Gość: lula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 22:52 Ten wątek jest dla osób , które jeszcze się nie całowały.Osoby , które już to robiły mogą się podzielic swoim doświadczeniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hermiona13 Jak się całowac?? 31.03.09, 07:38 Całowanie przychodzi spontanicznie! Nie można się go nauczyć, a tym bardziej się do niego przygotować Przecież nigdy nie wiesz, kiedy chłopak będzie miał ochotę Cię pocałować prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Jak się całowac?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 13:24 Masz racje właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałam he he ale niektóre osoby nie wiedzą jak się zachowac gdy chłopak chce cię pocałowac I między innymi dlatego stworzyłam ten wątek . Czekam na wasze komentarze i porady pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd Re: Jak się całowac?? 31.03.09, 13:53 Dobra, nie chce cie straszyć, ale to musi byc przemyślane, ja nie przemyślałam i wyszło z tego jedno wielkie.... wiesz, o co chodzi, nie próbuj za wcześnie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tusia gfhjjhg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 14:09 a ja w ogolenie łape o co chodzi w tym całowaniu "języczkiem" podpowie ktoś ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
xxmileyxx Re: Jak się całowac?? 31.03.09, 20:56 co zrobić jak chłopak chce pocałować..?? Odpowiedz Link Zgłoś
majson Rgfdsdf 31.03.09, 21:11 chodzi o to że z języczkiem się całujesz jakby wsadzasz mu język do buzi czy coś w tym stylu nie próbowałam jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: Rgfdsdf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 16:03 No właśnie. Kolega wpycha ci język do gardła i na odwrót (ty jemu). Nie polecam przy krwawiących dziąsłach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roxana_17-lat Re: Jak się całowac?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 15:30 o man wy nie wiecie co to jest całowanie z języczkiem???????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!! o matko ale dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! żal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milunia_cyrusx3 Re: Jak się całowac?? IP: *.xdsl.centertel.pl 04.04.09, 12:15 Ja się jeszcze nigdy nie całowałam,i narazie nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: June Re: Jak się całowac?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 10:49 Roxana_17 co z tego ze nie wiemy jak sie calowac z jezyczkiem jak jestes taka madra to wytlumacz a tak na marginesie lnych żal.pl to mega stary tekst. Pozdro dla normalnych dziewczyn Odpowiedz Link Zgłoś
daguss Re: Jak się całowac?? 14.04.09, 11:05 nie idzie wytłumaczyć ot tak co to jest całowanie z języczkiem... xd ojj. bynajmniej ja nie potrafię. ;p 'wkładasz komuś język do ust' ? dziwnie brzmi i to jest już chyba jasne. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pauli Re: Jak się całowac?? IP: *.xdsl.centertel.pl 14.04.09, 17:55 Ja do Roxana_17 lat. Nie przyszłaś tu obrażać dziewczyn tylko coś poradzić, podpowiedzieć, a Ty bezczelnie Nas tu obzywasz....nieładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolaa Re: Jak się całowac?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.09, 08:57 Właśnie ja też mam problem . Co powiedzieć chłopakowi po pocałowaniu i co zrobić ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: Jak się całowac?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 14:49 A NAWET BARDZO NIE ŁADNIE ;P Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_stara Re: Jak się całowac?? 29.04.09, 17:10 uśmiechnij się i zmień temat xD tak będzie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
alimiley Re: Jak się całowac?? 29.04.09, 21:08 Ja się jeszcze nie całowałam.Ale chyba nie ma sie co spieszyć.Jak mam sie całowac to z kimś kto mi sie podoba(a jest taki).Ale może to nie jesty w temacie ale miałam nie dawno sen że całowałam sie z tym chłopakiem dla którego poprostu straciłam głowe a on mnie nie zauwarza i było super tylko szkoda ze przez sen a prosiła bym zebyscie weszly i cos mi poradziły na temat wlasnie jego www.kotek.pl/forum/02,3003,94584722,94584722,Co_mam_wybrac_Poradzcie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Jak się całowac?? 01.05.09, 19:40 przybliżasz się do gościa, on do ciebie i...lecii. x dd Odpowiedz Link Zgłoś
sirangel Re: Jak się całowac?? 02.05.09, 22:50 ajaj... to się teraz romantyczka wypowie no więc drogie dzieci... Kiedy jesteś z tym właściwym chłopakiem i checie się pocałować to za zwyczaj po prostu sie całujecie xD Jesli jest fajnie to po prostu pocałunek wychodzi spontanicznie. Ty przykładasz usta, on przykłada swoje no i muuua To jest magia, dwa ciała łączą się w jedną duszż, która wypływa z pocałunku. Dwie osobowości współgrają i jest dobrze:] Pocałunki zwykle są smaczne xD (chyba że ktoś nie umył zębów - wtedy jest ble xD) i nie należy się ich bać. Jesli nie czujesz się pewnie, powiedz o tym chłopakowi, napewno to zrozumie i będzie delikatniejszy... najlepiej się uczyć poprzez praktyke;* a czym jest pocałunek... tego się nie da opisać.. to trzeba przeżyć Odpowiedz Link Zgłoś