Dodaj do ulubionych

Miłość-macie w niej szczęście??

• maljnowydeser Re: Miłość-macie w niej szczęście?? 31.05.12, 14:16
      niestety jestem nieszczęśliwie zakochanym singlem -,-
    • hermionagranger Re:Miłość-macie w niej szczęście?? 31.05.12, 20:06
      Niestety nie...chłopak, w którym jestem zakochana jest zajęty, a za miesiąc wyprowadza się do Anglii, więc i tak nic z tego nie wyjdzie sad
    • noitsnotgood to jest trudne pytanie. mega trudne. 31.05.12, 21:38
      bo, cóż, pierwszy związek był iście tragedią mnie będącego wykorzystywanym i reagującego zbyt emocjonalnie jak na traktowanie osoby, z którą byłem. A jednak trwał pół roku.
      Obecny trwa prawie równie tyle, jednak jest to dużo lepsze. Wręcz świetne. Problem w tym, że to Ona ma okropnych rodziców i przestała sobie radzić w szkole pomimo tego, że się uczy. Pytanie, czy to jest szczęście. Bo jest miłość, wielu przyjaciół, ale co z resztą, ergo szkołą i przyszłością?

A bo ja wiem.
    • kika. singielka ^^ 31.05.12, 21:57
      moje życie miłosne jest tak popier*olone jakich mało xd
      nigdy jeszcze nie spotkałam osoby, która by mnie pokochała. kiedys tam miałam chłopaka, ale to był krótki związek i bardzo niedojrzały..
      potem w gim zaczęli mi się podobać różni chłopacy, jeden zauroczył mnie tak bardzo, że skutki tego odczuwam do dziś (jestem w 3G) ; D
      w grudniu były jakieś tam pogłoski że mu sie podobam itp. pisał do mnie kochanie i wgl. ale to raczej taki kobieciarz xd więc troche to olewałam. bo wiedziałam, że z tego nic nie bd. to nie jest taki związek z przyszłością.. ale mogłam chociaż spróbować.. ;<
      podoba mi sie kilku chłopaków.. głównie z mojej klasy ale jestem zbyt nieśmiała by zacząć coś kręcić. z resztą takie związki też przyszłości by nie mialy to odpuszczam.
      może w liceum spotkam kogoś kto mnie naprawdę pokocha.. i kogo ja pokocham i będzie dla mnie dobry ^^
      ale na razie singielka mi nie przeszkadza wink
      chociaż od czasu do czasu fajnie mieć kogo poprzytulać ^^
    • music.girl Zakochana singielka xD 31.05.12, 22:50
      Aaale jakoś sb z tym radzę xD
      Już od dłuższego czasu zakochuję się - niestety bez wzajemności. Odtrącałam też tych, którzy okazywali zainteresowanie moją osobą, ale nie interesują mnie związki bez przyjaźni xd.
      To dla mnie trochę.. głupie.
      Poznajesz chłopaka, a po paru dniach jesteście razem. Bitc*, please. ;o

sekrety-rose.blogspot.com/
    • pucupuc Re: Miłość-macie w niej szczęście?? 01.06.12, 11:16
      Ja nie mam obecnie chłopaka ale miałam sporo. Ale tylko jednego szczerze kochałam, nasz związek utrzymał sie 3 msc. i on bardzo mnie zranił. Ale teraz prawie pół roku nie jesteśmy razem i żyje świętnie jego mam gdzieś i moje życie nabiera kolorów. Nikogo nie kocham ani tajemnie w nikim sie nie podkochuje ... życie singla wg. mnie narazie jest lepsze bo jak z kims jestem to ciągle sie denerwuje ''czy zerwie ze mna''
      Narazie jestem szczesliwa wink

xoxo
      pucupuc
    • mysiuniaxpp Re: Miłość-macie w niej szczęście?? 03.06.12, 01:21
      zależy jak na to spojrzeć..
    • majlentis Re: Miłość-macie w niej szczęście?? 04.06.12, 20:30
      Jeżeli zrywam z chłopakiem minie dobre pare miesięcy aż znajde kolejną miłość. Jeżeli już kogoś mam, to moi koledzy o tym oczywiście wiedzą chociaż niewiem w jaki sposób i nie podrywaja mnie, bo jestem zajęta smile Nie chwale sie, ale paru adoratorów mam xD Ale szczerze, nie za bardzo wierze w miłość ... chociaż kocham, ale nie wierzę. W ogóle jestem dziwna no coment ...
    • aleksandra25 Re: Miłość-macie w niej szczęście?? 08.06.12, 22:19
      nigdy sie nie zakochalam

singiel

forever alone
    • jestemgimbusem_ Re: Miłość-macie w niej szczęście?? 09.06.12, 12:44
      wychodzę z przykrego, acz bardzo ułatwiającego życie faktu że miłości nie ma, a zakochanie to tylko reakcja chemiczna. Niby kogoś mam, ale mnie denerwuje. Z tym że nie wiem co bym bez niego zrobiła.
    • misia7893 MIŁOŚĆ 09.06.12, 22:12
      Mam 13 lat i miałam 3 chłopaków w całym swoim życiu. Aktualnie jestem zajęta ale myślę że nie nadaję się do związków. : D Co do ich ilości jestem ostatnia wśród koleżanek i jest mi z tym dobrze.
      • chelsea12 Re: MIŁOŚĆ 17.06.12, 14:36
        eh sad singiel sad
    • truskawaa13 Re: Miłość-macie w niej szczęście?? 17.06.12, 14:48
      Miłość? Szczęście? W moim przypadku to dwa odmienne, wgl nic ze sobą nie znaczące słowa big_grin
      Jestem zakochaną albo raczej zauroczoną singielką uncertain
      W zasadzie chyba z wzajemnością, ale i tak nie będzie z tego nic smile
      Pozdrawiam kiss
      • krankie382 Re: Miłość-macie w niej szczęście?? 21.06.12, 01:27
        jestem zakochaną i szczęśliwą singielką suspicious
    • mrucz Re: Miłość-macie w niej szczęście?? 17.05.13, 18:28
      tak, mam wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka