Dodaj do ulubionych

mój problem to hannah montana

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 20:13
w szkole każdy szaleje na punkcie hanny montany.
mają różne piórniki, plecaki i bluzki
nie chce mi się na nią patrzeć .
wiem że to 5 klasa..
jeszcze jesteśmy na parteże gdzie uczą się dzieci
od 1-3
na przerwach widzę tylko hannah montana
niech ta laska już będzie tylko legendą..
niewiem co zrobić zeby dzieciaki zmieniły chopla
na np.seleny gomez..^.^
pomocy już niechce widzieć jej twarzy ..sad
Obserwuj wątek
    • Gość: LoLl{[ T^^ Re: mój problem to hannah montana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.09, 15:30
      Im sie podoba Hannah ! ^^ Jesli tobie nie to sie na nie nie patrze . One wola Hannah niz jakas Selusie ~! Ja tez wole Hannah . Nie zmienisz tegoo bo chcesz. ty nus sobie plkecaki z jakas Selusia gluupiaa ! Ja nie lubiee ani Miely Cyrus ani Seleny Gomez ale mysle ze Miley i tak jest lepsze !
      • alex_pysia Re: mój problem to hannah montana 25.04.09, 22:26
        Jeśli to jest problem to jesteś kompletną kretynką!!!uncertain
        Wiem co ci jest...po prostu zazdrościsz Hannie (czyli Miley) urodyindifferentzazdrościsz
        jej tego że jest sławna i ładna!
        Dziewczyno lecz się angry
        a Selena nie zasłużyła sobie narazię na taką sławę jak Mileyuncertain
        No sory ale nikt nie będzie się do ciebie przystosowywał...
        Selena to Selena a np. Miley to światowa gwiazda czy ci się to podoba czy nie...
        • elisss92 Re: mój problem to hannah montana 25.05.09, 14:44
          alex_pysia, to pojechalas teraz ;p haha xd zazdrosci jej.? Ze ktos jej nie lubi
          to od razu zazdrosci.? dziewczyno, to Ty powinnas sie leczyc ;p
    • kitty16 Re: mój problem to hannah montana 21.04.09, 15:40
      nie zmusisz innych do lubienia kogoś innego..
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: mój problem to hannah montana IP: *.xdsl.centertel.pl 21.04.09, 18:57
      No i?anty_miley,nie zmusisz nikogo do nielubiena Hanny Montany.
      • Gość: jowitus_jonas Re: mój problem to hannah montana IP: 83.1.81.* 21.04.09, 19:00
        wiesz co, to że ty jej nie lubisz nie znaczy że inni też mają, pogódź się z tym!
    • hermiona13 Re: mój problem to hannah montana 22.04.09, 10:44
      Każdy lubi kogoś innego, i nic na to nie poradzisz. Przecież nie podejdziesz do nich i nie
      powiesz: 'Słuchaj, nie noś bluzki z Hannah Montana, bo jej nie lubię ok? '. Sama nie znoszę
      Miley i Hannah, a niestety również jestem skazana na oglądanie jej twarzy na bluzkach klas
      1-3 a czsami nawet 4-6 przez 7 godzin dziennie.
      • majson Re: mój problem to hannah montana 22.04.09, 17:07
        ja też wole selene i tez się nie moge patrzec na te śmieci ale ja jestem starsza
        i już tak nie szaleją dziewczyny
    • nygus_95 Re: mój problem to hannah montana 23.04.09, 18:00
      "na przerwach widzę tylko hannah montana
      niech ta laska już będzie tylko legendą.. "
      Kochana, niech ona się nie staje legendą, bo to będzie jeszcze gorsze! Niech
      potomność lepiej o niej nie wie, tak samo jak o innych gwiazdkach disneja wink.
    • sonia321 Re: mój problem to hannah montana 25.04.09, 14:18
      Też nie lubię Disneya i tych wszystkich gwiazdek. W moim gimnazjum raczej nikt
      nie chodzi w takich koszulkach, a ty po prostu to olej...
      • Gość: ... Re: mój problem to hannah montana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 17:22
        Widac ze Hannah jest sławaniejsza bo ile jest z nią rzeczy!!! a z ta głupia selena nie!!!no i
        dobrze to dopiero sa smieci (to do majson)
    • Gość: katsuumi_17 Re: mój problem to hannah montana IP: *.chello.pl 25.04.09, 19:35
      Do autorki- nie martw się, bo te dzieci za parę lat wyrosną z oglądania Montany i Disneya.
      To chwilowe, taka mania dziecięca.
      • Gość: Vanessa_H Re: mój problem to hannah montana IP: *.acn.waw.pl 25.04.09, 23:38
        Gość portalu: katsuumi_17 napisał(a):

> Do autorki- nie martw się, bo te dzieci za parę lat wyrosną z oglądania Montany
        > i Disneya.
        > To chwilowe, taka mania dziecięca.

I znów mam do ciebie sprawę katsuumi_17.No więc lubię Miley ale i tak wolę
        Vanessę,u mnie w szkole nikt nie nosi żadnych koszulek z jakimiś gwiazdami z
        Disneya no są wyjątki.A jeśli uważasz to chwilowa mania dziecięca to się
        mylisz.Ja mam 13 lat i jestem fanką Disneya od 3-4 lat no i co?Spodziewam się że
        Vanessa pozostanie moją idolką na naprawdę długi czas,bo ja tak mam że jak jakąś
        gwiazdę polubię to na rok a potem mi przechodzi,a Vanessę lubię od czasu kiedy
        pierwszy raz zobaczyłam HSM.a i co do tematu to ty nie możesz ich zmusić do tego
        żeby jej nie lubiły.Zignoruj je.Buziaki kiss
    • iness_pendragon Re: mój problem to hannah montana 09.05.09, 21:16
      Wiesz,to tak samo jakbyś ty im zakazywała ich stylu bo CI SIĘ TO NIE PODOBA.
    • Gość: Pauli Re: mój problem to hannah montana IP: *.xdsl.centertel.pl 10.05.09, 10:00
      Ale, co by było gdyby Ty na przykład lubiłaś Selenę Gomez, a inni by jej nie
      tolerowali? Ci uczniowie po prostu za nią szaleją i musisz z tym się
      pogodzić...uncertainuncertain
    • loczek. Re: mój problem to hannah montana 10.05.09, 18:58
      ja bym sie chyba wyprowadziła jakby
      wszyscy u mnie chodzili w ubraniach
      seleny gomez. bleach.
    • Gość: kelly heh to nie problem ... Yo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 19:15
      >smile to nie jest problem
    • lolcia66 Re: mój problem to hannah montana 11.05.09, 08:47
      Znam ten ból... tongue_out
    • lolcia66 Re: mój problem to hannah montana 11.05.09, 17:33
      Pss.... ludzie wy wiecie co wy piszecie. To, że małe dzieci noszą różowe
      koszulki i torebki z Hannah to nie znaczy, że Miley jest sławna i lepsza ad Sel.
      Po prostu Miley jest dla młodszych dzieci. Nie mówię, że jest dziecinna, no ale
      ten cały Disney jest dla dzieci. A Sel lubię za to, że ona się nie wykreowała w
      Disey'u tylko miała do czynienia z grą aktorską od 5 roku życia. A Miley siedzi
      w Disney'u dzieci ją oglądają no i taki jest efekt.
    • ketrin Re: mój problem to hannah montana 11.05.09, 18:48
      Jak jej nie lubisz to trudno, kazdy ma swoj styl i gust i kazdy ma prawo lubic
      kogo chce:p u mnie w szkole tez wszscy mają plecaki i wgl. mi to nie
      przeszkadza tylko troche smieszy. raz sie wkurzylam. chcialam sobie kupic
      normalny zeszyt. nie bylo. same hannah montana obok teczki piorniki wtedy
      myslalam ze mnie cos trafi. ale tak to bardzo ją lubie i nie mam nic do niej smile
      • Gość: fanka hannah Re: hannah jest ssssssssssuper!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 10:43
        Możesz nie lubic hannah!!!Ale ja ją kocham ma wszpaniałe koncerty i wogule.Jeśli jej
        nielubiszto zachowaj to dla siebie WARIATKO!!!angrybo wkurza to mnie i wiele
        osub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Powiem ci jedno Masz PROBLEMcry Jednym słowem jestes
        STUKNIENTA!!!BO NIESTETY PRAWIE WSZYSCY LUBIĄ Miley Cyrus (hannah montana)
        • Gość: problemy Re:masz problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 10:47
          Masz problem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i zazdrościsz
          miley
          • lolcia66 Re:masz problem 12.05.09, 17:32
            Niby co ma jej zazdrościć. To że małe bachorki latają w różowych plecaczkach z
            jej podobizną ?? ;/ Też tego nie lubię ale się z tym godzę bo dzieci to znajda
            sobie jakąś małą słodziutką gwiazdkę i się tego trzyma, a nie doceniają gwiazd
            które są w tym od parudziesięciu lat.
            • lady_miley Re:masz problem 24.05.09, 22:28
              u mnie w szkole też lubią miley ( hannah) . ; d
              ale nie przeszkadza mi to . ; ^^
              ponieważ bardzo lubie miley . ; ^^ ..

ps . nie zmusisz nikogo
              żeby polubić selene . ;D ...
    • elisss92 :)) 25.05.09, 14:43
      To dzieci, wiec kochaja to co serwuje im telewizja smile Wyrosna z tego i beda
      poszukiwac wlasnego stylu ;p
    • Gość: Miley górą! Re: mój problem to hannah montana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 15:15
      Dziewczyno, zastanów sie!
      To że ty nie lubisz HM nie znaczy ze inni nie mogą jej lubić!
      Jeśli wszedzie pojawia sie jaks gwiazda ktorej nie lubie, mysle a co tam nie lubie jej ale po co to rozpowiadac, kazdy ma swoich idoli, czy tego chcesz czy nie. Miley jest bardzo ładna i ma talent, tobie sie moze nie podobbac, w porzadku ale nie zmuszaj innych do nie lubienia kogoś to chore!winksurpriseduncertain
      • demcialove Re: mój problem to hannah montana 26.05.09, 15:25
        , , em . nie wyjeli ci mozgu jak to pisalas , ? . sorry ze tak powieem , no ale
        , jakby ci to powiedziec, to ze ty nie pzrepadasz za hannah to nie znaczy ze
        inni tez nie mogą jej lubic . ! . moze akurat hannah to pasja,hobby albo cos wg
        innego . ! .i nic na to nie poardzisz . czytalam , ze na najhblizsze 5 lat Miley
        nie ma zamiaru konczyc z karierą!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka