Dodaj do ulubionych

Chłopak...;/

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 22:11
Hej mam wielką prośbe!
Zaczeło sie to tak że, ja od dłuższego czasu kocham sie w takim jednym
chłopaku... ( dokładnie już od sierpnia 2008 r). Kocham go nadal... 3 tygodnie
temu pewien chłopak poprosił mnie o chodzenie. Ja go nie kochałam ale zgodziłam
się, ponieważ nie chciałam go zranić. Teraz skończył się post więc ten w którym
sie kocham szuka dziewczyny. Próbuje z moją naj kumpelą która go wręcz
nienawidzi! Jestem strasznie zazdrosna! Co mam zrobić? Mam zamiar podać się za
kuzynkę na gg i wypytać go o szczegóły co o mnie myśli itp. czy jakbym była
wolna to czy poprosiłby mnie o chodzenie. jak myślicie czy to dobry pomysł? Już
bym z nim chodzia ale to straciłamcrying A mój chłopak jest strasznie nieśmiały. Gdy
podchodzi do mnie na przeprwie powiedz tylko " cześć" i stoi obok mnie albo
pójdzie. Ostatnio powiedział że miał mnie pocałować ale spanikował. Czy warto
chodzić z takim chłopakiem? I co zrobić z moim facetem ze snów? Proszę pomóżcie!

SmUtAśNacryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcry
Obserwuj wątek
    • Gość: Agata Re: Chłopak...;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 22:16
      fajnie że założyłaś nowy wątek na tym forum ;]
      bo na tamtym się wypowiadali o obgryzywaniu paznokci wink
      • Gość: SmUtAśNa;(;( Re: Chłopak...;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 22:23
        Mam nadzieję że ten temat sie przyda...crying
        Przynajmniej mi tak... Mam nadzieję że ktoś mi pomoże a ja również chętnie coś
        poradzę w sprawie jakiegoś BoYawink
        • Gość: paati Re: Chłopak...;/ IP: *.osiedle.net.pl 13.04.09, 22:32
          ja mam co do tego tematu o wiele większy problem.........Podoba mi sie pewnien chłopak jest odemnie o dwa lata
          starszy (3 gimnazjum)....zaczełam od tego że zaprosiłam go do znajomych na naszej klasie.......On po pytaniu czy
          w ogóle sie znamy przyjął mnie do znajomych......po paru dniach chciałam troche rozkręcić tą sytuacje i na
          pisałam ''hej co tam ?'' a on mn ie usunął ze znajomych na n-k ......póżniej po paru tygodniach napisał '' mam
          pytanie dlaczego cały czas włazisz na mój profil ?''...ja wiele godzin zastanawiałam sie co odpisać az w końcu
          pomyślałam se , a co ja w bawełne będę owijać i napisałam prosto z mostu ''bo mi sie podobasz'' a on na to
          odpisał ''ale mi sie nie podoba że ciągle włazisz na mój ptofil ;/''.....................i co ja mam teraz zrobić on dla mnie
          jest najładniejszym chłopakiem jakiego kiedykolwiek widziałam .....na przerwach staram sie wzrucić jego
          uwage ale ten nawet na mnie nie spojrzy......może znacie coś takiego co by powaliło go na kolana
          • Gość: SmUtAśNa;(;( Re: Chłopak...;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 22:41
            Paati...
            Ja zawsze w swoim przypadku robie tak że po prostu gdzy tylko zobacze mojego
            faceta ze snów uśmiecham się do niego najpiękniej jak potrafię... uwież to
            pomaga ( w moim przypadku tak było ). i niektórzy mówią " pati daj sobie
            spokuj!! odkochaj sie w nim bo i tak nie bd z nim chodzić! ... wiem do mnie też
            tak mówią ale ja sie nie poddaję! Robie co w mojej siły aby go zdobyć! więc
            walcz! i pamiętaj! UŚMIECH to tajna broń i klucz do serca kazdego chłopaka smile
            Mam nadzieję że pomogłamwink
            Pozdrawiam Gabi;*
            • Gość: paati Re: Chłopak...;/ IP: *.osiedle.net.pl 13.04.09, 23:16
              Oj Gabi normalnie jak wróżka ...właśnie mam zamiar z tym uśmiechem wypróbować już dawno chciałam ale on na
              przerwie nawet nie spojrzy...
              • Gość: GabI;*** Re: Chłopak...;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 00:09
                No to mamy problem... dlaczego chłopcy są tacy... tacy... nie mam na to słowa...crying
                Oni wogóle nie rozumieją dziewczyn. Nie wiedzą jakie one są wrażliwe i delikatne...
                Może zrób tak ( ja tak kiedyś zrobiłam nie było łatwo ale się opłaciło...wink )
                zbierz się na odwagę i powiedz mu " wiesz długo się zastanawiałam czy ci to
                powiedzieć, bo możesz to źle przyjąć i zrozumieć ale podobasz mi się...;/ Nie
                pytaj dlaczego, bo nie wiem ale po prostu mnie kręcisz. Możesz się ze mnie
                śmiać, ale przynajmniej teraz wiesz, że od dłuższego czasu interesuje się Tobą.
                Na przerwach codziennie próbuję zwrócić na siebie uwagę, żebyś chociaż na mnie
                spojrzał, uśmiechnął się... ale na próżnocrying A to, uwierz boli. Tylko proszę
                niech ta rozmowa zostanie między nami ... "

ja też byłam właśnie w takiej sytuacji jak ty i naprawdę długo bardzo długo się
                zastanawiałam czy powiedzieć mu prawdę ale w końcu powiedziałam i wtedy
                zrozumiał że mi naprawdę na nim zależy... a po pewnym czasie bylismy... już parąwink)

Paati trzymam za Ciebie kciuki! Na pewno się uda!
                Pozdrawiam GabI;***
                • Gość: paati Re: Chłopak...;/ IP: *.osiedle.net.pl 14.04.09, 11:54
                  Do Gabi....ale ja mu juz napisałam że mi sie POdoba na n-k ...on to jakby zignorował....ale w realu to ja sie chyba
                  nigdy nie odważe...jestem dosyć nieśmiała....a jeśli chodzi o te sprawy to już w ogóle tongue_outtongue_out
    • Gość: klaudia Re: Chłopak...;/ IP: 86.110.139.* 14.04.09, 00:27
      ta a powiedzcie co ja mam zrobic...
      jest chlopak co mi sie podoba no i sie spotykalam ze znajomymi i on byl i my
      mielismy byc 3 para ;p bo to bylo cos takiego ze moja kolezanka z jego bratem
      moj brat z mojej kolezanki kuzynka ;p wiem to troche skomplikowane no i my
      mielismy byc 3 para i juz sie trzymalismy czesto za reke itp ale on nie mial
      odwagi mnie pocalowac a ja go i se pomyslalam dobra 3 pary nie
      bedzie...powiedzialam to mojej kolezance i jestem pewna ze ona to powiedziala
      dla niego ;/ a pozniej zaczelo mi go brakowac bo mi sie podoba...a dzisiaj sie
      zobaczylismy tak miedzy znajomymi i przylapalam go jak na mnie patrzy a on
      mnie...ale niewiem co mam zrobic bo podobno chociaz niewiem on chce tylko jedno
      a nie wyglada i co ja mam zrobi teraz....(moze sie nie wytlumaczylam dobrze wiec
      jak cos nie rozumiecie to piszcie)
      • Gość: Nata Re: Chłopak...;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 09:27
        Hej ja mam dość spory jak dla mnie problem. Jestem w 6 klasie podstawówki czyli
        mam 13 lat i od 2 klasy podoba mi się jeden chłopak, przez 2 3 i 4 klasę co roku
        dostawałam od niego prezenty na walentynki i jakiś wiersze pisane przez jego
        mame, które kończyłu sie "Kocham Cię B.D" Ja też byłam w nim zakochana po uszy.
        Jednak w 5 klasie nam obojgu przeszło. A teraz on chodził 3 dni z moją naj
        psiapsiółą, o ona nie wiedziała że ja pękam z zazdrości. Powiedziałam jej a ona
        z nim zerwała. No i co z tego że on jest wolny jak cały czas na NK pisze tej
        mojej przyjaciolce komentarze typu " przyjdźdo mnie nago... nago... nagodzinę
        ósmą, bedemey sie pier... pier... piernikami dzielić, będziemy się ruch..
        ruch... ruchu drogowego uczyć. Wiecie o co chodzi w tym wierszyku prawda ??? on
        jej jeszcze na NK daje pełno prezencików, komentarzy i wgl. A ja nawet zyczen
        wielkanocnych od niego nie dostałam, chociaz mu je wysłałam. Wiem ze nie jestem
        mu obojętna bo jestem u niego w pinezkach lubię. Jak go zdobyć pomocy !!!!!
        • Gość: Ola Re: Chłopak...;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 09:33
          Ja nie mam doświadczenia w tych sprawach, więc Ci nie powiem. Mam 13 lat, i
          rózniez mam problem z chłopakiem.
          On ma 16 lat, nie jest specjalnie piekny, przystojny, ale mi się podoba ...
          Wiem, że się mną zainteresował, bo mnie nawet prosił o chodzenie, ale jest
          miedzy nami 3 lata róznicy ... x[ Co mam robić? crying
          • Gość: agata Re: Chłopak...;/ IP: 78.115.109.* 14.04.09, 12:10
            hej olu !!
            -najpierw musisz sie troche z nim pospotykac aby sie przeonac czy nie prosi cie o chodzienia tylko dla hym hym ****
            -po drugi czy to napewno nie dla zrtow Cie zapytal ???i zaytaj sie go...
            -pospedzaj z nim troche czasu i zobaczysz ... smirk
    • Gość: Agata Re: Chłopak...;/ IP: 78.115.109.* 14.04.09, 12:05
      Hej !!
      Strasznie Cie rozumiem miala identyczna sytuacje ...
      Twoj tymczzasowy chlopak jak mowisz jest nie zbyt w twoim guscie !! Zerwij nie mozesz byc z kims kogo nie
      kochasz ... twoja naj kumepla na bank nie bedzie chodzic z twoim facetem ze snow jesli wie je to ty go kochasz a
      tym bardziej ze ona go nienawidziwink
      twoj pomysl jest skuteczny z kuzynka napisaniu mu co o tobie mysli itp ale najlepiej by bylo gdybys podala sie za
      ciebie !!!!! to zawsze dziala ... kiss
      Powodzenia
      napisz mi jak to sie potoczy wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka