Gość: *MILEY-SELENA* Re: Jonas Brothers IP: *.aster.pl 18.03.09, 16:29 JONASI SĄ SŁODCY I THE BEST! ICH MUZYKA JEST CUDOWNA A STYL MAJĄ GENIALNY Odpowiedz Link Zgłoś
qeen212 Re: Jonas Brothers 18.03.09, 18:42 Jonasi są wspaniali pod każdym względem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Jonas Brothers IP: *.vectranet.pl 19.03.09, 12:26 Nie wiecie może co jest ze stronką www.thejonasbrothers.pl???Bardzo pilne!!!Odpiszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andziulkaxd Re: Jonas Brothers 19.03.09, 19:36 Ja w JB lubię wszystko Tylko chciałabym żeby przyjechali do Polski, co jest rzeczną raczej nie realną Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Filmiki? 20.03.09, 09:00 Ej a znacie jakieś extra filmiki z Jonasami? xD Najlepiej z napisami po polsku xD Ja znam np to : www.youtube.com/watch?v=h86AUw3by28&feature=related i np to: www.youtube.com/watch? v=xYxtUoXVb2w&feature=channel_page i wiele wiecej... Prosze odp. xD A ja najbardziej w nich kocham poczucie humoru xD Są zadymiści gdy się wydurniają xD Pozdro dla wsystkich fanek Jonasków xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Jonas Brothers IP: *.vectranet.pl 20.03.09, 14:01 A CZY MOŻNA w nich czegoś nie lubić?!?!?!?Ja KOCHAM w nich wszystko!!!A najbardziej uwielbiam Joe...i wierzę mu...tylko nie rozumiem, dlaczego on (możliwe, ale najlepiej jakby to była nieprawda) jest z Camillą!!! Joe, I really love U!!!I can't live without you!!!Jest cudny... Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: Jonas Brothers 20.03.09, 14:32 thx wszystkim za kOmenty!!! z tegO cO wiem JB ma przjechać dO POlski(być mOże)przed wakacjami!!! kÓÓÓch was!!!<333 Odpowiedz Link Zgłoś
natasia__ Re: Jonas Brothers 20.03.09, 18:44 Onii sąą obleśnii ;PP . Obrzydliwi , ochydni , spoceni , śmierdzący , Jeśli poczujesz smrud to czyli , że Jonas Debils się zbliżają xdd. Oni nie maja głosu . Nawet tańczyć nie umieją . Nie wiem jak można lubic Jonas Gejówwwwwwww :-S . Szall mi ichh xdd. Odpowiedz Link Zgłoś
doskaxd Re: Jonas Brothers 20.03.09, 18:59 A ja uwielbiam wszystko w Jonas Brthers ,mzykę no i członków oczywiście Napisała bym baardzo dużo ,ale mi się nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Jonas Brothers IP: 88.220.69.* 20.03.09, 20:00 ja w nich wszystko lubie nie ma takiej rzeczy ktorą bym w nich nie lubila a nomoze cos takiego drobnego glupio ze noszą takie obcisle spodnie bo antyfani smieją sei z nich i piszą ze to są pedaly!! a ja jak to czytam to czuje sie okropnie bo ktos pisze tak na moj ukochany zespol!! Odpowiedz Link Zgłoś
doskaxd Re: Jonas Brothers 21.03.09, 11:35 W sumie to i dobrze ,że noszą takie spodnie , bo są modne ,a jeśli nosili by inne to pisali by ,że ubierają się tandetnie i kiczowato ,więc w sumie to nie ma znaczenia, a ogólnie bardzo podoba mi się ich styl xD A jeśli miałabym wybierać Nick czy Joe ,to nigdy bym się niezdecydowała ,Nick jest śliczny i słodki ,a Joe jest zarąbisty poprostu ,śmieszny itp. ,ale nie zawsze najlepiej wygląda .Najlepiej wyglądał podczas "roku płyty" (wiecie o co chodzi) Jonas Brothers ,bardzoo ślicznie wtedy wyglądał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paprotka Re: Jonas Brothers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 17:34 Dżżonaski są takie sŁŁita$$ne hhahahaha nie lubię : to cała czysta komercha oni są tacy "grzeczni" śmią się nazywać rockiem gdzie oni sie nie pchają, zaraz zaczną wyskakiwać z lodówki albo z zmywarki, rozumiem że chcą być ciągle na topie (za dwa lata już ich nie bd) ale niech skończą (raczej zaczną) jakieś studia bo skończą kopając dołki pod stadiony euro2012 są powoli starzy i odejdą zaraz do lamusa co wy macie do etj camilli czy jak jej tam ... nigdy nie bd z żądnym z dŻŻonasków a jeżeli ten który z nim jest (który z nią jest ?) jest z nią szcześliwy to co ? jak go tak ckochacie to nie psujcie Odpowiedz Link Zgłoś
sirangel Re: Jonas Brothers 22.03.09, 00:15 natasia... weź wyjdź bo mnie wnerwiasz... obleśni? z której strony??? bez talentu? to dlaczego robią kariere? Odpowiedz Link Zgłoś
nicholas Re: Jonas Brothers 22.03.09, 13:43 Wiec tak... jesli chodzi o mnie to po prostu kocham JB! za ich muzykę i wygląd! stwarzają świetny zespół według mnie jest to najlepshy zespół jaki kiedykolwiek spotkałam xd ps. mi sję najbardziej z jb podoba NICK! on jest cudny i wogle serdecznie podzdrawiam fanów Jonas Brothers xd aha i jesczze jedno! wkurzają mnie laski które pisza ze jb jest do dupy i wogle Odpowiedz Link Zgłoś
green_freak ;) 22.03.09, 19:57 Ja ich Kocham ! Sa po prstu najlepsi ! Moze pojade na ich koncert w Londynie jest w Listopadzie na ich World Tour ! Mialam jechac w czerwcu w Londynie ale juz biletów nie bylo Ale teraz pojade ! A wy bylyscie na ich koncercie kiedys ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonaska Re: Jonas Brothers IP: *.aster.pl 23.03.09, 15:31 eventful.com/warsaw/demand/jonas-brothers-/D0-001-000648879-5 GŁOSUJCIE ABY JONASI PRZYJECHALI DO POLSKI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martuś Re: Jonas Brothers IP: *.aster.pl 24.03.09, 19:43 Jeżeli chcecie Jonasów w Polsce to klikajcie na : eventful.com/warsaw/demand/jonas-brothers-/D0-001- 000648879-5 i głosujcie !! Mamy już 457 głosów a to i tak zdecydowanie za mało !!! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: Jonas Brothers 25.03.09, 19:49 Na tej strOnie możecie głosOwać na to żeby oni przyjechali dO polski, do waszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: Jonas Brothers 25.03.09, 19:49 eventful.com/warsaw/demand/jonas-brothers-/D0-001- Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia998 Re: Jonas Brothers 25.03.09, 13:13 W JOnasach kocham ich styl, wizerunek, nienaganne zachowanie, muzykę którą grają... Ale mają jednen drobny minus u mnie - nie śpieszy im się na pryjazd do Polski... Ale i tak ich uwielbiam... Koch Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Jonas Brothers 25.03.09, 15:20 Zgadzam się z agniesią co to tego minusa ale może kiedyś przyjadą Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: Jonas Brothers 25.03.09, 19:47 Dziewczyny!!! JakO załOżycielka tegO fOrum chce wam pOdziekOwać za pOzytywne kOmentarze ale i tesh za krytyke NiektÓre z was pisaly że szkoda że JB nieprzyjedzie dO Polski. A wlaśnie że przyjedzie!!!! Według informacji(niepewnych) JB przyjedzie dO Warszawy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Jonas Brothers 25.03.09, 21:10 Dobrze by było gdyby przyjechali, ale z nieoficjalnymi informacjami nigdy nic nie wiadomo. Ale gdyby przyjechali i ja tobym przeczytała to bym normalnie nie wiem co bym zrobiła chyba bym weszła na lampę xd. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xxxmisia9876xxx Re: Jonas Brothers 26.03.09, 16:28 ja ich uwielbiam ( ; a najbardziej Nicka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AshOOonn Re: Jonas Brothers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 23:19 ,, To takie slodziaki !. a szczegolnie Joee ! ~~~ Mmm.. dreeaamm ^^ ja bylam na ich koncercie w New Yersy [nie wiem jak to sie pisze] ale byloo boskooo ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_kotek Re: Jonas Brothers 31.03.09, 15:35 Ja Ich Kocham!!!!!!a zwłaszcza Joe..on jest taki śliczny i słodkiu ....normalnie do schrupania KOCHAM JB!! Odpowiedz Link Zgłoś
opaopa Re: Jonas Brothers 31.03.09, 21:05 Dobrze robicie, że jak pojawi sie jakiś koment od antyfanów to po prostu go ignorujecie. Tak trzymać. Nie można dać się sprowokować. A co do komenta: LUBIE (a raczej kocham) -glosy -wrażliwość -tą nieopisaną cudowność JB w całej swojej postaci -muzykę -talent -fakt, że są to ludzie wierzący(inaczej nie przeszli by u mojej mamy,a tak to nawet Lovebug i Tonight lubi) -czaty z nimi -tą "dbałość" o fanów -urodę I wiele wiele innych!! Nie podobaj mi sie 3 rzeczy: -czasem za obcisłe spodenki ) (choć bez przesady-antyfani doszukują sie tego przy każdym zdjęciu, choc jest to prakycznie 1/100) - ZAPOMINANIE O POLSCE!!!! - dość okrutne zrywanie z dziewczynami Kto sie ze mną zgadza??? Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka Re: Jonas Brothers 01.04.09, 15:30 w 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000% zgadzam się z opaopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wera Re: Jonas Brothers IP: *.173.31.25.tesatnet.pl 01.04.09, 15:36 poszkole.pl/news,Joe_Jonas_sie_zeni,26246,1.html Tu jest napisane że Joe Jonas sie żeni. Odpowiedz Link Zgłoś
korni1996 Re: Jonas Brothers 02.04.09, 18:06 Jak on się żeni i na dodatek z Taylor to ja chyba jestem córką prezydenta. A tak na dodatek ten news był dodany 1kwietnia czyli w prima aprilis. Czyli to był głupi kawał a na dodatek to Joe nie ma prywatnego bloga. Gdzieś o tym mówił że różni ludzie piszą w jego imieniu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amka13 Re: Jonas Brothers 03.04.09, 12:28 Uwielbiam ich muzykę Podoba mi sie to jak wyglądają Lubie w nich wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martusia{danger!} Re: Jonas Brothers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 16:48 Zapraszamy na największą polską stronkę w sieci! www.jonaspoland.com Odpowiedz Link Zgłoś
green_freak Mam cos dla was !! 04.04.09, 18:08 Kocham ih ale mam cos dla was !! Znalazlam to u jednym profilu na pokto.pl przyczytajcie !To pewien wywiad z nimi ! GS-reporterka GS:No dobrze, to teraz pytania ogólne. Jakie inne kraje Europy, chcieli byście odwiedzić? Kevin Jonas: Bardzo chcemy odwiedzić Francję, Włochy, Hiszpanie, Rosję i Polskę. Mamy nadzieje że uda nam się dokonać to w kwietniu 2009 roku. GS: A co was ciągnie akurat do tych krajów? Joe Jonas: Fanki oczywiście! Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile wspaniałych listów dostajemy od Polek, Włoszek, Hiszpanek... To jest obłędne! Mnóstwo zaproszeń, wyznań miłości... Nie podarujemy sobie, jak tam nie pojedziemy! GS: Czy zaszokowało was, coś w jakimś liście czy nagraniu? Nick Jonas: <śmiech> Tak! Kiedyś jedna fanka z Polski opisała nam jak fantastycznie jest w jej kraju i obiecała że gdy tam pojedziemy, zapomnimy o domu bo są tam ładne dziewczyny i absolutnie szalone. Obiecała nam że zagramy dla najwspanialszej widowni pod słońcem! Joe i Frankie od przeczytania tego listu, cały czas gadają tylko na ten temat i chcą byśmy dali tam aż dwa koncerty, w największych miastach. Kevin Jonas: Nie zapominaj że Frankie, chce tam jechać by znaleźć sobie dziewczynę <śmiech> !! Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Mam cos dla was !! 05.04.09, 13:47 Oo! Wow, na serio był taki wywiad czy sobie go zmyśliłaś, hę??^^ Bo aż wierzyć mi się nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
opaopa Re: Jonas Brothers 05.04.09, 11:35 Widziałam to już z 2 miesiące temu na FanFamilyExperience i tez sie ucieszylam, ale potem pomyślałam że to po prostu jest zmyslone. Nie wiadomo, ale jeśli już raczej nie odwiedza Polski w tym roku (bo z tego co sie orientuje mają zaplanowane koncerty do końca listopada) to raczej jest to zmyślone przez ktorąś z fanek. Ale może sie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
green_freak Widzicie !! 05.04.09, 21:38 Dzieki ze chociaz jedna mi wierzy ! ... No ak pisze wywiad to chyba prawda..ale nic nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
green_freak Re: Mam cos dla was !! 05.04.09, 21:37 Nic takiego nie wymyslilam !!! I nie przeklinaj tak,wez z tad idz,bo takich jak ty nie potrzebujemy ! Znalazlam to na profilu na pokato.pl nazywa sie michelle. Jest bardzo fajna,i napewno gyl taki wywiad sprawdzcie |! Odpowiedz Link Zgłoś