16.03.12, 23:35
Mam nadwagę , przy wzroscie 156 ważę 62 . Moja waga stoi w miejscu od dłuższego czasu , na szczęście . Zaczełam biegać i skakać na skakance , dziś zakupiłam Apple Gold - kapsułki z octu jabłkowego , jutro zaczynam brać . Ktoś z was brał ? coś poradził ? co moge jeszcze zrobić ? chce schudnąć 5 kg do 7 najlepiej . Na szczęscie nie ciągnie mnie do słodyczy , ale ciągle czuję głód i wciąż podjadam i to nie ma znaczenia co jem oprócz słodyczy jakoś nie ciągnie mnie do nich , nie jadałam fast food'ów . Nie chce dojsc do 70 kg a tego się najbardziej obawiam , nie chce tak skończyc jak kobiety z taką wagą . Wsumie przez rok zgrubłam 2 kg ale i tak za dużo .
Obserwuj wątek
    • noicomipowiesz Re: Nadwaga 20.03.12, 14:56
      kapsułki ? myślę, że Ci nie pomogą.. nie warto to łykać, bo to nie daje efektów..
      ogranicz się do 5 posiłków dziennie, nie podjadaj między nimi! no i oczywiście muszą być zdrowe. smilestaraj się jeść dużo owoców i warzyw. ćwicz np. 6 Weidera, albo jakieś inne ćwiczenia przed snem, oprócz tego możesz zapisać się na siłownie.. no nie wiem.. powodzenia kwiatsmile
    • lollyana Re: Nadwaga 20.03.12, 15:10
      Skoro uprawiasz sporty to ok. Jedz kilka małych posiłków dziennie, staraj się jak najmniej myśleć o jedzeniu i o tym, że jesteś głodna. Żuj gumę albo pij wodę jeśli faktycznie zaczynasz czuć ten głód.
      Hmm, waga 70kg nie jest straszna o ile jest się wysokim. Wszystko zależy od wzrostu. Niektórzy ważąc 70kg będą wyglądać okropnie, a inni wręcz przeciwnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka