Dodaj do ulubionych

Jak się całowac??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 22:52
Ten wątek jest dla osób , które jeszcze się nie całowały.Osoby , które już to
robiły mogą się podzielic swoim doświadczeniem
kisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss
Obserwuj wątek
    • hermiona13 Jak się całowac?? 31.03.09, 07:38
      Całowanie przychodzi spontanicznie! Nie można się go nauczyć, a tym bardziej się do niego przygotować smile
      Przecież nigdy nie wiesz, kiedy chłopak będzie miał ochotę Cię pocałować prawda? big_grin
    • Gość: lula Re: Jak się całowac?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 13:24
      Masz racje właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałam big_grin he he ale niektóre osoby
      nie wiedzą jak się zachowac gdy chłopak chce cię pocałowac smile I między innymi
      dlatego stworzyłam ten wątek . Czekam na wasze komentarze i poradybig_grin pozdrawiam
      kisskisskisskiss
    • szysza_xd Re: Jak się całowac?? 31.03.09, 13:53
      Dobra, nie chce cie straszyć, ale to musi byc przemyślane, ja nie przemyślałam i wyszło z tego jedno wielkie....
      wiesz, o co chodzi, nie próbuj za wcześnie!!!!!!!!
      • Gość: tusia gfhjjhg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 14:09
        a ja w ogolenie łape o co chodzi w tym całowaniu "języczkiem" podpowie ktoś ??????
      • xxmileyxx Re: Jak się całowac?? 31.03.09, 20:56
        co zrobić jak chłopak chce pocałować..??smile
        • majson Rgfdsdf 31.03.09, 21:11
          chodzi o to że z języczkiem się całujesz jakby wsadzasz mu język do buzi czy coś
          w tym stylu nie próbowałam jeszcze
          • Gość: N Re: Rgfdsdf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 16:03
            No właśnie. Kolega wpycha ci język do gardła i na odwrót (ty jemu). Nie polecam
            przy krwawiących dziąsłach.
    • Gość: Roxana_17-lat Re: Jak się całowac?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 15:30
      o man wy nie wiecie co to jest całowanie z języczkiem???????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!! o matko ale
      dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tongue_out żal.pl
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: Jak się całowac?? IP: *.xdsl.centertel.pl 04.04.09, 12:15
      Ja się jeszcze nigdy nie całowałam,i narazie nie chcę.
      • Gość: June Re: Jak się całowac?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 10:49
        Roxana_17 co z tego ze nie wiemy jak sie calowac z jezyczkiem jak jestes taka
        madra to wytlumacz a tak na marginesie lnych żal.pl to mega stary tekst. Pozdro
        dla normalnych dziewczynbig_grin
        • daguss Re: Jak się całowac?? 14.04.09, 11:05
          nie idzie wytłumaczyć ot tak co to jest całowanie z języczkiem... xd ojj.
          bynajmniej ja nie potrafię. ;p 'wkładasz komuś język do ust' ? dziwnie brzmi i
          to jest już chyba jasne. ;p
    • Gość: Pauli Re: Jak się całowac?? IP: *.xdsl.centertel.pl 14.04.09, 17:55
      Ja do Roxana_17 lat. Nie przyszłaś tu obrażać dziewczyn tylko coś poradzić,
      podpowiedzieć, a Ty bezczelnie Nas tu obzywasz....nieładnie
      • Gość: Paolaa Re: Jak się całowac?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.09, 08:57
        Właśnie ja też mam problem . Co powiedzieć chłopakowi po pocałowaniu i co zrobić ???
    • Gość: Lila Re: Jak się całowac?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 14:49
      A NAWET BARDZO NIE ŁADNIE ;Pbig_grinbig_grin
    • vanessa4 Re: Jak się całowac?? 16.04.09, 15:50
      zgadzam się paulismile
    • twoja_stara Re: Jak się całowac?? 29.04.09, 17:10
      uśmiechnij się i zmień temat xD tak będzie najlepiej.
    • alimiley Re: Jak się całowac?? 29.04.09, 21:08
      Ja się jeszcze nie całowałam.Ale chyba nie ma sie co spieszyć.Jak mam sie
      całowac to z kimś kto mi sie podoba(a jest taki).Ale może to nie jesty w temacie
      ale miałam nie dawno sen że całowałam sie z tym chłopakiem dla którego poprostu
      straciłam głowe a on mnie nie zauwarza i było superbig_grin tylko szkoda ze przez
      sencry a prosiła bym zebyscie weszly i cos mi poradziły na temat wlasnie jego
      www.kotek.pl/forum/02,3003,94584722,94584722,Co_mam_wybrac_Poradzcie_.html
    • loczek. Re: Jak się całowac?? 01.05.09, 19:40
      przybliżasz się do gościa,
      on do ciebie i...lecii. x dd
    • sirangel Re: Jak się całowac?? 02.05.09, 22:50
      ajaj... to się teraz romantyczka wypowiebig_grin
      no więc drogie dzieci...
      Kiedy jesteś z tym właściwym chłopakiem i checie się pocałować to za zwyczaj po
      prostu sie całujecie xD Jesli jest fajnie to po prostu pocałunek wychodzi
      spontanicznie. Ty przykładasz usta, on przykłada swoje no i muuuabig_grin To jest
      magia, dwa ciała łączą się w jedną duszż, która wypływa z pocałunku. Dwie
      osobowości współgrają i jest dobrze:] Pocałunki zwykle są smaczne xD (chyba że
      ktoś nie umył zębów - wtedy jest ble xD) i nie należy się ich bać. Jesli nie
      czujesz się pewnie, powiedz o tym chłopakowi, napewno to zrozumie i będzie
      delikatniejszy...
      najlepiej się uczyć poprzez praktyke;*
      a czym jest pocałunek... tego się nie da opisać.. to trzeba przeżyć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka