Nic nie muszę " " Jestem sobą" lub inne zabawne teksty tongue_out Ewentualnie dodaj do tego bransoletkę o ulubionym kolorze chłopaka z jego imieniem !POWODZENIA !!
    • ewellin Re: Walentynk...i ;D 19.01.12, 19:09
      klik - ciekawe ma pomysły ;d
    • selenqqa Re: Walentynk...i ;D 19.01.12, 21:05
      Jakiś może ładny perfum lub koszulka?Nie wiem big_grin
    • aniol1997 Re: Walentynk...i ;D 19.01.12, 21:29
      Ramka, albo album na zdjęcia wink Jak to będzie album, możesz go wypełnić waszymi zdjęciami po części, a dalej wetknąć kartkę z napisem "A to jeszcze przed nami" i resztę zostawiasz pustą big_grin
    • wilkolak Re: Walentynk...i ;D 19.01.12, 22:24
      może kubek
    • zania02 Re: Walentynk...i ;D 20.01.12, 01:51
      moj mi sam powiedzial ze chce mega duzy moj portret.... zdjecie ma byc duze takie jak prawie dwie kartki z bloku tongue_out wiem ze mu sie to marzy wiec zrobie takie zdjecie dam w antyrame i mu dam smile
    • angela10139636 Walentynk...i ;D 20.01.12, 14:42
      Ja to bym ci radziła kupic płyte z ulubionym wykonawcą i do tego jakąś fajna kartke walentynkową . (;
    • marykate Re: Walentynk...i ;D 20.01.12, 20:22
      Nie wiem ,ile masz lat Ty i Twój chłopak,ale najlepszy prezent: kup mu piwo, kup sobie jakąś śliiczną i seksowną bieliznę, jak będziecie sami w domu,to rozbierz się, no i spraw,by to spotkanie było wyjątkowe,inne niż zwykle big_grin Tzn. oczywiście nie namawiam,to zalezy ile masz lat,ile ze sobą jesteście,czego Ty chcesz i co macie za sobą tongue_out a tak,to zrób mu laurkę, napisz co do Niego czujesz, może jakiś dezodorant kup fajny czy coś w tym stylu i fajnie smile O,albo upiecz Mu ciasto/ciastko z napisem np. 'Kocham Cię" czy coś ,pzdrr.
    • renatka12 Re: Walentynk...i ;D 20.01.12, 22:37
      perfumy, lub jakiś kubek walentynkowy .smile
    • xadax Re: Walentynk...i ;D 21.01.12, 20:54
      spytaj go o to by nie dostał nietrafionego prezentu
    • mysiuniaxpp Re: Walentynk...i ;D 21.01.12, 22:04
      wasze wspólne zdjęcie w jakiejś fajnej ramce .
    • promiska91 Re: Walentynk...i ;D 22.01.12, 00:24
      hmm , ja planuje zrobic kartkę walentynkową , juz kupialm takie dodatki z pasmanterii . Albo kupię koszulkę ( znalazlam idelana , pasuje do mojego S ;* ) albo poduszkę , do tego jeszcze jakiś drobiazg . My jestesmy ze sb od nie dawna , nasze relacje sa ' ograniczone " do seksu nie doszlo jeszcze , ale moze tego 14 lutego kto wie wink pomyślę . Więc kup mu coś takiego użytecznego , czego bd używał ... koszulka , moze kubek z twoim imieniem , pijac z niego kawe/herbate bd o tb pamiętal , wspominał wink Jeśli bd ci sie chciała możesz własnorecznie zrobic kule walentynkowa ze śniegiem np .. więcej o tym w google.pl znajdziesz wink
    • ann_eta Re: Walentynk...i ;D 22.01.12, 10:53
      z tego, co tu przeczytałam to najbardziej spodobało mi się ciastko z napisem ;p upiekę je sama, do tego jeszcze coś dokupię, jakiś drobiazg.

jeżeli nie palisz się do kucharzenia, pieczenia itd. kup Merci albo gotowe ciastko w cukierni wink

koszulkę z jakimś zabawnym napisem kupię mojemu na urodziny smile

miłych Walentynek ;*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka