09.02.13, 14:42
Zacznę od pytania czy macie głos do śpiewu?
Lubie to robić?
A może jest częścią Waszego życia?
Jeśli tak to czy uczestniczycie w jakiś występach?
Może udzielacie się w zespole?
Czy tylko śpiewacie pod prysznicem tak dla samych siebie?
Ja powiem,że kiedyś śpiewałam w zespole, publicznie, dbałam i szlifowałam wokal ale teraz go zaniedbałam i strasznie żałuję.

Wypowiadajcie się smile
Obserwuj wątek
    • sunny_122 Re: Śpiew. 11.02.13, 16:58
      nie wiem czy mam głos, różnie mówią, a samej ciężko mi ocenić. lubię i to nawet bardzo smile niestety nigdzie nie występuję . a Ty? smirk
    • nickiminaj Re: Śpiew. 11.02.13, 17:17
      kiedyś nauczycielka od muzyki w podstawówce powiedziała mi, że pieję jak kogut ;__; więc raczej nie mam głosu do śpiewu xd aczkolwiek lubię sobie od czasu do czasu rapować ; )
    • devenirfou <3 11.02.13, 19:36
      chodzę do szkoły muzycznej, Mimo,że gram na wiolonczeli a nie uczę się śpiewać,to zdecydowanie wokal jest sensem mojego życia <3 Śpiewałam w kilku zespołach,nadal się w nich udzielam,mimo,że na razie przez problemy z gardłem musiałam zrobić sobie przerwę. Marzę żeby śpiewać kiedyś w operze,jak moja mama,ale nie wiem czy to możliwe bo mam słabe struny głosowe i krtań. Ale jestem dobrej myśli wink
    • nancy255 Re: Śpiew. 11.02.13, 23:07
      Śpiewanie jest moją pasją od kilku lat i czymś czym chciałabym się naprawdę w życiu zajmować.Chodziłam przez pewien czas na zajęcia,które naprawdę wiele mi dały,wiele się na nich nauczyłam stałam się bardziej świadoma swojego głosu.Chciałabym spróbować swoich sił w teatrze i pójść na casting do jakiegoś musicalu zdobyć doświadczenie i pracować z ludźmi,którzy naprawdę znają się na muzyce.Niestety jeśli chodzi o publiczne występy to zżera mnie trema,strach,nieśmiałość i wszystko co możliwe więc na razie pozostaje mi przysłowiowa kariera"pod prysznicem, w czterech ścianach" i zamęczanie biednych uszów moich sąsiadówuncertain
    • justa567 Re: Śpiew. 12.02.13, 09:10
      Lubię sobie pośpiewać ale raczej pod prysznicem big_grin
    • jestemgimbusem_ Re: Śpiew. 12.02.13, 09:59
      Mój śpiew ogranicza się jedynie do utworów typu Chryzantemy Złociste po paru głębszych.
    • mkonodybas Re: Śpiew. 12.02.13, 12:49
      Śpiewaj cały czas! Ja wróciłam do mojej autorskiej muzyki 1,5 roku temu... Ostatnio spełniłam swoje marzenie z dzieciństwa i nagrałam "Laleczkę z saskiej porcelany" www.youtube.com/watch?v=E776e2zKW9Q ...ale wracam do swojej muzysmile Więcej na YT (mkonodybas) Pozdrawiam Cię MARTA X

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka