Dodaj do ulubionych

Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów

03.05.09, 14:51
Lubicie.?;^
Ja osobiście kocham oba filmy i wsyztskie książki...
A nareszcie leicało w święta na TVN ;D
Którą bohaterkę najbardziej lubicie.?
Pisać ;d

ja Bee ;p ;*

https://republika.pl/blog_ii_1195506/4167325/sz/ok-ttyytullnablogsa.jpg

https://img.stopklatka.pl/wydarzenia/42000/42200/42264-24.jpg
https://i.wp.pl/a/f/film/008/21/84/0148421.jpg
Od lewej:
Góra Bridget i Lena
Dół Tibby i Carmen
Obserwuj wątek
    • Gość: fulfilledreams Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 17:35
      to jest super. wink
      oglądałam . lubię hmm . blondi ; d
      • Gość: Tosiaa Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 17:41
        ja najbardziej lubie Tibbywink
        • Gość: Paulina Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: 80.48.127.* 20.05.09, 18:14
          ja czytałam wszystkie części, super są!
        • skyler To, co lubię najbardziej z Sisterhood'u:P 20.05.09, 18:47
          Bee- moja ulubiona, bardzo sobię cenię Blake jako aktorkę. No i jest taka podobna do mnie
          piłka nożna, faceci i w ogóletongue_out
          Tibby też lubię, chociaż mniej. Jej wątek w 1 części był nudny.
          Piosenki: Natasha Bedingfield- Unwritten i Black Roses Red- śliczne są, obie z 1.
          A tak w ogóle to książka o wiele lepsza od filmu. Filmy mnie trochę znudziły,a druga część
          to już kompletnie. Chociaż mają coś w sobie, że chce się oglądać, sama nie wiem co. Z
          resztą teraz przecze samej sobietongue_out Wiecie jak mówią: czasami trzeba obejrzeć film do
          końca żeby móc powiedzieć, że nie było warto.
        • Gość: :) :)) IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.09, 19:46
          najbardziej lubie lene wink)
          sercesercekwiatkwiatbrawobrawobrawobrawobrawobrawo
          • Gość: kattie Re: :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 14:38
            tez lubie lene ale tibby tez jest fajna; a tak wogle to b. lubie te ksiązki i filmy teżcool big_grin
        • Gość: lily Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 21:01
          w zeszłe wakacje do moich rąk trafiła pierwsza część Stowarzyszenia Wędrujących
          Dżinsów. Strasznie ni się spodobała więc przeczytałam resztę. Książki są bardzo
          ciekawe. Przez nie moje wakacje były magiczne. Nie mam ulubionej bohaterki.,
          ponieważ przez cztery części zmieniłay mi się. Tę książkę naprawdę polecamwink
      • ocalenie_peace_ Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 17:52
        uwielbiam swd
        czytalam wszystkie ksiazki i mam oba filmy na dvd
        najbardziej lube bee ale uwielbiam tez tibwink
      • mada13 Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 18:20
        ja też to oglądałam i strasznie mi to się podobało. oglądałam to z moją
        przyjaciółką więc było też wesoło. big_grin
        a co do postaci to nie wiem czemu ale Carmen. smile
      • Gość: Oluska Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 18:24
        Ten film jest super!!!! ksiązki nie czytałam, ae film mi się bardzo podoba! Pozdrawiam wszystkich fanów smile(smilesmilesmile kiss
      • Gość: Nikuu Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.radom.vectranet.pl 20.05.09, 18:31
        Stowarzyszenie jest boskie ;D
        Kostosss<33 ;]serce
        • Gość: Gość Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.tvkdiana.pl 20.05.09, 20:49
          a ja najbardziej lubie Line ;d;d
          bo koleżanki uznały że jestem do niej najbardziej podobna i ogółem każdej z SWD
          przypisałyśmy swoje imiona xD
          uwielbiam książki i filmy ;** są boskei ;**
      • Gość: madula Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.nplay.net.pl 20.05.09, 19:48
        Ja lubie Bridget i Phibe (nie wiem jak to sie pisze)
        W ogole wszystkie lubie
        ALe Kostas jest obleśny! Wyglada na jakies 40 lat! ! !
      • Gość: Madziuchowata Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.csk.pl 20.05.09, 20:42
        To jest super. Ja najbardziej lubię Lenę i Tibby. Bridgett i Carmen są też fajne!big_grinbig_grinbig_grin:-
        Dbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      • ola13152 Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 21:08
        Bardzo mi się ten film podobał...;p;psmile
      • selenka_gomez Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 21:17
        Oglądałam to!!To wymiata!!big_grin
      • Gość: Gosc Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 16:59
        Ja lubię Lenę. czytalam wszystkie trzy części. i pierwsza czesc filmu ogladalam.
        Boskieeeeeeeeee.
      • Gość: Ania 94 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 13:14
        Lenabig_grinbig_grinbig_grin
      • Gość: samm Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 13:20
        Ja naj lubie bee dostalam 3 czesci ksiazki SWD od mojej kolezanki jozefiny sa
        swietne chociaz filmu nie obejrzalam crying
    • Gość: Paula ;)) Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: 213.17.128.* 20.05.09, 17:38
      uwielbiam książkę wink)
      • Gość: Misia Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: 193.138.241.* 20.05.09, 17:40
        Mnie się film bardzo podobał ! Polecam! a właściwie to najbardziej mi się
        wszystkie podobająkiss ;p ;d
        • dzionga Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 17:50
          Ja najbardziej lubie tą greczynke
      • zapalka07 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 17:43
        Tak!! Uwielbiam Stowarzyszenie Wędrujących Jeansów!! Moja ulubiona bohaterka jeest Tibby, bo jest do mnie najberdziej podobna i ogółnie podoba mi sie jej postacwink
      • skyler OMG Mike Vogel<3 20.05.09, 18:50
        Chłopak Bee z pierwszej części. takie cookie, że ah i ohsmirk Uwielbiam na niego patrzec, bez
        niego by filmu nie byłotongue_out
        To taki dodatektongue_out
    • Gość: Jaa Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.09, 17:45
      Ja uwielbiam Bridget i Lenę wink) A co do filmów.. wolałam pierwszą część.
    • blah___rock Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 17:45
      Świetny film ; ) oglądałam niedawno bo jakoś wcześniej myslałam że to słaby film ale kiedy
      obejrzałam 1 część nie mogłam się doczekać kiedy zobaczę 2 ; )
      A moją ulubioną bohaterką jest chyba .. Hmm każda po troszku ;p no ale jakos
      najbardziej spodobała mi się Bridget i Tibby nie wiem chyba troszkę utozsamiam się z tymi
      postaciami ; ) . Świetny film bo książki nie czytałam ;p
      I pytanko czy film to wierna adaptacja książki ? ? ?
      • Gość: gosc Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: 91.188.109.* 20.05.09, 17:55
        pierwsza czesc filmu zaje****a byla ale druga juz taka sobie bo bylo strasznie
        skrocone i wgl nie odwierciedlala zdarzenz ksiazki.! ksiazki fajniejsze moim
        zdanie. i przeciesz bee miala byc na koniec z tym trenerem. xd
    • candy.e Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 17:47
      ogladalam tongue_out
      ale nie chytalam..wink
      lubie najbardziej tą co gra Blake..i pozniej moze jeszcze..
      tą co w 2 czesci myslala ze w ciazy jest ;p
      co im gumka pękla /ups ;o
      piwo

xD
    • duffka Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 17:52
      uwielbiam ten film!serceserce
    • miley_c Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 17:53
      Książki są świetne. Filmy też, ale szkoda, że zostały połączone w dwie części. Najbardziej
      chyba lubię Bee. Dużo się wokół niej dzieje. tongue_out
    • lulusss Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 17:55
      OOOOO ja to kocham mam wszystkie części o oglądałam wszystkie filmy to jest
      najfantastyczniejsza książka jaką kiedykolwiek czytałam!!!! Jest cudowna ,kocham
      wszystkie dziewczyny;* ale najbardziaiej Tibby;** i
      Bridget;****serceserceserceserceserceserceserce
      Kocham!!!!;***
    • Gość: asia_04 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 17:56
      ja kocham książki ,a jeżeli chodzi o filmy to lubię obejrzeć ,
      a najlepsza bohaterka to oczywiście Tibby smile
    • paula1253 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 17:57
      Uwielbiam ten film i książki a moją ulubioną bohaterką jest Lena smile
    • Gość: ` mała Czarna. Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: 88.151.27.* 20.05.09, 17:57
      Lena jest super . przeczytałam wszystkie książki i obejrzałam obie części filmu .
      kocham ten film . !
    • Gość: gosc Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: 89.231.218.* 20.05.09, 17:57
      JA też je koffamwinkSą supper!!
      • megi95 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 18:48
        ja najbardziej lubię tą co w jedynce była za granicą u dziadków (sory, ale nie
        pamietam jak sie nazywa) a na drugim miejscu ta blondyna smile extra ten film ;**
    • Gość: asia Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 17:59
      ja ogladalam obie czesci filmu i wlasnie jestem w drugiej czesci ksiazki tongue_out
      jak dla mnie super
      najfajniejsze postacie to bee i lena big_grin
      a najlepszy watek to jak bee podrywa swojego trenera big_grinserceserceserceserce
    • Gość: Daisy Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.chello.pl 20.05.09, 18:06
      FILM GŁUPI... angry carmen byla strasznie sztuczna angryangryangryangry
      za to ksiazki super!!!!!!! big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • Gość: karolcia Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.gb.net.pl 20.05.09, 18:16
      Szczerze mowiąc bardziej podobała mi się ksiazka niż film. Film jest bardzo okrojony, bez szczegółów, niektóre sceny są inne niż w ksiażce. Ksiązka jest bardziej szczegółowa. Ogólnie bardzo mi się podoba. Najbardziej lubię Bee
    • Gość: Natka Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 18:22
      Lubię książkę ( na razie przeczytałam tylko 1 ale w wakacje chcę przeczytać
      resztę ) . Mam dwie ulubione postacie są to : Tibby ( jedna z głównych bohaterek
      ) i Bailey ( pojawia się w pierwszej części i umiera ) . Może to dla was dziwne
      że wybrałam akurat Bailey , ale po przeczytaniu tej książki można zrozumieć jak
      cenne jest życie . I czego tak naprawdę się boimy . Bo jeśli zadamy sobie to
      pytanie to nie będą odp np . boję się klasówki albo kartkówki . Chodzi o
      poważniejsze lęki . Bo na początku ktoś boi się tego spr a gdy napisze lęk znika
      . Jednak jeśli zadamy sobie to pytanie w ciszy i w zastanowieniu będą to
      bardziej poważne lęki . Bailey bała się czasu , żeczy której ludzie zdrowi nie
      biorą pod uwagę . Książka pokazuje lęk małej dziewczynki , która nie długo ma
      umrzeć przez swoją chorobę . I choć chciałaby zrobić jeszcze tak wiele to wie że
      nie zdąży . I ona uświadomiła Tibby że w ludziach widzi coś więcej niż wygląd .
      Widzi ich wnętrze . Dzięki niej Tibby też się tego nauczyła . Z tego własnie
      powodu lubię Bailey i Tibby . smile
    • Gość: jaaaaaaa Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: 82.177.52.* 20.05.09, 18:22
      ja Tibby
    • melania Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 18:22
      Ja Też Kocham .. ;*smile
      Najbardziej TO Lene And Tibby big_grinsmirkbig_grinsmile
    • olcia0202 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 18:27
      ja też. bardzo podoba mi się ta seria. tylko sie zastanawiam czy z 3 też zrobią film???
    • Gość: fanka Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.chello.pl 20.05.09, 18:32
      Kocham ten film !!
      <3big_grin
    • 4 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 18:35
      kissJa nie oglądałam tego i nie wiem wogule o co chodzi !!!!!!!!!!sadtongue_outindifferentshockangry:-
      ?cryingsuspiciouscryscaredcry
    • Gość: czarna Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.09, 18:44

taaakkk kocham te ksiazki
      film miej mi sie podobal ale byl ok
      najbardziej lubie Brook serce big_grin smile)
    • miss_pauline Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 18:51
      Super filmy. Książek nie czytałam, ale w najbliższym czasie zamierzam. O wiele
      bradziej podobała mi się druga część. Z bohaterek naj naj lubię Tibby i Carmen.wink
    • Gość: bezzy3 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.24.net.pl 20.05.09, 18:57
      Ja oczywiście kocham te książki i filmy są fantastyczne. Książki pozwoliły mi
      inaczej spojrzeć na przyjaźń. Moją ulubioną postacią jest Bee. W zasadzie jest
      trochę moim wzorcem do naśladowania. Dzięki niej nabrałam pewności siebie,
      uwierzyłam ,że nie muszę się wstydzić. Polecam wszystkim przeczytanie tych
      książek. smilesmilesmilesmilesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka