• natalka_xd Re: Paramore 19.03.09, 23:09
      Co do pressure na początku mi sie tak sobie podobalo, a teraz bardzo lubię xDD
    • natalka_xd Re: Paramore 21.03.09, 13:05
      No piszcie piszcie ludzie xD
    • Gość: madziulka365 Re: Paramore IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.09, 15:44
      Ostatnio trafiłam na cudowną piosenkę Pramore:] z tego co wiem pochodzi z
      jakiegoś koncertu, nie ma wersji nagranej w studio, ale jest naprawdę świetna.
      Nazywa się "Love's not a competition". Polecam!
    • natalka_xd Paramore 22.03.09, 00:25
      Oo fajnie big_grin Juz zapisuję tytuł xD
    • elisss92 Re: Paramore 22.03.09, 00:58
      Hello Hello smile Najstarsza, jednak to ona jako 1. podbila serce me ;p
    • Gość: 33321 Re: Paramore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 11:40
      ta piosenka to jest cover tylko ze nie pamietam czyjego zespołusmirk
    • natalka_xd Love's not a competition 23.03.09, 19:58
      rzeczywiście świetna piosenka big_grin
    • jane_ Re: Paramore 24.03.09, 19:06
      przepraszam, uważace, że paramore jest nieznanym zespołem? ;q
    • natalka_xd Re: Paramore 24.03.09, 19:36
      w Polsce są średnio znani. znam raptem kilka osób którzy ich kojarzą.
    • Gość: madziulka365 Re: Paramore IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.09, 15:25
      oczywiście, że sa znani, ale nie u nas w Polsce, a przynajmniej nie w
      środowisku, w którym się wychowałam:] mieszkam raczej w małej miejscowości gdzie
      idolem nastolatków jest Doda czy Lady Gaga..
    • Gość: Me-is-Mae Re: Paramore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 19:12
      Ja też jestem ogromną fanką PARAMORE ^^ Uwielbiam wszystkie hiciory smirk m.in.
      That's what you get. Pzdr dla waskiss
      PS: Nie wiem jak wy uważacie, ale to trochę głupie, że teraz wszyscy kojarzą ten
      zespół tylko i wyłącznie ze Zmierzchem. Ok, rozumiem, ale przecież oni mają też
      swoją normalną karierę, a na tym filmie się ona nie kończy tongue_out Sądzę, że
      rozumiecie o co mi chodzi ^^
    • natalka_xd Re: Paramore 26.03.09, 16:58
      Hehe to u mnie na szczęście Dody nie słuchają xD Ale nie o tym. Rzeczywiście
      mnóstwo ludzi kojarzy ich tylko przez Zmierzchsad A szkoda, bo nawet nie wiedzą
      co tracą słuchając w kółko Decode i I Caught Myself, a nie poznając dalszej
      twórczości Paramore xD
    • Gość: Me-is-Mae Re: Paramore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 17:14
      Właśnie ^^ Ja ostatnio ściągnęłam sobie na komórkę mnóstwo ich muzy i zawsze
      podczas odrabiania lekcji słucham ^^ kiss A jak sądzicie - czy oni powinni
      promować ścieżkę dźwiękową do New Moon suspicious??
    • natalka_xd new moon 26.03.09, 20:28
      Z jednej strony tak bo nikt nie nagra lepszych piosenek promujących film xD A
      z 2 strony będzie to samo co ze Zmierzchem..wiadomo.
    • Gość: madziulka365 Re: Paramore IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.09, 20:28
      ej, no właśnie.. jeśli ktoś- ktokolwiek kojarzy Paramore to tylko i jedynie ze
      Zmierzchem.. i tu właśnie minus, bo świat się na zmierzchu nie kończy, ale poza
      tym gdyby nie zmierzch jak nic, nie poznałabym Paramore:] i teraz jeśli chcemy
      mieć odjazdowy soundtrack do new moon to oczywiście Paramore muszą coś nagrać,
      ale np. ja- jako istota bezczelnie samolubna, wiem że jeśli nagrają coś do tego
      new moon to staną się jeszcze sławniejsi;/ i nie będą oni już tylko NASI ale
      także tych wszystkich od Dodybig_grin i nagle wybuchnie taka bezsensowna mania na
      Paramore;/ wszyscy będą sie podniecać choć tak naprawdę nie znają się na
      muzyce... będą słuchać bo ze zmierzchubig_grin buu.. ja się na to nie piszebig_grin ale mimo
      wszystko im więcej Paramore tym lepiej.:]
    • Gość: Me-is-Mae Re: Paramore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 12:32
      Dokładnie ja myślę tak samo jak wy ^^ Fajnie jest tak słuchać czegoś nieznanego smirk
    • Gość: madziulka365 Re: Paramore IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 16:11
      Jak fajnie znaleźć wspólny język w neciebig_grin
    • jane_ Re: Paramore 27.03.09, 17:51
      paramore są cholernie znani, a Wy mówicie o tym, jakby to był jakiś cholerny underground.
      a nie jest.
      paramore poznałam z MTV, w 2007 poza polską, co prawda, ale stykałam się już wtedy z nimi w polskiej prasie. to nie mówcie mi, ze oni są mało znani tutaj. bravo o nich pisze, na litość boską. ;q

jeśli chodzi o soundtrack, to hayley na pewno się tam pojawi. niekoniecznie mi to pasuje. w jakiejkolwiek cześci.
      zmierzchowy soundtrack był umierkowanie fajny, zadziwili mnie tam black ghosts. i właściwie do nich nie mam żadnych zastrzeżeń.
      jeśli patrzeć na zespoły, którym steph dziękuje na końcu, a ona ma wpływ na soundtrack, miło byłoby usłyszeć placebo, interpol <taktaktak>, THE STROKES, arcade fire, którzy idealnie pasują mi do przed świtem, ewentualnie travis, coldplay, fray. [baj de łej - to są większe andergrałndy niż paramore]
      swoich nawet nie wymieniam.
      i warto zauważyć, że stephenie ani razu nie wymieniła paramore.
      czyli to hayley jest inicjatorką paramore w serii. ;q
    • Gość: Alina Re: Paramore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 18:44
      DECODE ^^.
    • majata Re: Paramore 27.03.09, 18:45
      dopóki nie obejrzałam zmierzchu nie interesowałam się tym zespołem ale teraz bardzo go lubię smile
    • Gość: Me-is-Mae Re: Paramore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 19:25
      NO niby tak, BRAVO o nich pisze, ale nie znam wielu takich osób, które czytają
      każdą gazetę od deski do deski i jak kogoś nie znają, to zazwyczaj po prostu
      opuszczają ten artykuł smirk
    • Gość: madziulka365 Re: Paramore IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 22:06
      do Jane_ eemmm.. no jasne piszemy o nich, podniecamy się nimi, bo to nasz
      ulubiony zespół.. Powinnaś już wynieść to z poprzednich postów.. ale przypomnę,
      że my nie mamy nikogo( w realu) z kim możemy się powymieniać informacjami o
      Paramore, czy też po prostu o nic pogadać, więc zebrałyśmy się na forum i po
      prostu przenosimy naszą "manię" na to właśnie forum fanów zespołu Paramore.
      Podziwiam Cię, że masz siłę i chęci do czytania wywodów fanek zespołu, którego
      nie lubisz. Pozdrawiam.
    • natalka_xd Re: Paramore 27.03.09, 22:37
      A tam mnie obchodzi najwięcej czy bravo o nich pisze czy nie xd I nie mówie ze
      nie są znani, bo są, ale nie w moim środowisku xD Zgadzam się z madziulką,
      fajnie ze tutaj mozemy się' pozachwycać' naszym ulubionych zespołem :d Co do
      soundtracku do New Moon to pomimo wszystko chcę zeby nagrali do niego piosenki,
      bo naprawdę świetnie oddają tą całą atmosferę smile Amen xD
      • jane_ Re: Paramore 28.03.09, 12:11
        też nie znam nikogo w realu, ba, w internecie, kto słuchałby tego, czego ja słucham. i się nie dziwię, ale paramore, boże, paramore to taki zespół, który gdybyście tylko chciały, mogłby się tam u Was stać 'sławny' lol. jeśli już nie jest, w co na prawdę szczerze wątpie, wystarczy się rozejrzeć.
        inna sprawa to to, że nie wiem, ile macie lat, ale mogę Wam gwarantować, że za kilka lat, miesięcy, obudzicie się, i stwierdzicie, że paramore, delikatnie mówiąc, nie jest zbyt fajnym zespołem. owszem, trafiają im się fajne momenty, ale łatwo sobie uświadomić, że to jest zespół dla nastolatek, które lubią hayley za jej włosy. nie widzicie na ulicach jej klonów? teraz każda chce być ruda. przez hayley. szkoda, że nie przez na przykład florence welsh. a to, że hay porusza w jej piosenkach ważne dla Was tematy, że jest traktowana za coś w stylu zbiawienia nastolatków potrzebującej 'ostrej, rockowej muzyki', to inna sprawa. jest mnóstwo zespołów takich jak paramore, to nie jest nic oryginalnego, nic czym trzeba się szczycić, że się jej słucha.
        a co do czytania waszych 'wywodów' - nic lepszego dla siebie tu nie znajdę, a na prawdę mi się nudzi ;>

i pamiętajcie, że to tylko moje zdanie. nie musicie od razu zaraz po mnie jechać, ale ja już swoją fascynację paramore przeszłam dosyć dawno, i wiem, co mówię ;q
      • suzi_x3 Paramore 21.04.09, 16:06
        Ja uwielbiam Paramore <3
        Ulubione piosenki ?
        Wszystkie !! x D Ale najjbardziej to Misery Busines
    • pati896 Re: Paramore 28.03.09, 13:16
      Nie przepadam za nimi, ale Selena ich KOCHA ;*
    • natalka_xd Re: Paramore 28.03.09, 15:38
      Nie chce się tutaj kłócić, ale po 1 nie widziałam żadnego klona Hayley, a po 2
      jeśli już przeszłaś swoją fascynację Paramore, to po co wchodzisz? To nie forum
      dla byłych fanów, którzy za wszelką cenę chcą nas zniechęcić do tego zespołu ;/
      I nie musisz się już chwalić jakiej to innej,wyjątkowej i 'lepszej' słuchasz
      muzyki. Strasznie mi przykro że tak ci się nudzi, naprawdę sad
      • jane_ Re: Paramore 28.03.09, 16:28
        mam chyba prawo wyrazić swoją opinię, prawda?

i wcale się nie chwalę tym, czego słucham, jak już to chwalę się, że nie słucham paramore.
        a Twoja ironia, droga natalko, zresztą moja imienniczko, nie jest ironiczna ;>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka