ka.rolla 24.03.09, 19:33 Czy w waszych szkołach się to zdarza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
candy.e Re: Cyber przemoc w szkołach ! 25.03.09, 15:15 palenie ćpanie picie podpalania szkoły przebijanie opon nauczycielom wyśmiewanie pogróżki bójki itp przynajmniej u mnie w sql Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SylwuśkAA Re: Cyber przemoc w szkołach ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 18:06 U mnie w szkole to normalka.Choć ciężko w to uwierzyc jestem jeszcze w podstawówce,a u nas wciągają tabake,palą,bija się z tymi z innej szkoły i z gimnazjum.Masakraaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_stara Re: Cyber przemoc w szkołach ! 13.05.09, 07:12 ja już jestem w 1 gimnazjum. i muszę się przyznać, że zdarzyło mi się ćpać... ale nigdy nikomu nie groziłam. chyba, że widzę jakiegoś cwaniaczka który próbuje wymusić kasę od kogoś, wtedy podchodzę, przywalam mu ze dwa razy, daję wykład i mówię 'spier... bo jak jeszcze raz Cię tu zobaczę to zgłoszę to nauczycielom.' xD a pogróżki... bójki... zazwyczaj to mi grożą i ze mną się biją. mnie tak zastraszają, że boję się chodzić do szkoły. i to nie te osoby którym obijam pysk za wymuszanie pieniędzy, bo to głównie osoby od 3 podstawówki do 2 gimnazjum. a mnie zastraszają z LO i z 3 gim. i nauczyciele też. dobrze, że jestem agresywna, to nie dają sobie ze mną tak rady x3 i muszę przyznać, że to oni zaczęli się nade mną znęcać ;/ ćwele jedne. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: Cyber przemoc w szkołach ! 16.05.09, 20:29 U mnie nie. Na szczęście! Odpowiedz Link Zgłoś