sleepybee 31.03.09, 10:52 No właśnie... Lubicie Paramore? Jeśli tak to jakie są wasze ulubione piosenki tego zespołu? Moje to: Decode, That's What You Get, When It Rains i I Caught Myself. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piesek159 Re: Paramore ;) 02.04.09, 14:01 moją ulubioną jest Misery Buisness ,I Caught Myself i Odpowiedz Link Zgłoś
paula1253 Re: Paramore ;) 09.04.09, 12:40 Uwielbiam piosenki tego zespołu które znalazły się na ścieżce dźwiękowej do Twilight czyli : Decode i Caught myself Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszowa Re: Paramore ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.09, 11:14 ja lubie Paramore ; ) słucham ich już ze 2 lata, zanim zrobili się popularni ; D a piosenki to : Decode, Misery Business, Crushcrushcrush, We are Broken ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchova_ Re: Paramore ;) 02.05.09, 12:58 fajny zespół ale wkurzaja mnie ich podróby... Paramore jest jedno oryginalne xDD.^^ Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Paramore ;) 08.05.09, 19:54 Ja ostatnio najbardziej lubie : ! When It Rains ! ! CrushCrushCrush ! ! For a Pessimist, Im Pretty Optimistic ! Lubie wiele ich piosenek ale te jak narazie moge słuchać na okrągło ;P...... Odpowiedz Link Zgłoś
zapalka07 Re: Paramore ;) 24.05.09, 18:16 Pressure, Crushcrushcrush, Here we go again, Emergency,Born for this, Fences, For a Pessimist..., Hallelujah, Oh star, Let the flames begin, Stop thins song, When it rains, That's what you get A tak wogle to kocham wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
ignorance_ Paramore ;) 16.10.09, 16:04 też lubię . : ignorance , brick by boring brick , emergency, looking up , careful . ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dadi Re: Paramore ;) IP: *.cdma.centertel.pl 31.05.09, 14:45 Mm.. Taak świetna Jest decode.. Ma fajny rytm. ;d I w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
pani_bouvier Re: Paramore ;) 01.06.09, 17:17 a coś z pierwszej płyty?? lol słuchał ktos wgl 1 płyty paramore?? a ktos zna Rewind, Sunday bloody sunday, like me? nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nom Re: Paramore ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 16:56 Ja znam osobiście to podoma mi się here we go again ,adore, swim in silence i wogole wszystkie uważam na swietne a i jeszcze all we know i hello hello so faaaajow ;D Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: Paramore ;) 08.06.09, 15:03 pani_bouvier napisał(a): > a coś z pierwszej płyty?? > lol słuchał ktos wgl 1 płyty paramore?? a ktos zna Rewind, Sunday bloody sunday > , > like me? nie! wyobraź sobie że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kiksa13 Re: Paramore ;) 12.10.09, 22:46 No jasne, że znam. A Rewind kocham, jest świetne. A co do tej 3 piosenki, to myślałam, że się nazywa 'Just like me', ale to szczegół. Uwielbiam ich, a jeśli miałabym wymienić ulubione piosenki to... nie wiem. Dużo ich. Tak koło 30-40. Ale póki co moje najbardziej ulubione to te z nowej płyty <3 Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Paramore ;) 02.06.09, 21:16 duuużo , ale takie 2 ulubione to decode i misery business , ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
paramore.21 Re: Paramore ;) 12.10.09, 23:04 Decode, That's what you get, Ignorance, BBBB, Careful itp Odpowiedz Link Zgłoś
guma_arbuzowa Re: Paramore ;) 13.10.09, 21:00 lubię. moimi ulubionymi są 'That's What You Get' i 'Ignorance' Odpowiedz Link Zgłoś
halloweens_day Re: Paramore ;) 13.10.09, 21:12 Emergency,Decode, That's what you get, My heart Odpowiedz Link Zgłoś
walczakmonika Re: Paramore ;) 16.10.09, 16:41 ja lubię Paramore.Ulubionymi piosenkami są : Decode , My Hero Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiamt Re: Paramore ;) 16.10.09, 16:44 Tak oni są świetni.Moje ulubione to Ignorance i That's what you get Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Paramore ;) 16.10.09, 18:14 Paramore jest jednym z moich ulubionych zespołów. Utwory, które najbardziej mi się podobają to: - Ignorance - Decode - Misery Business - For a Pesimist I'm Pretty Optimistic - Crush Crush Crush. Odpowiedz Link Zgłoś