hit_the_lights 20.03.12, 19:19 Jak spędziliście dziś dzień ?? Byliście na wagarach?? Bo ja nie A u was były jakieś przedstawienia,zabawy ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brysiaczek Re: Dzień wagarowicza 23.03.12, 15:47 ja byłam w szkole ale przynajmniej mieliśmy pizze na którą musieliśmy czekać 4 godziny i oczywiście robiliśmy co chcieliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
kaka_97_sc Re: Dzień wagarowicza 21.03.12, 20:35 U mnie dzień jak codzień , na wagarah było tylko 9osób. Do tego kartkówka z chemii nam wpadła i byłam zła , bo w tamtym roku , przynajmniej były szczęsliwe nr dla wszystkich , nie było testów , kartkówek i innych.. a na wyjście dyrektor się nie zgodził nigdzie , poza tym nasza Pani miała pretensje o to , ze ona nie może i czy chcemy iść z inna pania...dlaczego my mamy cierpieć przez to , ze ona ma zaległe godziny , ehhh jedno wielkie gówienko . Odpowiedz Link Zgłoś
eloszku Re: Dzień wagarowicza 20.03.12, 20:21 jedni twierdzą że dziasij , inni , że jutro.. ja ide jutro i już do końca tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
zakochanie Re: Dzień wagarowicza 20.03.12, 20:26 dla tych, co nie wiedzą: dzień wagarowicza jest 21 marca. pierwszy dzień wiosny jest 21 marca. ten rok, jest rokiem przestępnym, a dziś była/jest astronomiczna wiosna. jutro w szkole mamy jakieś występy, pizzę, kabarety, zawody... spoko, będzie ubaw c; Odpowiedz Link Zgłoś
dariija Re: Dzień wagarowicza 20.03.12, 20:32 tej, dzień wagarowicza jest jutro. czy źle myślę? ja idę jutro z przyyjaciółką gdzieś połazić, najpierw śpię do 10-11, potem wypad z nią będzie wesoło! Odpowiedz Link Zgłoś
we1ro2ni3ka Re: Dzień wagarowicza 21.03.12, 17:29 dzień wagarowicza jest 20 czyli wczoraj bo jest rok przestępny Odpowiedz Link Zgłoś
weronika0666 Re: Dzień wagarowicza 22.03.12, 15:16 ta ja z koleżankami zwiałyśmy u nas z szkoły zwiało ze 100 osób nasłali policje żeby wyłapywali ale nikogo nie złapali fajny dzień ale wszyscy mamy uwagi w dzienniku Odpowiedz Link Zgłoś
martynka5008 Re: Dzień wagarowicza 20.03.12, 20:41 Dzień Wagarowicza jest jutro .My idziemy na wycieczkę,siostra koleżanki tam gdzie jedziemy była i mówi że jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
lollyana Re: Dzień wagarowicza 20.03.12, 20:49 Nie obchodzę w tym roku Dnia Wagarowicza. Idę do szkoły. Nie ma chyba zaplanowanych żadnych zabaw, przedstawień etc. Odpowiedz Link Zgłoś
your_nightmare Re: Dzień wagarowicza 21.03.12, 15:39 Ja nawet z szkoły nie musiałabym się zrywać , ponieważ u mnie trwają rekolekcje . c; Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka1802 Re: Dzień wagarowicza 21.03.12, 15:44 ja w szkole jak każdy dzień , ale połowa mojej klasy nie było hahah ;p Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Dzień wagarowicza. 21.03.12, 15:47 Tak to prawda nie byłam w szkole ale też nie byłam na wagarach... no bo chyba wizyta u lekarza to nie wagary nie ? xd Odpowiedz Link Zgłoś
ingrid Re: Dzień wagarowicza 21.03.12, 15:49 No to ja powiem tak... U nas w klasie nie było 8 osób,ja na wagarach nie byłam My w szkole mieliśmy konkurs talentów(nauczyciele chcieli,żebym śpiewała,ale nie miałam podkładu i nie byłam przygotowana). A na ostat. lekcji były rozgrywki koszykarskie.Z koleżanką zapisywałyśmy punktację,niestety chłopcy z naszej klasy nie wygrali w żadnej(a grali w dwóch rozgrywkach). Odpowiedz Link Zgłoś
espinozaa Re: Dzień wagarowicza 21.03.12, 15:55 Ja nie byłam na wagarach x d bo zostałam w domu ;D Więc co to za wagary w domu..w mojej klasie na lekcjach było 4/30 ;D Wiem bo moja przyjaciółka była normalnie w szkole xd Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Dzień wagarowicza 21.03.12, 15:53 Nie musiałam się zrywać z lekcji, ponieważ była tylko jedna. W mojej szkole jest dziś dzień otwarty, więc praktycznie nikt nie miał lekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
wampirzabella :D:D 21.03.12, 15:56 dzień wagarowicza oczywiście na wagarach nie obeszło by się bez wagarów Odpowiedz Link Zgłoś
vashappenin Re: Dzień wagarowicza 21.03.12, 16:01 U mnie w szkole było takie coś jak "Trele Morele", czyli występy taneczne i muzyczne. Problem w tym, że przed przedstawieniami były 4 lekcje ; / I właśnie dlatego nie poszłam do szkoły i miałam prawdziwy Dzień Wagarowicza Odpowiedz Link Zgłoś
guska981 Dzień wagarowicza 21.03.12, 19:00 Ja miałam w szkole rekolekcje, ale uciekłam z koleżankami ze szkoły na pyszną pizzę. A raczej 3 pizze, bo jesteśmy strasznymi obrzartuchami. Miałam niezły ubaw z koleżanką, bo nie potrafiłyśmy wrócić z powrotem do szkoły. Nie znałyśmy w ogóle terenu i pomyliłyśmy autobusy. Żeby zdążyć wrócić na czas do szkoły połowę drogi biegłyśmy pieszo... XD Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia1224winx siema 21.03.12, 16:03 dzisiaj na dzień wagarowicza zerwałam się z lekcji z całą klasą i powiem ci że to była MAKABRA!!! krótko mówiąc nasze wyjście ze szkoły skończyło się tym że poszlismy na jakieś odludzie, gliny nas zobaczyły zaczeły nas gonić a ja oczywiście z dziewczynami w las właściwie policja złapała połowę mojej klasy mnie nie złapali bo w lesie siedziałam z dziewczynami.. mało tego aby ominąć glinę musiałam przejsć przez mały strumień a żeby to zrobić to przeszłam przez tą kłode co tam leżała i jak zwykle prawie się wywaliłam ucierpiały jedynie moje buty i spodnie. wróciłam do domu i wcisnęłam jakąś bajkę o tym że na wf się wywaliłam w lesie to był najlepszy dzień wagarowcza!! Pss... będe miała przyjebane jutro w szkole a matka nic nie wie oj kiepsko Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_ Re: Dzień wagarowicza 21.03.12, 16:09 było tylko 10 osób i dlatego były luźne lekcje Odpowiedz Link Zgłoś
loveyouariana Re: Dzień wagarowicza 21.03.12, 16:14 ucieklismy w las heh, teraz jestesmy cala klasa u kolegi, a wlasciwie u mojego chlopaka, zaraz idziemy na miasto Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_rose Dzień Wagarowiczaa <3. 21.03.12, 16:22 Dzień Wagarowicza spędziłam bardzo miło i fajniee, z grupką przyjaciół wybraliśmy się do kawiarni, a następnie na plażę<3. "kąpać" się" ;p Generalnie było becznie ; D Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowa_14 Re: Dzień wagarowicza 21.03.12, 16:22 Mieliśmy lekcje z wychowawcom, a później występy. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona. Re: Dzień wagarowicza 21.03.12, 16:22 My mieliśmy w sql. talentynki było nas 5 w kl. mieliśmy iść na pizze al;e koleżanka spietrała a ja sama z chłopakami nie chciałam iść ;p Odpowiedz Link Zgłoś