10.03.12, 09:06
Kochane kociaki . Czy zdarzyło wam się dostać jakąś dziwną / śmieszną
uwagę lub naganę .? Ja ostatnio dostałam takiej treści :
Monika krzyczy " Dzień Dobry " Do nauczyciela na przerwie , robiąc dziwne wygibasy.
Bardzo proszę o rozmowę z córką ;D
Obserwuj wątek
    • inbloom *______* 12.03.12, 19:49
      do dziennika nie ale do zeszytu dostałam ''proszę o zakupienie dziecku linijki i pilny kontakt'' bo raz nie przyniosłam pieprzonej linijki na matmę -.-
    • areska3 Re: Uwagi . 13.03.12, 10:19
      Mój przyjaciel dostał w piątej klasie: ,,Bartek(imię zmienione) próbuje wmówić nauczycielce, że spóźnił się na lekcje bo pies zjadł mu klucze do domu i nie miał jak zamknąć drzwi''
      big_grin
      • noicomipowiesz Re: Uwagi . 14.03.12, 13:53
        ja osobiście jeszcze takiej nie dostałam. smile
    • monik4 Re: Uwagi . 14.03.12, 14:32
      hahahahahaha nie ;D
    • sweeneylady Ja dostałam uwagę : 14.03.12, 14:45
      " Uczennica śpiewa na lekcji matematyki wykonując przy tym nieskoordynowane ruchy . Mimo uwagi nauczyciela , kontynuowała powyższą czynność "
      xD
      A ja tylko mruczałam pod nosem i bębniłam delikatnie paluszkami o blat ławki ;P
    • loveyouariana Re: Uwagi . 14.03.12, 15:58
      ja dostalam: uczennica podglada ludzi w lazience-a ja tylko sprawdzalam czy papier jest tongue_out
    • mausercap Re: Uwagi . 14.03.12, 22:03
      Było ich tyle, że nie pamiętam, chociaż chyba jedna była typu "Uczeń buja się na dwóch tylnych nogach krzesła, by za chwilę opuścić dwie przednie z hukiem na podłogę."
    • milusia22 Re: Uwagi . 14.03.12, 22:34
      szczerze mówiąc nie, ale często załamuję mojego wychowawcę dostając ataku głupawki na angielskim. nic mi nie wpisał za to, tylko mówi, że jestem jak jakaś naćpana :p
      • sysiek4444 Re: Uwagi . 14.03.12, 23:47
        nigdy nie dostałam negatywnej uwagi.
        jednakże, w 1 klasie podstawówki bodajże, zrzuciłam z okna plecak koleżanki na samochód dyrektorki. to był chyba mój największy wybryk. c:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka