Dodaj do ulubionych

Piercing & Tattoo

28.03.12, 08:47
Chcialybyście mieć kolczyki po za tymi w uszach ? Jak tak ,to gdzie i jaki ? ( moze wyslac foto ) tak samo chodzi o tatuaż ..
Ja bym chciala miec w wardze , w brwi, w pępku i w języku , zapewne niedlugo sobie zrobie , a tatuaz na nadgarstku , czy na kosci biodrowej lub na żebrach lub karku tylko ze jakis napis albo gołębie czy cos w tym stylu.

Podzielcie sie swymi uwagami.
Obserwuj wątek
    • monik4 Re: Piercing & Tattoo 28.03.12, 09:42
      fuuu ja nigdy bym tak nie chciała to tylko oszpeca brzydko się wygląda.....
      • dropdeadforlove Re: Piercing & Tattoo 28.03.12, 22:24
        Piercing : chce mieć " snake bites " i może kilka dzukej do góry w jednym uchu , a w drugim chce "tunel"

Tattoo : chce na udach , na klatce piersiowej tylko po boku i na plecach smile
    • elisss92 Lubię. 29.03.12, 17:41
      Lubię piercing, w tym roku dorabiam sobie industriala.
      A mam (oprócz kilku w uszach) w nosie i wardze. Ogolnie kolczyki robię sobie co 2 lata wink
    • eminem72 Re: Piercing & Tattoo 31.03.12, 15:11
      ja bym chciała miec tatuaz tylko na nadgarstku
    • cranche Re: Piercing & Tattoo 31.03.12, 17:36
      Piercing:
      1. Mam: 3 lobe, tunel 6mm i helixa<br />
      2. Chcę mieć : tragusa, smaileya, sideburna, toung weba<br />
      a o tatuażach nie myślałam, ale podobaja mi się na karku.
    • anja_ Re: Piercing & Tattoo 31.03.12, 18:15
      tatuaż - malutka gwiazdka na lewym nadgarstku.
      kolczyk - w wardze.
    • i_love_ny Re: Piercing & Tattoo 01.04.12, 17:40
      chciałabym mieć industrial i dwa kolczyki po obu stronach nosa a z tatuaży czaszkę na stopie lub na żebrach
    • sims Re: Piercing & Tattoo 01.04.12, 19:49
      Kolczyki raczej nie ale napis na nadgarstku jest świety big_grin
    • tostusiowa mam/miałam 05.04.12, 16:58
      Mam tatuaż, godsend na prawej łopatce: heroeswiki.com/images/9/9a/Symbol.jpg dokładnie takiej samej wielkości jak na obrazku. Miałam przez jakiś czas kolczyka w wardze (kółeczko), ale strasznie mi przeszkadzał, więc go wyjęłam ;p
    • mausercap Re: Piercing & Tattoo 06.04.12, 13:04
      Chciałabym mieć kolczyk w brwi.
    • lace Re: Piercing & Tattoo 07.04.12, 21:02
      Tak jak ty kolczyk w wardze albo nawet dwa smile Tatuaże mi się podobają może przyszłości jakiś mały na karku, nadgarstku, albo na żebrze (tylko że w tym miejscu podobno cholernie boli).
    • domciakowaxd ; D 07.04.12, 21:22
      chcę zrobić sobie tunel w lewym uchu < niewielki >, a jeśli chodzi o tatułaż to nie myślałam o tym .;-P
    • marsjanka115 x__x 07.04.12, 22:20
      hmm podoba mi się wiele tatuaży , kolczyków itp ale nie wiem czy bym sobie zrobiła chyba nie mogłabym mieć jednego wzoru już na całe życie.
      a co do kolczyków to owszem :
      www.justpiercings.com/wp-content/uploads/2010/06/chin-piercing-10.jpg
      thesnakebitespiercing.com/wp-content/uploads/2012/01/spider-Bites-Piercing.jpg
      pu.i.wp.pl/k,Mzc4NjE4NDksMzc0OTcy,f,Brew.jpg
      chce.to/content/nierealnieeniemoralnaa/big.1095559.C8583128-0215-47A0-A039-5902F7288F51.jpg
    • womeninblack. Re: Piercing & Tattoo 07.04.12, 22:28
      Nie przesadzaj z tymi kolczykami. W przyszłości będziesz żałować, że tak bardzo nakłułaś swoje ciało. Jeśli jednak chodzi o tatuaże.. postanowiłam na osiemnaste urodziny na karku zrobić sobie ptaka na znak wolności, a na nadgarstku napis "Hope".
    • a_vie Re: Piercing & Tattoo 13.04.12, 21:22
      kocham modyfikacje ciała. teraz mam 'tylko' 4 kolczyki w chrząstce ucha, jeden dodatkowy w płatku i 3 tunele, do tego w pępku oraz smileya (pod wargą). mam też 3 nieduże skaryfikacje. niedługo robię sobie jeszcze tragusa, bo kiedyś go wyjęłam. kiedyś chcę mieć jeszcze przekłuty język, nos, brodę i może udko. co do tatuaży też chce mieć kilka, ale jeszcze się musze zastanowić jakich. na pewno chcę napisy w jakichś fajnych miejscach 'alles wird gut' i 'Bóg dał mi wolną wolę, więc żaden człowiek mi jej nie odbierze"
    • tenshikiryuu Re: Piercing & Tattoo 13.04.12, 21:30
      Hm, mam kolczyk w wardze, nosie, 6 w prawym uchu, dwa w lewym, tatuaż na nadgarstku (symbol), tatuaż na barku (data, a pod nim piórko), niczego nie żałuję ^^
      Planuję kolejne kolczyki w uszach i tatuaż na karku smile Ale tatuaży nie polecam osobom, który szybko coś się nudzi... to w końcu NA CAŁE ŻYCIE!!!!
    • blackangel19 w pępku xd :) 13.04.12, 21:52
      mmm w pępkusmile)) i w wardze ale niekoniecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka