lovewampires 03.05.12, 22:53 Heej ;* Chcę sie was zapytać jakie są wasze ulubione książki . Bo moje to : Cykl Domu nocy ( Naznaczona , Zdradzona , Wybrana..itd ..) , Pretty Little Liars i Pamiętniki Wampirów , A wasze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julia2270 Re: Książki ? 04.05.12, 20:15 Mam całą serię cyklu domu nocy... Dosyć spoko książki ,ale nie żeby jakiś szał. Uwielbiam trylogię ,,Igrzysk śmierci'' Marinę - Carlosa Ruiza Zafona Alchemik - Paulo Coehlo. To chyba na tyle. aa i mam 4 książki PLL.. PIĄTĄ POŻYCZYŁĄ MI KOLEŻANKA. Odpowiedz Link Zgłoś
stopkatka Re: Książki ? 05.05.12, 17:19 Tak jak Ty, uwielbiam cykl 'Dom Nocy' i 'Pretty Little Liars'. Do tego dochodzi jeszcze seria 'Tylko dla wybranych' , 'Harry Potter' i jeszcze kilka, ale to takie najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
demi261 Re: Książki ? 05.05.12, 17:27 trylogia "Igrzyska śmierci", "I wciąż ją kocham" Sparksa i wiele innych;p Odpowiedz Link Zgłoś
mysiuniaxpp Re: Książki ? 05.05.12, 23:01 pamiętniki wampirów, zmierzch ( wszystkie 4 części ) . Odpowiedz Link Zgłoś
tenshikiryuu Re: Książki ? 07.05.12, 16:57 "Mroczna Wieża" King, wszystkie tomy. "Harry Potter" Rowling, wszystkie tomy. "Ten obcy" Jurgielewiczowa. "Przedwiośnie" Żeromski. "Świat do góry nogami" Ostrowicka Seria Labiryntów Łukjanienko Ah, w sumie dużo tego Odpowiedz Link Zgłoś
magic1504 Re: Książki ? 07.05.12, 17:03 Pretty Little Liars ( mam na razie 5 części),Harry Potter,Bracia Lwie Serce. Odpowiedz Link Zgłoś
roswell skarbiec mądrości - książka 07.05.12, 20:36 Lubię Sagę Zmierzch, książki Paulo Coelha - najbardziej "Weronika postanawia umrzeć", "Rzeka tajemnic", "Pod ciężarem nieba" - biografia Kurta Cobaina, Youcat - nowy katechizm młodzieżowy (brzmi strasznie i nudno, ale jest baaardzo interesujący i ciekawie napisany). Odpowiedz Link Zgłoś
ema11 Re: Książki ? 13.05.12, 10:00 Na moim blogu polecam ksiązki które lubie. Nie są to wszystkie bo też uwielbiam serie dom nocy . Zapraszam do mnie ema11.blogi.kotek.pl/?utm_nooverride=1 Odpowiedz Link Zgłoś
estera102 Re: Książki ? 13.05.12, 11:02 -trylogia millenium stiega larssona -saga pieśń lodu i ognia george'a martina -książki wydawnictwa ossolineum - dramaty takie jak "czarne czerwone śmierć" , "w sidłach anoreksji" , "dobranoc słonko" - lubię książki ukazujące inne kultury np : wyznania gejszy , cesarzowa orchidea (min anchee) , - książki thomasa harrisa ( czerwony smok, milczenie owiec, hannibal, hannibal po drugiej stronie maski) - niektórzy uważają to za dziwne ale wprost uwielbiam trylogię Sienkiewicza ( ogniem i mieczem, potop, pan Wołodyjowski) . na wakacje przeczytam całą drugi raz pewnie wielu tu nie wymieniłam , to są te które czytałam w miarę niedawno, wielu nie pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
estera102 Re: Książki ? 13.05.12, 11:04 jeszcze pamiętnik narkomanki, dzieci z dworca zoo , hera moja miłość , lot komety , demony na smyczy Odpowiedz Link Zgłoś