vanity95 Re: Na co do kina? 07.11.09, 17:32 Ja ostatnio byłam na Dystrykt 9 . i powiem, że polecam ten film dla wszystkich, którzy kochają [!!] science-fiction . Ja osobiście lubię [!!] takie filmy, ale ten film mnie nie zachwycił.. Za dużo pytań miałam po jego obejrzeniu.. Pytań, które są nie za bardzo do wyjaśnienia.. Jednakże bardzo podobały mi się efekty specjalne ! Naprawdę świetne ! Odpowiedz Link Zgłoś
boring Re: Na co do kina? 08.11.09, 07:53 Ja byłam wczoraj na: "Dzieci Ireny Sendlerowej" i muszę przyznać, że film jest piękny, wzruszający i można się z niego dużo dowiedzieć... Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kaciusek Re: Na co do kina? 09.11.09, 19:08 Michael Jackson's This is it. warto. Odpowiedz Link Zgłoś
gigi_ Re: Na co do kina? 13.11.09, 17:05 Ja oglądałam ostatnio Odlot , mówię Wam ! Świetne jest . A wcześniej magiczne drzewo . Ktoś lubi sensacje , trochę śmiechu i powagi - film dla niego . Odpowiedz Link Zgłoś
domcia97 Re: Na co do kina? 13.11.09, 17:17 2012 (w kinach) new moon (w kinach) odlot (w kinach) pojutrze (jbc to jest nazwa filmu)- chyba w pon (sprawdź w program tele;P;D;*.! Odpowiedz Link Zgłoś
raspberrytears Re: Na co do kina? 20.11.09, 19:43 no i jeszcze podobał mi się księżyc w nowiu, slumdog milioner z ulicy czy duma i uprzedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
raspberrytears Re: Na co do kina? 20.11.09, 19:40 W październiku byłam na galeriankach. Wywołał u mnie mieszane odczucia, pomijając fakt, że byłam najmłodszym widzem w kinie i ludzie jak były jakieś scen takie jakieś to się na mnie patrzyli. Film jest chyba dal mnie czymś w rodzaju przestrogi. Podobała mi się ostatnia scena, kiedy główna bohaterka stoi przed lustrem, płacze i zmywa makijaż. W pewien sposób można powiedzieć, że wraca do prawdziwej siebie, jest to jakby przemiana. Szkoda mi tez był, że popełnił samobójstwo ten chłopak. Co do gry aktorek to w nie których momentach wydawała mi się trochę sztuczna, ale było widać, że wczuły się w swoją rolę. Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: Na co do kina? 20.11.09, 19:50 ja bym chciała na 2012 ale od 15 lat ;/moze sie jakoś wcisne i mnie nie zobaczą xD Odpowiedz Link Zgłoś
asiula1997 Re: Na co do kina? 08.01.10, 16:59 do 'karcio' : omg.! nie rozumiesz że jak jest napisane że od 15 lat to jak masz 'zgode rodziców' to cie wpuszczą z pocałowaniem w tyłek za przeproszeniem.! ;] ;* xD Odpowiedz Link Zgłoś
miley_rey_cyrus Re: Na co do kina? 20.11.09, 19:52 Nie długo są urodziny Miley Cyrus więc zróbcie jakąś audycję z jej piosenkami przez godzinę proszę To jest w ten poniedziałek !!! To z okazji jej urodzin !!! Było by bardzo miło !!! Proszę Odpowiedz Link Zgłoś
llizaczek Re: Na co do kina? 20.11.09, 19:56 ja jutro ide na new moon , będzie świetnie . < 333333 Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaa17 Re: Na co do kina? 20.11.09, 19:58 Nie oglądałam tego ale myślę, że jest to superowee . ' Nigdy nie mów nigdy ' Odpowiedz Link Zgłoś
ryza Re: Na co do kina? 22.01.10, 21:38 No i fajne, podajże 22 lutego- ''Randka w ciemno''.Może być spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
emolka10 Re: Na co do kina? 20.11.09, 20:40 Ja oglądałam galerianki , taki średni lepiej gdzieś poszuykać na necie bo do kina się ni opłaca film nie zbyt ciekawy pomijając to że nie trwa nawet 1 godziny.. Ale przekaże Tobie info we wtorek o Księżycu w nowiniu bo ide .. Ale tylko nie idź na galerianki Odpowiedz Link Zgłoś
robpattinson Re: Na co do kina? 21.11.09, 04:43 6godz i 11 min temu zaczełam oglądać saga Zmierzch:Księżyc w nowiu seans o godz. 22.30 było super film extra. Edzio śliczny jak zawsze, Bells i alice urocze jak zwykle a Jaco: może tak to skomentuje. nie lubiłam tej postaci od początku a Taylora to ja nie cierpie....komentarz na jego temat: fuuuuuj.... Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: Na co do kina? 04.12.09, 19:35 Byłam na 'Opowieść Wigilijna 3D' i było super. *; Odpowiedz Link Zgłoś
domina_wampi_xd Re: Na co do kina? 04.12.09, 19:39 Hmm...Teraz leci New Moon Chyba, że ktoś tego nie lubi...To już inna sprawa xD Teraz leci dużo filmów Odpowiedz Link Zgłoś