nicola_16 14.04.09, 07:58 napiszcie jaki waszym zdaniem powinien być idealny facet, napiszcie też co lubicie w chłopakach a czego w nich nie znosicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicola_16 Re: idealny facet... 14.04.09, 08:02 dla mnie chłopak powinien być przede wszystkim fajny i oczywiście zabawny i wyluzowany, nie musi być jakąś pieknością, ale troszkę przystojny może być żeby był też gadatliwy, bo ja najczęściej w towarzystwie chłopców stoję jak słup ale jak chłopak gada i jest miło no to potrafię się wyluzować noi żeby był miły też dla moich przyjaciół i innych, a jesli chodzi o wygląd no to marzę o brunecie z pięknyi błękitnymi oczami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: idealny facet... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 09:36 Ja Ci z chęcią odpowiem ;] Mój idealny typ to wysoki, umięśniony, ale nie napakowany brunet o zielonych, albo brązowych oczach o opalonej skórze .. Miły, czuły, wrażliwy, ale pomysłowy. I żeby się interesował książkami ... Mrrau! Takich chłopaków z takiego wyglądu jest dosyć łatwo spotkać ;D Ale żeby akurat taki typ o takim charakterze, to już nie wiem ;] Odpowiedz Link Zgłoś