Dodaj do ulubionych

Problem z udami /;

02.05.12, 00:17

Ostatnio zauważyłam na udach coś strasznego, normalnie góry i doliny, takie dziury w skórze nie są głębokie ale to beznadziejnie wygląda, jak napnę mięśnie to mam masakrę na nogach z tyłu, z przodu nie nie wygląda tak źle,pokazałam to mamie i powiedziała że to celulit. Muszę się tego pozbyć do wakacji, czy wy tez macie z tym problemy, jeśli tak to proszę o porady jak się tego pozbyć. Co można z tym zrobić żeby nie było aż tak widoczne.

Zapraszam do fajnego konkursu smile i głosujcie to schudnę wizaz.pl/akcje/therm-line/odchudzanie-bez-kitow/konkurs-index.php?uid=530350&k=a
Obserwuj wątek
    • wawteenager Re: Problem z udami /; 03.05.12, 15:11
      polecam chłodny prysznic, zamiast ciepłej kąpieli (to ujędrnia skórę i przy okazji pomaga w zredukowaniu nadmiaru tkanki tłuszczowej) oprócz tego radzę zacząć używać peelengów i balsamów ujędrniających i napinających skórę (:
      • corellka Re: Problem z udami /; 06.05.12, 04:25
        Też mam z tym problem, to bardzo denerwuje, odstaje i w ogóle. Ogólnie mam wielkie uda, nie mogę na nch schudnąć w ogóle xD
    • colorova Tutaj :) 06.05.12, 20:13
      Tak to pewnie celulit uncertain
      Polecam Ci ćwiczenia na uda oraz kremiki np z perfecty- peeling i krem wyszczuplający ( pomaga zwalczyc celulit)

Tutaj o nim ostatnio pisałam poczytaj starsze posty smile Tekst linka
    • elisss92 Re: Problem z udami /; 10.05.12, 10:54
      Większość kobiet zmaga się z cellulitem. Ja także. stosuję 2 balsamy- ujędrniający i antycellulitowy (obydwa są z Lirene), smaruję się 2 razy dziennie od jakiegoś tygodnia i powiem, że widać efekty. Wiadomo, że same kremy czy balsamy cudów nie zdziałają wink Powinno się zrezygnować ze słodyczy i śmieciowego jedzenia (a przy moim trybie życia to trudne do wykonania) i trochę poćwiczyć lub używać np. takich rolek z wypustkami do masowania ud wink
    • josephine_ Re: Problem z udami /; 19.05.12, 20:15
      Obiło mi się o uczy , że na celulit jest dobre polewanie na przemian ciepłą i zimną wodą . Nie próbowałam , ale sama możesz się przekonać . : )
    • marchwk Re: Problem z udami /; 20.05.12, 00:00
      mam dokładnie to samo, stosuję jakiś krem, ale gó... pomaga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka