Dodaj do ulubionych

happysad - są tu fani?

20.07.12, 14:56
Ej ! Są tu fani happysad'u ?? big_grin Jakie piosenki lubicie najbardziej ? Dlaczego? Kto was zachęcił do słuchania tej muzyki? Jak długo jej słuchacie ?
Obserwuj wątek
    • takainna Odświeżam 1. 20.07.12, 15:00
    • anahi_loveyou Re: happysad - są tu fani? 20.07.12, 15:31
      pewnie ,że są ! jeden z najlepszych polskich zespołów <3 piosenki to : Made in China, Taką Wodą Być , IQ, Mów mi dobrze, Zanim pójdę, Krakofsky, Ja do ciebie, Damy radę i wiele wiele innych wink
      Zaczęłyśmy z przyjaciółką mieć fazę na Zanim pójdę i tak się zaczęło big_grin słucham gdzieś z 2 lata

pozdrawiam kiss
      • kaja18397 Re: happysad - są tu fani? 23.07.12, 21:43
        Uwielbiam Happysad! U mnie też się zaczęło od utworu "Zanim Pójdę", już sporo czasu słucham ich piosenek, moje ulubione to np. "A mało być tak pięknie", "Jeszcze, jeszcze", "Ja do Ciebie", :Jeśli nie rozjadą nas czołgi", "Mów mi dobrze", "Partyzant K.", "Wrócimy tu jeszcze", "Taką wodą być" i wiele innychsmile
    • andreapain Re: happysad - są tu fani? 24.07.12, 22:13
      Bardzo lubię happysad, byłam na koncercie itp. Wielbię "Taką wodą być", "Lęki i fobie", "Łydka"... serce
      • demi261 Re: happysad - są tu fani? 26.07.12, 14:35
        świetny zespółwink słucham ich gdzieś od około roku, czyli stosunkowo niedawno, od tego czasu też ich polubiłam, ale jeszcze bardziej mnie do siebie przekonali po koncercie, który zagrali ponad dwa miesiące temu na Juwenaliach w Rybniku smile a co do piosenek, nie wiem, trudno wybrać, ale niech będzie np. "Zanim pójdę", "Styrana", "Jeśli nie rozjadą nas czołgi", "Czysty jak łza", "Psychologa" smile
    • rasberry Re: happysad - są tu fani? 26.07.12, 14:41
      ja również lubię smile
      " za nim pójdę" - the best big_grin!
    • san_chan Re: happysad - są tu fani? 26.07.12, 17:15
      Kocham happysad <3
      Słucham z jakieś dwa lata big_grin byłam na koncercie i mam zamiar znowu się wybrać suspicious

a ulubione piosenki to ; "W piwnicy u dziadka", "Pętla", "Jeszcze,jeszcze", "Styrana", "Ja do Ciebie", "30 raz"
      Wszystkie piosenki są świetne ^^
    • nicoole Jednak są tu normalni ludzie:) 08.08.12, 15:18
      " ja do Ciebie" i "damy radę" uwielbiamsmile a muzykę tą zaczęłam słuchać przez tatę, bo on słucha polskiego rocka wink
      • nicoole Re: Jednak są tu normalni ludzie:) 08.08.12, 15:19
        a słucham już jakieś pare latsmile
    • noitsnotgood brud, smród i happysad, he he 13.08.12, 22:54
      • ninja_ happysad <3 14.08.12, 16:32
        Oczywiście, że są. Moje ulubione piosenki to "Zanim pójdę", "Ja do ciebie", "Armagedon", "Jeśli nie rozjadą nas czołgi", "Made in China", "My się nie chcemy bić", "Ostatni blok w mieście", "Słońce", "W piwnicy u dziadka" i "Wszystko jedno". Ogółem wszystkie piosenki są świetne serce. Pierwszy raz styczność z nimi miałam, gdy w radio usłyszałam "Zanim pójdę". Wtedy nie słuchałam ich, ale tą piosenkę cały czas śpiewałam. Później, gdy wyjeżdżałam na wakacje poprosiłam kumpelę, żeby zgrała mi na pendrive piosenki swoje i siostry. I tam właśnie znalazła się twórczość happysad. Od tamtej pory słucham nałogowo xD
        • seli2 Re: happysad <3 21.08.12, 23:43
          Happysad słucham od kilu dni i powiem szczerze że ich piosenki są fajnebig_grinsmile pozytywne;-]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka