Gość: A co Cię to ? IP: *.autocom.pl 18.03.09, 19:15 Czy wy też jesteście ,,uzależnieni" od NK? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ff Re: Nasza-klasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 19:37 muszę założyć sobie na NK profil Odpowiedz Link Zgłoś
trampek.o_o Re: Nasza-klasa 19.03.09, 16:18 w pewnym sensie . konta fikcyjne mnie uzależniły i tak pozostało . muszę dziennie chociaż na chwilę wchodzić . Odpowiedz Link Zgłoś
julka1810 Re: Nasza-klasa 19.03.09, 19:22 taa, wchodzę codziennie. Ale czy można to nazwać uzależnieniem(?) - nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
selena Re: Nasza-klasa 20.03.09, 16:46 a jeszcze mam pytanie do tych uzależnionych: co wy tam robicie, jak tak codziennie wchodzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
lula11 Re: Nasza-klasa 20.03.09, 17:08 nie wiem wchodze codziennie chodziasz na chwile ale czy to uzależnienie ??:kwiat::cool::cool::cool::cool::cool::>:>:>:>:> Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Nasza-klasa 20.03.09, 18:07 Ja uważam, że to jest taki badziew. Ludzie się w to wkręcają, a potem nie mogą bez tego żyć. Nasza klasa to portal dla starszych osób które chcą podtrzymać swoje znajomości, a teraz NK mają nawet dzieci z przedszkola. I po co? po to by gdzieś wkleić fotki i poprosić o głupie komentarze, które i tak zawsze będą wyglądać tak samo "super", "ślicznie" Odpowiedz Link Zgłoś
olcia229 Re: Nasza-klasa 20.03.09, 18:54 Uuuuuu ja kocham ten portal hih.! Ciągle jestem tamzalogowana.! Aż nauczyciele w szkole się śmieją co ja tam tyle czasu robię.! Hhahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niteczka.... Re: Nasza-klasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 19:28 NIE..... nasza-klasa to powoli prymitywna fotka.pl jakieś gołe dupy i fotki podrasowane przez Photoshop na tle auta wujka z Ameryki Beznadziejne fikcyjne konta itp. Portal ten miał służyć "odkurzeniu" dawnych znajomości a nie dodawaniu sobie komentarzy o treści: "Jaka sweetaśna foteczka. Siedzisz jutro ze mną na matmie !?" Kiedyś dziwiłam sie gdy ktoś mówił że NK to lecznica kompleksów ale teraz w 99% sie z tym zgadzam..... Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: Nasza-klasa 29.03.09, 11:57 Nie mam naszej klasy. Jak dla mnie, ten portal to dno. Odpowiedz Link Zgłoś
justyskaa Re: Nasza-klasa 29.03.09, 17:06 kiedyś byłam od tego uzależniona ale teraz poznałam strone kotek i teraz tu ciągle przesiaduje przynajmniej tu moge z wami podzielic sie moimi myslami a tam ogladam ciągle te same fotki znajomych i czytam komentarze : ja chce dede lub sweetaśnie , slicznie, pieknie kochaa itp. ale i tak tam wchodze zawsze bo sprawdzam czy nie mam wiadomosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kassia Re: Nasza-klasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 19:13 Heh,musze powiedzie Z e codziennie patrze na nk Odpowiedz Link Zgłoś
edwardandbella Re: Nasza-klasa 29.03.09, 19:55 JA MAM KOTKA NA STARTOWEJ I zawsze jestem na biezaco Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Nasza-klasa 06.04.09, 20:58 yyy Nie ;P mam bo mam o_O ale moge nie wchodzić ;P Wolę MySpace a zwłaszcza MySpaceIM =) Odpowiedz Link Zgłoś