Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ?

23.06.12, 12:56
tak jak w temacie .
tongue_out

jak dla mnie jest ona możliwa ...
Obserwuj wątek
    • ecstasy Re: Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ? 23.06.12, 22:14
      Jak najbardziej jest możliwa. wink
      • truskawaa13 Re: Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ? 23.06.12, 22:21
        Wg. mnie taka przyjaźń jest możliwa, lecz w większości przypadków jedna lub druga osoba się zakochuje.
        • pigwa123 Peace 24.06.12, 08:29
          Witam.
          Szczerze ? Dla mnie ,przyjaźń damsko-męska NIE istnieje -.- . Sama przechodziłam i widziałam taką "przyjaźń" same wiecie jak to sie skończyło
          • livesoul Re: Peace 01.08.12, 13:09
            no ale może ...oto chodzi..zaczyna się przyjaźń żeby zakończyło się..wtedy znacie się lepiej ..bo byóla przyjaźń a jest coś więcej..
    • noicomipowiesz Re: Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ? 24.06.12, 11:02
      Hmmm... Jest możliwa.... ale często przeradza się ona w zauroczenie, zakochanie..
    • dodzia123 Re: Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ? 24.06.12, 12:03
      Hmmm...no więc jeśli chodzi o to ,to róznie bywa wink Bywa że dziewczyna znajdzie naprawdę fajnego chłopaka i sie z nim zaprzyjaźni ,ale nic więcej. Gorzej z tą drugą płcią wink Mimo wszystko dla mnie chyba istnieje przyjaźń damsko-męska . smirk
      • wamiss Re: Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ? 10.08.12, 19:11
        Jest możliwa ale także jest narażona na różne wyśmiana ze strony obu płci... dlatego jest taka rzadka.... sciana
    • charliee Re: Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ? 24.06.12, 13:36
      krótko: nie istnieje.
    • calcetin Re: Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ? 01.08.12, 11:10
      Myślę, że przez pewien moment taka przyjaźń jest możliwa. Ale i tak jedno się zakocha. (;
    • kahmelka12 Re: Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ? 01.08.12, 13:35
      też myślałam , że jest możliwa , ale później okazało ie , żże jednak nie , bo mój przyjaciel sie we mnie zakochał, chociąż myślałam że może istnieć z kolejnym ''przyjacielem'' stało się tak samo . moim zdaniem to nie mozliwe , bo zawsze ktos cos odwali i zakocha sie w drogiej osobie .
    • mysiuniaxpp Re: Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ? 09.08.12, 22:57
      a jak dla mnie NIE ISTNIEJE .
      • claudia.w Re: Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ? 09.08.12, 23:13
        oczywiście ,że istnieje ,sama takiej doświadczam .smile
    • andreapain Re: Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ? 09.08.12, 23:17
      Mam bliskiego kolegę, nie nazwę go przyjacielem, bo przyjacielowi mówi się wszystko, a raczej głupio nawijać z chłopakiem o tym, jak mnie boli brzuch po miesiączce, albo, że nie znalazłam dla siebie takiego stanika, jakiego chciałam.
    • marcella_ Re: Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ? 10.08.12, 12:54
      na jej podstawie budujemy miłość.
    • mrs.oreo Re: Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ? 10.08.12, 14:35
      Z własnego doświadczenia wiem , że nie istnieje .
      • bluegirl1 Re: Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ? 10.08.12, 17:53
        Ciężko stwierdzić... U mnie przyjaźń zamieniła się w związek także z mojej strony uważam, że na dłuższą metę któraś ze stron chce czegoś więcej ( albo obie strony wink ). Ale mój chłopak ma przyjaciółkę ( która ma chłopaka ;p ) więc to chyba nie jest niemożliwe. smile
    • wilkolak Gej to najlepszy przyjaciel kobiety 10.08.12, 14:38
      Geje są naj, mam 3 kumpli gejów i są cudowni
      ale ogólnie oczywiście, że istnieje, to że się przyjaźnie z chłopakiem nie oznacza że jedno kocha drugie
    • iska131 Re: Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ? 10.08.12, 14:46
      Jest możliwa, ale tylko wtedy, gdy jedna osoba powie drugiej, że chce się przyjaźnić. Bez tego ta druga osoba może pomyśleć, że chodzi o coś więcej...
    • paulinkakr128 Tak Tak tak 10.08.12, 14:50
      Tak ale musisz przejści to zauroczenie do przyjaciela jakie sie przejdzie zawsze i potem jest oki i jest czysta przyjaźń
    • ania_693 Re: Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ? 10.08.12, 15:04
      Myślę, że istnieje, ale zazwyczaj tylko wtedy, jeśli jedna osoba jest zakochana w drugiej.
    • benisia222 Re: Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ? 10.08.12, 15:10
      Oczywiście że tak .!! big_grin
    • gazeciara Re: Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ? 10.08.12, 16:05
      Jeżeli przyjaźń jest naprawdę prawdziwa to zawsze wszystko przetrwa i to nie jest ważne tak naprawdę czy to przyjaźń damsko-męska, czy damsko-damska, czy też męsko-męska ;>
      • orange_ Re: Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ? 10.08.12, 17:37
        Oczywiście, że istnieje. Sądzę, że fajnie jest mieć przyjaciela, a nie tylko przyjaciółki. Można wtedy poznać punkt widzenia drugiej płci.
        • cornela2213 Re: Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ? 11.08.12, 18:12
          Wdłóg mnie istniej jesli nasz przyjaciel przeciwnej płci jest homoseksualistą. Myślę że dla dziewczyny to najlepszy przyjaciel sama mam jedngo takiego świra xD Niestety jest tak że do mniej więcej 10 roku życia nie przeszkadza nam z kim się bawimy, ale później zaczynamy dostrzegać różnice i koniec przyjaźni damsko męskiej. Takie jest moje zdanie i zdanie większości psychologów...
    • szatynka . 10.08.12, 17:16
      jest.

o wiele bardziej realistyczna niż ta między dziewczyną, a dziewczyną.
    • shakira98 Re: Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ? 10.08.12, 18:36
      według mnie nie
    • bellacullenx Re: Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ? 10.08.12, 18:44
      Myślę że nie jest możliwa- nawet jeśli początkowo jest to układ koleżeński, po jakimś czasie któraś ze stron zacznie 'kręcić'. Wiem to z mojego doświadczenia- nie twierdzę że tak jest zawsze. Ja mam przyjaciela faceta, jest on gejem co blokuje nasze bliższe kontakty i ich nie komplikuje smile
    • vintage95 Re: Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ? 10.08.12, 18:59
      Tak, sama przyjaźnie się z chłopakami, nie ma mowy o miłości, traktujemy się jak rodzeństwo.
    • synthia. Re: Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ? 10.08.12, 21:43
      Istnieje. Przecież od tego zaczyna się związek, ale nie zawsze. tongue_out
    • elciaa. Re: Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ? 11.08.12, 11:42
      jak najbardziej istnieje . ;] znam taki niejeden przypadek . ;d
    • serduszko13 Re: Co sądzicie o przyjaźni damsko-męskiej ? 11.08.12, 12:37
      Istnieje!<br />
      Co więcej, przyjaźnię się z facetem dwa lata i żadne z Nas nie myśli o jakieś tam miłości. <br />
      Kocham go a On mnie jak rodzeństwo, kiedyś pewnie zakochamy się w sobie ale nie przejmuje się tym jak na razie wink
    • nicoole Ja 11.08.12, 14:58
      uważam, że istniejesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka