Dodaj do ulubionych

Porażka Polaków!!!

16.06.12, 22:50
szkoda gadać a miałam takie nadzieje echhhh crying a wy jak tam?
Obserwuj wątek
    • sekai. Re: Porażka Polaków!!! 16.06.12, 22:53
      Szkoda. No ale trudno, skoro tak miało być...^ ^
    • miss_mimi094 cooooo ?? 17.06.12, 00:37
      to nie jest zadna porażka ! walczyli do samego końca ! dali z siebie wszystko, a że nie wyszli z grupy - trudno.

• z.buziak Re: cooooo ?? 17.06.12, 10:51
        Miss_mimi094
        masz racje nasi dali z siebie wszystko
    • sammy Re: Porażka Polaków!!! 17.06.12, 09:01
      hahaha od początku wiedziałam że nie wyjdą z grupy tylko nie spodziewałam się, że zajmą ostatnie miejsce. PORAŻKA. Nawet meczu nie oglądałam bo szkoda czasu mi było, ale jestem zadowolona z wyniku meczu, bo dzięki Polakom, Rosja też nie wyszła z grupywink Poza tym wreszcie skończy się to całe Euro te wszystkie reklamy w radiu i telewizji. Ciekawe ile jeszcze flag wisi na balkonach i samochodach? Polakom( w tym chyba 4 obcokrajowcom) należało się! Po prostu nie umieją, dostają kasę za bieganie po boisku tam i z powrotem, a nie zależy im na jakości gry.
      • noicomipowiesz Re: Porażka Polaków!!! 17.06.12, 11:41
        W pierwszej połowie było super. W drugiej.. nie wiem co się stało, stracili energię czy co ? Czesi non stop odbierali im piłkę.. tak się wkurzyłam że im nie idzie... Ale jestem zadowolona z Tytonia.. bardzo ładnie bronił ! Polacy walczyli do samego końca! to się liczy. proszę bardzo...Rosja też nie wyszła z grupy.. miała być Rosja i Polska.. a jest Grecja i Czechy... ; / Ostatni stali się pierwszymi..
    • lace Re: Porażka Polaków!!! 17.06.12, 12:12
      Ja się w ogóle cieszę, że chociaż weszliśmy do grupy smile Zobaczycie za 4 lata może nawet z niej wyjdziemy.
      • estrellaa Re: Porażka Polaków!!! 17.06.12, 12:51
        nie udało się, nie wyszli z grupy . ale to nawet chyba nie chodzi o umiejętności tylko po prostu o szczęście. faworyci grupy- Rosja też nie wyszła, choć po pierwszym meczy z Czechami wydawało się, że mogą nawet dojść do finału . a wczorajszego meczu nie uważam za porażkę, dali z siebie 120 procent i to jest ważne. pokazali klasę w meczu z Rosją. każdy chyba zauważył, że się starają, ich forma poprawiła się i to bardzo. nie teraz to za 4 lata. a my mimo wszystko powinniśmy im dziękować, za te dwie bramki strzelone przez Lewandowskiego i Błaszczykowskiego, za obrony Tytonia, za narażenie siebie i dostanie czerwonej po to żeby rywale nie strzelili bramki Szczęsnemu, za grę z mino fauli o kontuzji Perquisowi i wszystkim innym. to co że nie grają dalej, dostarczyli nam mega emocji i za to im dzięki . za 4 lata we Francji damy radę.
        ale euro się jeszcze nie kończy, dalej jesteśmy współgospodarzami .
      • coldprincess Re: Porażka Polaków!!! 17.06.12, 13:52
        @lace jesteśmy współorganizatorami. miejsce w grupie (tak jak Ukraina) mieliśmy zapewnione, więc tutaj o żadnym sukcesie nie ma mowy.

cóż nie wyszliśmy z grupy i trudno. mieliśmy kilka świetnych akcji, na nasze nieszczęście niewykorzystanych. trudno tu mówić o jakimś sukcesie, ale mimo wszystko, jestem dumna z naszych piłkarzy. w pierwszej połowie meczu z Grecją i Czechami, w drugiej z Rosją pokazali naprawdę piękny futbol, widać, że całym serduchem starali się wygrać, jestem pewna, że porażkę przyjęli o wiele gorzej niż wszyscy kibice razem wzięci. Ci co oglądali końcówkę to również wiedzą, że bardzo im na tym zależało.

@sammy - zabawne, że Ci którzy są najmniej zapoznani z tematem szczekają najgłośniej. "Polakom( w tym chyba 4 obcokrajowcom) należało się! Po prostu nie umieją, dostają kasę za bieganie po boisku tam i z powrotem, a nie zależy im na jakości gry. " Żeby zbytnio nie ironizować powiem tylko, że czasem lepiej jest milczeć niż robić z siebie idiotę nie zapoznając się wcale, a wcale z tematem. to tylko taka mała sugestia.

jeszcze tylko dodam, że jak nie udało się teraz to spróbujemy za dwa lata na mistrzostwach świata. we wrześniu zaczynają cie klasyfikacje, więc trzymajmy kciuki za naszych.
        • coldprincess Re: Porażka Polaków!!! 17.06.12, 13:55
          * tfu, kwalifikacje. tak to jest jak pisząc, myślę o czymś zupełnie innym : )
          • ireth_ Re: Porażka Polaków!!! 17.06.12, 14:03
            No trudno, szkoda. Ale dzielnie walczyli do samego końca. I tak to duży sukces, powinniśmy się cieszyć! : )
            • chelsea12 jaka porażka O.o? 17.06.12, 14:40
              to nie żadna porażka,Brawa dla Tytonia, że bronił tak wytrwale do końca.. smile Szkoda ze mu tam potem sie nie udało ale i tak brawa. I dla reszty reprezentacji też big_grin
        • sammy Re: Porażka Polaków!!! 17.06.12, 16:33
          @coldprincess
          no proszę eksperta od piłki nożnej mamy na kotku no no no. Po pierwsze nie robię z siebie idioty tylko wyrażam własne zdanie a to, że trochę różni się od twojego nie oznacza że jestem idiotą. Po drugie może się nie znam na piłce nożnej, ale nie tylko ja mam takie zdanie o polskiej reprezentacji. Wystarczy że wejdziesz na byle jaką stronę (onet, wp) i poczytasz komentarze. W większości są negatywne a to już o czymś świadczy. No ale skoro upierasz się przy swoim to tylko twoja sprawa. Ja cię od idiotów nie będę wyzywać, bo mam trochę kultury w przeciwieństwie do ciebie.
          • coldprincess Re: Porażka Polaków!!! 17.06.12, 17:03
            wyrażanie własnego zdania, a hejtowanie to dwie różne rzeczy, a skoro podpierasz swoje argumenty komentarzami z onetu to gratuluję. Rzeczywiście wygodnie jest opierać swoje przekonania na twierdzeniach innych, ale to już Twoja sprawa skąd czerpiesz swoje myśli. Nie oglądałam meczu, ale wiem, że są słabi, bo tak. Cóż może gdybyś obejrzała to wiedziałabyś, że przez większość pierwszej połowy to my przyciskaliśmy Czechów do muru i gdyby nie kilka drobnych pomyłek, moglibyśmy prowadzić 2:0. Ale ja tu gdybać nie będę, ani nikomu niczego tłumaczyć. Twoje podejście, Twoja sprawa, ale czasem warto samemu zapoznać się z tematem i dopiero potem wyciągać wnioski, używając do tego własnego mózgu, a nie komentarzy z onetu... I naprawdę nie trzeba się znać na piłce nożnej, żeby zobaczyć, jaki poziom prezentuje nasza drużyna, a on nie jest taki niski jak przed kilkoma laty.
            • sammy Re: Porażka Polaków!!! 17.06.12, 17:52
              Akurat wtedy oglądałam mecz Rosja- Grecja. Może zakończy tą dyskusje bo dalsza wymiana zdań raczej nie ma sensu. Ty obstawiasz przy swoim zdaniu ja przy swoim. Oglądałam mecze POlska- Grecja i Polska-Rosja tak tylko z ciekawości i faktycznie Polacy dobrze grali ale tylko pierwsze połowy, potem już nie mieli sił biegać za piłką. Gdyby wykorzystali te sytuacje które mieli w pierwszych połowach myślie że wygraliby. Moim zdaniem dużo im jeszcze brakuje.
    • seven.seas Wstyd xD 17.06.12, 16:57
      Ja wiedziałam,że przegramy - ale nigdy nie sądziłam,że z Czechami i nie przypuszczałam ,że zremisujemy z Grecją ...
      Wstyd xD .
      Co innego Rosja,nawet gdybyśmy przegrali no nie wiem...dajmy no to z Niemcami,czy Hiszpanami - ok. to zrozumiałe , ale z czechami ?
      W.s.t.y.d .
      Szkoda,że tyle ,ile dali z siebie nasi piłkarze nie wystarczyło,ale i tak należy im się szacunek wink
    • rosett Re: Porażka Polaków!!! 17.06.12, 21:56
      Od początku faworytami grupy była Rosja i Polska..jednak los lubi zaskakiwać i to porządnie. Wydawało się, że nasi zajdą naprawdę daleko, ale jednak jak pech to pech. Zabrakło nam szczęścia, po prostu, bo nie można gadać, że sytuacji nie mieliśmy. Jednak chłopcy dali z siebie wszystko i za to powinniśmy być im wdzięczni, nie lubię takiego określenia jak to Ty to ujęłaś "szkoda gadać" bo naprawdę się starali, ale nie wszyscy umieją to docenić. Taki jest właśnie sport Kochani..raz się wygrywa, a raz nie, trzeba umieć zaakceptować porażkę i iść dalej. Mnie boli ich przegrana..nawet bardzo, ale już im to wybaczyłam i dalej w nich wierzę, może nie tym razem? to nie był nasz czas wink Zobaczycie, że następnym razem będzie lepiej.
      • lace Re: Porażka Polaków!!! 21.06.12, 21:29
        @coldprincess Matko, przepraszam za tą gafe. Nie siedzę zbytnio w temacie. Oglądałam tylko parę meczy i to wszystko co wiem o Euro. Teraz trochę doczytałam o tym więcej smile
    • marszalinka ! 22.06.12, 09:45
      Jestem zawiedziona, rozczarowana i w ogole, bylam na nich strasznie zla, ale jak zobaczylam jak oni to tez przezywaja to chocbym chciala nie potrafie sie juz na nich gniewac... Mam nadzieje ze sie zakwalikujemy do Mistrzost Swiata...
      Wiecej dyskusji na temat Euro tu smile ---> Tekst linka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka