kotek.pl 05.03.13, 22:57 Ktoś z Was ma problem z avatarem, dodaniem zdjęcia do galerii? Zgłaszajcie problem w tym wątku (wpiszcie od razu z jakiej przeglądarki korzystacie i z czym konkretnie macie problem). Pozdrowienia, miau! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yourbadream Re: Avatary, zdjęcia 11.03.13, 18:01 Firefox. Wgrałam zdjęcie, ustawiłam jak chce, aby avek był, kliknęłam "zapisz" i kabum. Wyskoczyła taka treść: "BĹ?Ä?d WystÄ?piĹ? nieznany bĹ?Ä?d." Zostałam bez avatara. No Kocie, co ty robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
inbloom *______* 11.03.13, 22:45 Ja mam. Próbuję zmienić avatar i wyskakuje błąd. Mam google chrome. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.pl Re: *______* 13.03.13, 14:44 Powinno być już ok. Dajcie znać, czy udało się zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
qan Re: *______* 17.03.13, 20:45 Mój problem jest taki, że nie widzę (a przynajmniej ja nie widzę) swojego avatara przy wpisach z forum. Google Chrome. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.pl Re: *______* 20.03.13, 01:10 Kotek zgłosił problem, ma nadzieję, że szybko zostanie naprawiony. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś