Dodaj do ulubionych

Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje

• Gość: Tinashe Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje IP: *.aster.pl 03.06.09, 21:16
      ARTYKUŁ O VENETIAN PRINCESS:
      Jodie Amy Rivera, znana bardziej jako Venetian Princess lub VenetianPrincess jest
      prawdziwą gwiazdą internetu. I to nie taką z której wszyscy się śmieją, gdy patrzą jak robi
      z siebie idiotkę. Nie, Venetian jest lubiana i nadal bardzo popularna w sieci {zadebiutowała w
      2006 roku na serwisie youtube}.
      Jej zajęciem jest parodiowanie piosenek i różnych wydarzeń z życia show-biznesu.
      Jest najbardziej znaną kobietą na youtube.
      Jodie studiowała operę w The New England Conservatory of Music w Bostonie. W
      przedstawieniu ,,Phantom of The Opera'' Andrew Lloyda Webbera grała Christine.
      Próbowałą także swoich sił w modelingu, zdobyła tytuł Miss Massachusetts State Queen.
      Sparodiowała wiele sławnych osób, np. Selenę Gomez, Miley Cyrus, Jonas Brothers, Lady
      Gagę, Britney Spears, Katy Perry, Susan Boyle.... Nie ma litości dla nikogo!
      Robi to jednak w bardzo zabawny sposób, profesjonalnie..... Bo jest oczywiście
      profesjonalistką, a w każde video wkłada serce.
      Dzięki temu zdobyła wiele nagród, np. Panny Youtube.
      W 2009 roku nagrała płytę, pt. ,,Video Girl''.
      Oto kilka filmików Venetian, które bardzo polecam:
      www.youtube.com/watch?v=h47fNaOb-JU&feature=channel_page
      www.youtube.com/watch?v=9IPDOB4yzzo&feature=channel_page
      www.youtube.com/watch?v=DoP3C76ioTU&feature=channel_page
      www.youtube.com/watch?v=bzQYdBbrYCE&feature=channel_page
      Ona jeszcze podbije wasze serca i będziecie umierać z niecierpliwości, czekając na jej nowe
      filmiki!
      Kilka jej zdjęć:
      www.wickedlocal.com/brockton/archive/x249521225/g2582583cc080777771510958a90e4b927f6f7eed34db69.jpg
      www.tushal.net/wp-content/uploads/2009/02/venetianprincess-1-300x268.jpg
      images.payplay.fm/j/o/jodierivera/600/jodierivera.jpg
    • edwardandbella Kotku, wejdź tu!!!!! 06.06.09, 13:39
      Uważam, że Kotek powinien zawsze starać się ulepszać swój portal. Moim zdaniem
      byłoby fajnie, gdyby profile użytkowników były bardziej rozbudowane, np.: żeby był tam
      napisany wiek, może imię, czy zainteresowania, coś o sobie... Komentarze do profilu mogą
      być, ale nie muszą. Nie chciałabym jakiś komentarzy pod zdjęciami, itp. Również bardzo
      zależałoby mi na tym, by móc przesyłać sobie nawzajem prywatne wiadomości:
      zauważyłam, że na Kotku zajerestrowanych jest również wiele obcokrajowców -
      chciałabym z nimi coś może popisać, ale rzadko wracają do miejsc, w których wcześniej
      coś komentowali. Ale NIE chodzi mi, broń Boże, o robienie z Kotka portalu typu Nasza-
      Klasa, czy Fotki. Jestem też przekonana, że wiele innych użytkowników zgodziłaby się ze
      mną. Proszę Cię, Kotku byś rozpatrzył moją prośbę pozytywnie. smile
    • bellatheone NEW MOON !!! Newsy! Czy Robert i Kristen są parą? 07.06.09, 16:24
      www.newmoonmovie.org/2009/06/robert-pattinson-and-kristen-stewart-dating-what-it-would-look-like/
      • lolcia66 Poznajmy lepiej Selenę Gomez 14.06.09, 10:32
        *Kotku chciałabym, abyś to opublikował ponieważ denerwuje mnie to, że nikt jej
        nie zna i ją krytykuje. Każdy mówi, że zagrała tylko w jednym serialu i w jednym
        filmie...

Kariera Seleny zaczęła się w wieku 10 lat gdy zagrała w serialu Barney i
        Przyjaciele parę odcinków. Przez okres dwóch lat grała w różnych serialach i
        filmach np. Mali agenci (epizod), Walker, Texas Ranger: Trial by Fire, Brain
        Zapped (główna rola), What's Stevie Thinking? (główna rola), Arwin (Pilot), Po
        dwóch latach została odkryta przez Disney'a, a już w 2006 r. Dostała rolę w
        Disney'owskim serialu 'Nie ma to jak hotel', a następnie w 'Hannah Montana' w
        2007 r. Dostała główną rolę w serialu 'Czarodzieje z Waverlyplace' Następnie
        zagrała główną rolę w filmie 'Kopciuszek: Roztańczona Historia' gdzie pokazała
        swoje umiejętności wokalne i taneczne. Następnie zaczęła też dubbingować w
        filmie 'Horton słyszy Ktosia' Obecnie przygotowuje 3 produkcje w których gra
        główną rolę. 'Program Ochrony Księżniczek', 'Czarodzieje z Waverlyplace film'
        oraz 'Ramona & Beezus'
        W swoim życiu zagrała 7 głównych i 6 mniejszych ról. Oprócz tego Selena pracuje
        teraz nad swoją nową płytą.

*Kotku Artykuł pisałam sama nie kopiowałam z żadnej strony.
    • bellatheone NEW MOON !!! Paramore nie nagrają dla New Moon? 07.06.09, 16:26
      www.newmoonmovie.org/2009/06/paramore-says-no-to-new-moon-soundtrack/
      szkoda....
    • patrycja_ Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 14.06.09, 21:34
      proponuję aby kotek napisał o kolczyku w nosie miley cyrus wink
    • bucikowa Gdzie jedziecie na wakacje 17.06.09, 15:42
      Gdzie jedziecie na wakacje?
      Jakie macie wakacyjne plany?
      Napiszcie je tutaj!!!!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • justynaa134 Moja propozycja 18.06.09, 08:45
      Drogi kotkusmile proszę napisz o najnowszej piosence Taylor Swift - Tear Drops
      On My Guitar, myślę, że jej fani się ucieszą wink
    • bellatheone Kącik Mola Książkowego! 24.06.09, 17:51
      Witam kochani, to znowu ja wink. Jestem okropnie dumna, że kolejny raz mogę podzielić się
      z Wami swoim odkryciem. Niestety, tym razem niewiele jestem w stanie o nim napisać od
      siebie, gdyż dopiero co zebrałam interesujące mnie informacje. Z tym "świeżym"
      materiałem od razu przychodzę tutaj, bo przecież z myślą o czytelnikach Kotka go
      przygotowałam smile. Serdecznie dziękuję stronie www.katedra.nast.pl za tekst, który
      pozwoliłam sobie wykorzystać (oraz nieco poprawić). Jest w nim zawarte wszystko, co
      chciałabym przekazać Wam.
      „Stephenie Meyer ma godną siebie młodszą konkurentkę. Amerykanka, urodzona w
      Teheranie, Cassandra Clare napisała trylogię o przygodach piętnastolatki, Clary Fray,
      która, wraz z wampirem Simonem i aniołem Jacem, walczy z demonami pod ulicami
      Nowego Jorku. Trylogia „Dary Anioła” (ang. Mortal Instruments Trilogy) stała się
      najpopularniejszą serią gatunku literackiego tzw. paranormal romance obok serii Stephenie
      Meyer i bije rekordy popularności w Stanach Zjednoczonych. Jednak, w porównaniu z
      romansem Meyer, Cassandra wprowadziła do powieści anioły i gotycki klimat mrocznej,
      rodzinnej tajemnicy i walki z demonami. O ile romans z wampirem Edwardem była dla Belli
      ekscytujący, to pomyślcie tylko, jak Clary przyjmie fakt, że Jace, półanioł i pogromca
      demonów, w którym jest zakochana, może być jej dawno zaginionym bratem!
      Co jest niezwykłe w serii Cassandry to fakt, że jej czytelniczki to nie tylko nastolatki
      oglądające MTV i spędzające czas w Internecie. Coraz częściej, miłośniczkami serii „Dary
      Anioła” są ich matki. Najstarszą czytelniczką „Miasta Kości” jest siedemdziesięcioletnia
      kobieta, która „pożyczyła książkę od swojej wnuczki”.
      Seria tak przypadła do gustu nastolatkom i ich mamom, że w sieci zaczęły pojawiać się
      fanowskie filmy kręcone przez licznych fanów autorki. Z nich możemy dowiedzieć się, jak
      czytelnicy wyobrażają sobie swoich bohaterów. Kiedyś o książce dyskutowano na
      przerwach w szkole - teraz kręci się do nich zwiastuny na YouTube.

Bohaterką bestsellerowej serii jest Clary Fray - nastoletnia rudowłosa artystka o
      skłonnościach do wpadania w tarapaty. Jej najlepszym i jedynym przyjacielem jest
      chłopak, matka to roztrzepana artystka, a miejscem rozrywki są ulice Manhattanu i nocne
      kluby. Aż do czasu, gdy pewnej nocy, w klubie Pandemonium, trzech nastolatków,
      których widzi tylko ona, na jej oczach zabija chłopca, który, jak się okazuje, tak naprawdę
      nie jest chłopcem... Clary czuje, że powinna zawiadomić policję, ale wie, że nikt jej nie
      uwierzy, gdyż ciało zamordowanego rozpłynęło się w powietrzu, a napastników nikt,
      oprócz niej, nie widzi. Są to Nocni Łowcy, tajemna kasta wojowników, których celem jest
      walka z demonami. W ciągu następnych 24 godzin znika matka Clary, a ona sama o mało
      nie ginie z ręki demona. Poszukując matki, Clary trafia do tajemnego świata, położonego
      głęboko pod ulicami Nowego Jorku, zwanego Podziemnym Światem, pełnego
      tajemniczych wróżek, wampirów, hybryd człowieka i wampira, i demonów. Clary jest
      rozdarta pomiędzy uczuciami, które żywi do dwóch chłopców – jej najlepszego
      przyjaciela, Simona, oraz do tajemniczego łowcy wampirów, pół człowieka, pół anioła,
      Jace’a. Wkrótce sama staje się częścią ukrytego świata łowców demonów, zwanych
      Nefilim, i odkrywa straszną tajemnicę...
      Trylogia „Dary Anioła” składa się z „Miasta Kości”, „Miasta Popiołów” i „Miasta Szkła” i
      zajmuje pierwsze miejsca list bestsellerów obok ekranizowanego „Zmierzchu”. To przykład,
      jak bardzo temat wampirów stał się popularny w literaturze. Trylogia zyskała kilkanaście
      fanklubów w Stanach i liczne fanowskie strony internetowe, m.in. niemiecką, hiszpańską i
      norweską.
      Cassandra zaczęła pisać „Miasto Kości” w 2004 roku, zainspirowana miejskim krajobrazem
      Manhattanu i Nowego Jorku, jej ulubionego miasta. Wcześniej pracowała jako
      dziennikarka w różnych czasopismach. Od 2006 roku w pełni poświęciła się pisaniu książek.
      Clare przyjęła pseudonim ‘Cassandra” z własnej powieści zatytułowanej „Piękna
      Kasandra”, opartej na opowiadaniu Jane Austen. Pierwszym wydanym w druku dziełem
      Cassandry było opowiadanie „Poradnik dla dziewcząt, jak pokonać Mrocznego Pana”,
      które znalazło się w antologii humorystycznych opowiadań fantasy. „Miasto Kości” („City
      of Bones”wink jest pierwszym tomem trylogii „Dary Anioła”. Druga część to „Miasto Popiołów”
      („City of Ashes” ), a trzecia „Miasto Szkła” („City of Glass”wink.
      W Polsce „Miasto Kości” Cassandry Clare ukaże się 17 czerwca nakładem Wydawnictwa
      Mag.”
      Teraz coś ode mnie big_grin! Książki nie zdążyłam jeszcze przeczytać, ale, jak pewnie
      zauważyliście, strasznie mnie zainteresowała, jeśli zapragnęłam o niej napisać. Dostaniecie
      ją na allegro.pl czy empik.com. Z recenzji można się dowiedzieć, że książka jest napisana
      językiem nieskomplikowanym, czyta się szybko i z zainteresowaniem. Jeśli nadal nie
      czujecie się przekonani, może zmienicie zdanie, gdy powiem, że zła nie może być książka,
      której autorkę porównuje się do Stephenie Meyer wink Polecam. BellaTheOne
    • jowitus_jonas Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 25.06.09, 14:17
      ja mam propozycje , żeby w profilu , tam gdzie są komentarze które dana osoba
      wystawiła było jeszcze pokazane jaką ocenę dostała ta osoba za swój komentarz,
      bo zazwyczaj wszyscy są ciekawi tego , czy ich komentarz się podoba czy nie ;p
      scianakisssurprisedserce
      • vampirella Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 26.06.09, 15:51
        Zgadzam się...
        • braceface Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 28.06.09, 14:40
          `# Moja propozycja to taka..
          `mianowicie
          `jak ktos stwarza wątek,
          `lub odpowiada na niego
          ` i nie daj Boże
          `się pomyli
          `co ma robić?
          `powinno być cos w stylu
          `"edycja"
          `można by było
          `edytować
          `TYLKO
          `swoje wątki i posty#
    • slomniki Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 28.06.09, 21:55
      Demi Tiler jest katowana nauką!

Nasza młoda gwiazdka muzyki i nie tylko jest uczona po przez rodziców pokory.

Codziennie Demi Tiler jest uczona przez prywatnych nauczycieli postawy, czterech
      języków (Francuski,Hiszpański, Angielski i Niemiecki), ma lekcje muzyki i tańca po pięć
      godzin na dzień.Nauka trzy godziny codzień a jak Demetra dostanie ocene w szkole
      poniżej trójki to rodzice zawieszają jej karierę na dwa miesiące.Prócz tego rodzice bacznie
      pilnują kariery

swej pięknej córki.Pilnują czy codziennie uczy się muzyki, pisze piosenki i gra na różnych
      instrumentach.Dziewczyna równie ma sprawdzanych parterów!

Nasza gwiazdeczka muzyki pop i rock nie ma zbyt dużej prywatności.

Razem z przyjaciółką Olą mają swój blog do którego nawet rodzice nie mają dostęp bo
      ten blog jest prowadzony anonimowo.

Brawo dziewczyny......=)

• Gość: jowitus_mileyc Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje IP: 83.1.81.* 30.06.09, 14:45
      Ukazał się oficjalny teledysk Hannah Montana do piosenki Let's Do This
      Nie mam pojęcia czy to było, ale w razie czego podaję wink

[url=https://www.youtube.com/watch?v=fO1AXqfT5Mg]Hannah Montana- Let's Do This/url]

Pozdrwiam
      Jowita Duda ;*serce
      • hilary.duff Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 08.07.09, 20:15
        Niedawno Miley Cyrus rozstała się ze swoim chłopakiem Justinem Gastonem. Wkrótce
        potem zaczęła się spotykać ze swoim dawnym partnerem Nickiem Jonasem. W jednym z
        wywiadów szczerze przyznała: znowu jesteśmy ze sobą związani.

Oczywiście społeczeństwu nie spodobało się, że ich ulubienica tak szybko zmienia
        partnerów. Rodzice jej nastoletnich fanów twierdzili, że Miley daje ich dzieciom zły przykład
        i swoim zachowaniem propaguje niestałość w uczuciach.

Nie trudno się było domyślić, że Cyrus wkrótce zacznie się tłumaczyć, ze swojego
        zachowania.

Jestem singielką i jest mi z tym dobrze. Życie bez faceta jest takie beztroskie! Spędzam
        dzień tak, jak mi się podoba. Cały czas bawię się z przyjaciółmi i jestem całkowicie
        niezależna - powiedziała 16-letnia gwiazdka.

Miley zaprzecza też, jakoby łączyło ją coś z Nickiem. Piosenkarka twierdzi, że jej
        poprzednie słowa zostały opatrzenie zrozumiane.

Wcale nie powiedziałam, że ze sobą chodzimy, tylko, że znowu jesteśmy związani. Miałam
        na myśli to, że znowu się spotykamy i jesteśmy blisko, ale tylko jako przyjaciele.
        Spędzamy ze sobą dużo czasu, ale nie wiemy co będzie z nami dalej. Jesteśmy teraz
        szczęśliwi, a to najważniejsze - dodała artystka.

https://www.imagecows.com/uploads/2158-Miley%20Cyrus.jpg
    • aryarebelde Anahi odpisała polskim fanom !! 10.07.09, 10:37
      Odpisała także jednej fance Polskiej na osobisty list w tym linku :
      foro.univision.com/univision/board/message?board.id=anahi&message.id=13574352#M13574352
      ( na samym dole odpowiedź Anahi, a na pierwszej stronie list od fanki ( którą
      jestem ja )
      to co Anahi odpisała oznacza :
      Patrycjaaaaa! Ja kocham cię kocham cię bardziej bardzieeeeej ! Bardzo
      dziękuje, że napisałaś do mnie i dałaś dużo odwagi! Ty jesteś siłą i tym co
      daje mi odwage w najtrudniejszych dniach! Uwielbiam Cię księżniczkooo !

Odpisała także w grupowym temacie założonym przez fanów, tutaj :
      foro.univision.com/univision/board/message?board.id=anahi&message.id=13557450#M13557450
      odpisała:
      Umieram aby przyjechać do Polski!!
      Postaramy się to osiągnąć!!!

W sumie Anahi zostawiła 53 wiadomości dla fanów, w tym dwa filmiki i dwie
      wiadomości dla polskich fanów.

Oczywiście jest 100% pewność ze to jest konto Anahi, gdyż wiele razy Anahi i
      reszta RBD miała sesje dla forum Univision, potwierdzali dawnooo temu że to
      ich konta.
      • aryarebelde Re: Anahi odpisała polskim fanom !! 10.07.09, 10:38
        Aha, Anahi odpowiadała fanom z całego świata na tym forum univision 08 lipca
        tego roku,
      • aryarebelde Re: Anahi odpisała polskim fanom !! 10.07.09, 10:39
        foro.univision.com/univision/board/message?board.id=anahi&message.id=13574352#M13574352
        jestem ja )

foro.univision.com/univision/board/message?board.id=anahi&message.id=13557450#M13557450
        odpisała:

ich konta.

Anahi odpisała 08 lipca tego roku, na forum univision.com
        • aryarebelde Re: Anahi odpisała polskim fanom !! 10.07.09, 10:41
          jestem ja )

odpisała:

ich konta.

Anahi odpisała 08 lipca tego roku, na forum univision.com
    • phoebusia Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 12.07.09, 09:45
      Mam prośbę.Niech kotek więcej pisze o H2o wystarczy kropla.Nie dawno pojawił się
      magazyn h2o,czy też niedługo ma powstać 3 seria tego lubianego serialu , lub coś
      o życiu prywatnym aktorów.

• lolcia66 Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 12.07.09, 14:35
        Kotek założył ten wtek i pewnie tutaj nie zagląda no ale moim pomysłęm jest czat
        użytkowników kotka. Jedna z użytkowniczek założyła już taki czat
        czat.polskastrefa.eu/nasz_czat_xd więc wystarczyło by tylko napisać że
        istnieje coś takiego na stroni głównej nawet kotek nie musi się do tego
        przykładać ...
      • ooo_x3 Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 14.12.09, 22:21
        Mam prośbę. Jak kotek pisze coś o Dulce Marii , niech dodaje do notki jej nowsze zdjęcia, z
        nowym kolorem włosów. Np. takie:

https://www.sipse.com/imagenes/28102009/28102009134564606.jpg

Albo takie...

https://img525.imageshack.us/img525/2527/005yo.jpg

A nie ciągle to samo ;/ Przypominam też że Dul pokazała swoim fanom nowe demo. "
        Donde Sale el Sol ".
    • loove_miley Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 15.07.09, 08:45
      Kotku.
      Joe Jonas dnia 14.07.09 poprosił o rękę Camillę Belle, która zgodziła się.
      Napisał to na jednej ze stron internetowych, to jest jedna z jego wypowiedzi: I
      know it's late but guess what.......I listen to you guys I took my
      chance......and she said yes yes I cant sleep but I have a new song!!!!!

• loove_miley Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 15.07.09, 19:17
      Wracając do tamtej wypowiedzi, to nie jestem pewna, ponieważ to mogła nie być
      prawdziwa strona Jonas Brothers. Pozdrawiam smile kiss
      • zmierzchoomania Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 20.07.09, 18:21
        Kotku ! Razem z innymi użytkowinczkami prosimy Cie o czat. Został zrobiony
        już o tym wątek i sonda. Wiele osób jest ZA, a żadna nie napisała, ze jest
        PRZECIW
        . Pomśl prosze o tym czacie. To byłaby super sprawa, ale najlepszy czat
        byłby tylko dla zalogowanych
        smile Pozdrawiam kiss
        • emciaaa Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 21.07.09, 15:21
          w sieci ukazała sie nowa reklama Vanessy Ecko Red

[url=http://www.youtube.com/watch?v=wsnXvyrF1so&eurl=http%3A%2F%2Fzanessasweetheart.blog38.fc2.com%2F&feature=player_embedded]TU[/url]
          • kasia1253 Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 21.08.09, 22:30
            hej kotek ostatnio znalazłam długi zwiastu z New Moon a w nim jest Bella i Jackob. mam nadzieje że się zwaistun spodoba smile
            www.youtube.com/watch?v=F6TQMkHu_O0&feature=related
        • arisa Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 05.02.10, 17:17
          Chciałabym aby kotek pisał więcej o innych gwiazdach nie tylko disneya, zmierzchu i l.gadze. Tak się składa, że zadnymi z nich się nie interesuję. Oczywiście, inni są ciekawi, więc niech kotek pisze o nich, ale przecież także mógł by pisać o innych. Jest wiele gwiazd, o ogromnym talencie i praktycznie nieznanych. Chciałabym także aby kotek częściej zamieszczał te artykuły jak np. o najwyższym i najniższym człowieku świata, czy o piesku co sprzedawał w sklepie. Takie przeróżne ciekawostki. smile Pozdrawiam
    • emciaaa xxxd 21.07.09, 15:23
      do błyskawicy :
      Premiera High School Musical 3 "Ostatnia klasa"na HBO 23.08 o godzinie 20:10
      Powtórki 26.08 o godzinie 20:10 oraz 29.08 o 16:45!

• julka6655 Re: xxxd 24.07.09, 22:07
        Niedawno odbyła się światowa premiera filmu z Ash Tisdale "Picture This".
        www.filmweb.pl/f451598/Picture+This,2008
    • rolemodel Wyglądać jak Simple Plan? To możliwe! 28.07.09, 12:29
      Nie od dawna jest wiadome, że dobrze znany kanadyjski zespół Simple Plan posiada swoją
      własną markę odzieżową pod nazwą Role Model. Odzież jest niesamowicie popularna wsród
      fanów Simple Plan, jak i nie tylko! Polscy fani także postanowili zadziałać i sprawić by mogli
      bez trudu nabywać nowe kolekcje Role Model. Przez oficjalny Polski profil Role Model Poland
      ( www.myspace.com/rmstreetteampoland ) została uruchomiona w pełni sprawna i
      wiarogodna petycja. Podpisujący się pod petycją chcą aby odzież Role Model znalazła się w
      Polskich sklepach. Jako pierwsza propozycja będą to sklepy odzieżowe sieci House i Cropp
      Town.

Jest to kolejna świetna akcja zorganizowana przez fanów Simple Plan, więc daleczego jej nie
      wspierać i pokazać, że Polska to nie tylko nazwa na mapie!

Petycję możesz podpisać tutaj:
      www.thepetitionsite.com/1/role-model-w-polsce

A odzież Role Model sprawdzić tutaj:
      www.RoleModelClothing.com
      • sysiek4444 Fineasz i Ferb x D ! ! ! 30.07.09, 16:08
        Co sądzicie o tej bajce ?

Ja sądze że to jest świetna bajka !
        Ciągle ją oglądam, czasem nawet te same odcinki, i wcale mi sie nie nudzą !
        Najlepszy jest ten Pepe !!! Grrrrr....hehe
        Fretka też jest spoko ...

A wy, co o tej bajce sądzicie ???

• kasia1253 Nowy zwiastun NEW MOON.(Księżyc w nowiu ) 21.08.09, 22:34
        hej kotek ostatnio znalazłam długi zwiastu z New Moon a w nim jest Bella i Jacob. kiss
        www.youtube.com/watch?v=F6TQMkHu_O0&feature=related
      • mia_colucci Zbuntowana para. 27.08.09, 23:16
        https://www.foroswebgratis.com/imagenes_foros/3/8/4/2/5/509374MIA%20Y%
20MIGUEL.jpg
        Niedawno Tv4 zaczął emisję trzeciej temporady telenoweli `Zbuntowani`.
        W obecnych odcinkach sporo zaczyna się dziać u pary Mii i Miguela.
        Byłi wspaniałą parą , aż do momentu mniemanej zdrady Miguela.
        Dziewczyna dowiaduje się o tym i jest w totalnej rozsypce.
        Oto filmik przedstwiający ich dalszą historię:
        [url=https://www.youtube.com/watch?v=HCn73eioOQg&feature=channel_page[/url]
        Dalsze losy zbuntowanych można śledzić od poniedziałku do piątku o 19.00 na kanale Tv4.
      • w_paski my chcemy be!!!!! 14.10.09, 16:48
        prosimy nowe odcinki be
      • pepu Miley Cyrus to przeżytek?? 18.11.09, 10:11
        Wszyscy znamy młoda piosenkarke i aktorke,na poczatku jej kariery na roznych
        serwisach plotkarskich było o niej pełno informacji . Najrózniejszych :
        -Miley cyrus dba o synmow
        -Miley cyrus jest w ciązy
        -Miley cyrus zakochałą sie w tym a tym,
        -Miley cyrus słąba w randkowaniu,
        -Miley to , Miley tamto...
        IDT..
        a jezeli bysmy poróznywali te informacje z dzisiejszymi było by 100% do 9 %
        Czy miley odchodiz z kariery?
        Czy Bedziemy mogli jeczsze czytaj o jej skandalach?
        Co zrobicie kiedy odejdzie ?

• phoebusia Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 31.07.09, 15:24
      Phoebe Tonkin i życie prywatne.

Na pewno znacie serial H2o wystarczy kropla.To właśnie tam Phoebe gra główną
      rolę Cleo Sertori.W serialu gra miłą,niewinną,grzeczną dziewczynę,ale czy tak
      samo jest w jej życiu prywatnym.Porównajcie sami po zdjęciach.

Cleo

https://www.fothost.pl/upload/09/31/51baf7f5.jpg

Phoebe

https://www.fothost.pl/upload/09/31/13a974cd.jpg
      https://www.fothost.pl/upload/09/31/1dd32b07.jpg
      https://www.fothost.pl/upload/09/31/52fffa79.jpg
      https://www.fothost.pl/upload/09/31/71e719cd.jpg

• josie120 Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 01.08.09, 18:37
        Jak donosi serwis OceanUp.com Taylor Lautner i Taylor Swift pocałowali siękiss...
        w filmie "Valentine's Day" xD ;D. Więcej informacji na oceanup.com/4.html
        • bella96 Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 02.08.09, 10:47
          Kotku, założyłam na forum posty takie jak:
          Lektury- nuda czy zabawa?
          Wasze ulubione magazyny
          Jak znaleźć przyjaciółkę?

Uważam, że któreś z nich można wstawić na kotka.pl, mam nadzieję,że są dość ciekawe.
          Kotku, jeśli się ze mną zgadzasz to proszę o odpowiedź . Z góry dziękuję kiss
          • bella96 Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 02.08.09, 10:56
            Kotku, bardzo proszę żebyś( w miarę możliwości) wstawił artykuł na temat ciąży
            Kristen Stewart( nie wiem czy jest prawdziwa czy nie), ale myślę ,że ludzi
            zainteresuje

Najwięcej informacji na temat jej ciąży na stronach:

www.klopsik.pl/klops-27844.html
            poszkole.pl/news,Kristen_Stewart_jest_w_ciazy_A_ojcem_jest,38902,1.html
            www.aleskandal.pl/news/21/693/Kristen_Stewart_w_ciazy_z_Pattinsonem_kozaczekpl.html
            nocoty.pl/kat,1013579-1013539,title,Robert-Pattinson-zostanie-ojcem,wid,11295759,wiadomosc.html?ticaid=687e2
    • deadhippie Piosenka Jonas Brothers,Eminema,Justina T. i MCR!? 03.08.09, 20:01
      Czy to możliwe?
      Oczywiście!
      I może być baaaardzo zabawnie.
      Tyle że na razie możliwe tylko dzięki
      użycia komputera ;P

Ale warto posłuchać:
      www.youtube.com/watch?v=1JhydqYBClI
      Jonas Brothers, Eminem, Justin Timberlake i My Chemical Romance we wspólnej piosence!!!
    • oolax Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 06.08.09, 17:12
      Dzisiaj jest wielki dzień dla Jareda Murillo członka zespołu v factory. Chłopak
      kończy dziś 21 lat co oznacza że dzisiaj osiąga pełnoletność. Życzymy Jaredowi
      wszystkiego najlepszego, wielu sukcesów wraz z v factory oraz w jego tanecznej
      karierze. Na swoim oficjalnym twitterze chłopak dziękuje za wszystkie
      życzenia, które otrzymał od fanów i przeprasza, że nie odpisuje na wszystkie
      wiadomości ale nie ma zbyt dużo czasu. Tym bardziej życzymy mu aby ten wyjątkowy
      dzień spędził w gronie rodziny i przyjaciół
      • oolax Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 06.08.09, 20:03
        mam nadzieję że poskładacie ten mój" artykulik" w spójną całość i będę mogła
        zobaczyć info o urodzinach Jareda jeszcze dziś...jeśli chcecie zobaczyć inne
        życzenia z prawdziwego fanklubu to wejdźcie tu jared-murillo.net/21stbday/
        • ladyy Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 07.08.09, 18:03
          Nastoletnia gwiazda kina i muzyki, Vanessa Hudgens, znana z musicalowych produkcji
          Walta Disneya, cieszy się ogromną sympatią wśród dziecięcej publiczności. Okazuje się, że
          ich dowody sympatii i zachowanie nie bardzo przypadły do gustu gwiazdce

muzyka.onet.pl/10172,2020644,plotki.html
    • oolax v factory 08.08.09, 16:20
      bardzo proszę napiszcie o nowym singlu v factory...piosenka będzie
      zaprezentowana w piątek na jednym z show v factory...ta informacja jest
      potwierdzona przez członka v factory. Wesley Quinn napisał o tym na swoim twitterze
    • oolax Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 12.08.09, 11:19
      v factory dzisiaj zaprezentują swój nowy singiel "get up" proszę napiszcie o tym!!
      • ladyy Mroczne materie - 3 ciekawe tomy 15.08.09, 14:53
        Mroczne materie to trylogia Philipa Pullmana składająca się z 3 książek
        1.Zorza północna

2.Zaczarowany nóż

3.Bursztynowa luneta

Historia rozgrywa się w paru równoległych światach w których nie ma stwórcy.
        W jednym ze światów żyje dziewczynka o imieniu Lyra, osierocona przez rodziców
        wychowywana jest przez uczonych w oksfordzie. Kiedy jej przyjaciel zostaje porwany
        dziewczynka wyrusza mu na naratunek. Jego trop wiedzie ją aż na daleką północ gdzie
        króluje wieczna zima i żyją niesamowite stwory. Lyra musi przejść do innego świata który
        znajduje się za zorzą północną.
        Tak rozpoczyna się historia dziewczynki która będzie usiała stawić czoło nieznanemu złu
        które zagraża światom.

• nicola_16 Świetny filmik :D 15.08.09, 21:28
          oto link do świetnego filmu z udziałem Miley Cyrus i Pete Wentz ^^
          Miley Cyrus i Pete Wentz-7
          rzeczy których nienawidzą-napisy pl
    • oolax get up-nowy singiel v factory 16.08.09, 20:22
      Drogi kotku...wiem że już prosiłam o to z 3 razy ale myślę ,że nie zaszkodzi
      poprosić jeszcze raz...proszę napiszcie o nowym singlu v factory...on jest
      świetny...nazywa się get up...tutaj jest film
      www.youtube.com/watch?v=VlAYvv3E3OY
    • marty27 Re: Wasze newsy, artykuły, notki i propozycje 17.08.09, 18:48
      Robert Pattinosn i Kristen Stewart przyłapani!
      img411.imageshack.us/img411/7395/425stewartpattinson0816.jpg serce

Takie zdjęcie zostało im zrobione w sobotni wieczór na koncercie Kings of Leon w Kanadzie.
      Zakochani przybyli razem i razem również wyszli.suspicious
    • ladyy Re: Śmieszna wiewiórka 17.08.09, 20:04
      Pewna wiewiórka "wskoczyła" na zdjęcie pewnej pary w parku Narodowym Banff teraz
      robi wielką międzynarodową karierę!

wiadomosci.onet.pl/2026609,135,item.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka