Dodaj do ulubionych

Przyjaciel.

08.08.12, 22:10
Cześć. Mam przyjaciela od trzech lat. Niby wszystko jest ok.. ale zastanawiam się czy on czegoś do mnie nie czuję. Kiedyś powiedział mi:"Że nawet jeżeli by coś do mnie czuł, to nigdy nie chciałby popsuć naszej przyjaźni". Wiele osób mówi mi, że on mnie bardzo lubi. Jednak tak naprawdę nie wiem co mam o tym myśleć, ponieważ on cały czas mówi mi, że podoba mu się jakaś dziewczyna. Teraz zaczynam się zastanawiać czy ja coś do niego nie czuję, bo byłam zazdrosna... o niego. Co o tym sądzicie?sciana
Obserwuj wątek
    • selenaxd Re: Przyjaciel. 08.08.12, 22:13
      odświeżam.
      • selenaxd Re: Przyjaciel. 08.08.12, 22:38
        odświeżam
    • wybieramarzenia Re: Przyjaciel. 08.08.12, 22:27
      byłam w podobnej sytuacji. jednak mój związek z przyjacielem okazał się nie najlepszym pomysłem. byliśmy ze sobą dwa tygodnie, w tym tydzień się kłóciliśmy. jednak my przyjaźniliśmy się około 7 miesięcy. więc to jest różnica. życzę powodzenia i podjęcia słusznej decyzji! jeżeli uważasz, że będziesz z nim szczęśliwa i chcesz związać się z nim na dłużej to warto zaryzykować! jeżeli nie myślisz o nim poważnie to lepiej nie zaczynaj się w to "bawić" smile
      • selenaxd Re: Przyjaciel. 09.08.12, 09:30
        odświeżam.
    • splash Re: Przyjaciel. 09.08.12, 11:05
      On jest po prostu szczery,lubi Cię i to okazuje. Ale bardzo możliwe,że się w nim zakochałaś.On w Tobie raczej nie, bo gdyby zakochał się w Tobie,nie mówiłby Ci raczej o jakiejś innej dziewczynie. wink
      • selenaxd Re: Przyjaciel. 09.08.12, 11:08
        Może i tak, ale on jak miałam chłopaka, strasznie go wyzywał i w ogóle.
    • mesajahforever Re: Przyjaciel. 09.08.12, 22:33
      Przyjaźń jest uczuciem mocniejszym od milości. Zazdrosna jesteś bo to twój przyjaciel i czujesz, że ktoś chce Ci go odebrac to całkiem normalne. Możecie coś do siebie czuć to też normalne. Chyba że wierzycie w przyjaźń damsko-meską to wiesz...
    • serduszko13 Re: Przyjaciel. 11.08.12, 12:57
      Kochasz go to pewne, nie koniecznie jak faceta, z którym chcesz być. wink tylko jak brata, znaczy.. Obdarzasz go uczuciem ze względu na to, że dobrze go znasz i zależy Ci by On był szczęśliwy. Poczekaj może trochę i zobacz jak zachowuje się Twoje serduszko np. czy szaleje gdy go zobaczy a może czasami masz ochotę dać mu buziaka czy coś takiego, pomyśl nad tym^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka