zmierzchova_ 03.05.09, 14:51 Lubicie.?;^ Ja osobiście kocham oba filmy i wsyztskie książki... A nareszcie leicało w święta na TVN ;D Którą bohaterkę najbardziej lubicie.? Pisać ;d ja Bee ;p ;* Od lewej: Góra Bridget i Lena Dół Tibby i Carmen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fulfilledreams Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 17:35 to jest super. oglądałam . lubię hmm . blondi ; d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosiaa Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 17:41 ja najbardziej lubie Tibby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: 80.48.127.* 20.05.09, 18:14 ja czytałam wszystkie części, super są! Odpowiedz Link Zgłoś
skyler To, co lubię najbardziej z Sisterhood'u:P 20.05.09, 18:47 Bee- moja ulubiona, bardzo sobię cenię Blake jako aktorkę. No i jest taka podobna do mnie piłka nożna, faceci i w ogóle Tibby też lubię, chociaż mniej. Jej wątek w 1 części był nudny. Piosenki: Natasha Bedingfield- Unwritten i Black Roses Red- śliczne są, obie z 1. A tak w ogóle to książka o wiele lepsza od filmu. Filmy mnie trochę znudziły,a druga część to już kompletnie. Chociaż mają coś w sobie, że chce się oglądać, sama nie wiem co. Z resztą teraz przecze samej sobie Wiecie jak mówią: czasami trzeba obejrzeć film do końca żeby móc powiedzieć, że nie było warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kattie Re: :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 14:38 tez lubie lene ale tibby tez jest fajna; a tak wogle to b. lubie te ksiązki i filmy też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lily Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 21:01 w zeszłe wakacje do moich rąk trafiła pierwsza część Stowarzyszenia Wędrujących Dżinsów. Strasznie ni się spodobała więc przeczytałam resztę. Książki są bardzo ciekawe. Przez nie moje wakacje były magiczne. Nie mam ulubionej bohaterki., ponieważ przez cztery części zmieniłay mi się. Tę książkę naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ocalenie_peace_ Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 17:52 uwielbiam swd czytalam wszystkie ksiazki i mam oba filmy na dvd najbardziej lube bee ale uwielbiam tez tib Odpowiedz Link Zgłoś
mada13 Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 18:20 ja też to oglądałam i strasznie mi to się podobało. oglądałam to z moją przyjaciółką więc było też wesoło. a co do postaci to nie wiem czemu ale Carmen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluska Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 18:24 Ten film jest super!!!! ksiązki nie czytałam, ae film mi się bardzo podoba! Pozdrawiam wszystkich fanów ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikuu Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.radom.vectranet.pl 20.05.09, 18:31 Stowarzyszenie jest boskie ;D Kostosss<33 ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.tvkdiana.pl 20.05.09, 20:49 a ja najbardziej lubie Line ;d;d bo koleżanki uznały że jestem do niej najbardziej podobna i ogółem każdej z SWD przypisałyśmy swoje imiona xD uwielbiam książki i filmy ;** są boskei ;** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madula Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.nplay.net.pl 20.05.09, 19:48 Ja lubie Bridget i Phibe (nie wiem jak to sie pisze) W ogole wszystkie lubie ALe Kostas jest obleśny! Wyglada na jakies 40 lat! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziuchowata Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.csk.pl 20.05.09, 20:42 To jest super. Ja najbardziej lubię Lenę i Tibby. Bridgett i Carmen są też fajne!:- D Odpowiedz Link Zgłoś
ola13152 Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 21:08 Bardzo mi się ten film podobał...;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
selenka_gomez Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 21:17 Oglądałam to!!To wymiata!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 16:59 Ja lubię Lenę. czytalam wszystkie trzy części. i pierwsza czesc filmu ogladalam. Boskieeeeeeeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania 94 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 13:14 Lena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samm Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 13:20 Ja naj lubie bee dostalam 3 czesci ksiazki SWD od mojej kolezanki jozefiny sa swietne chociaz filmu nie obejrzalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula ;)) Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: 213.17.128.* 20.05.09, 17:38 uwielbiam książkę ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: 193.138.241.* 20.05.09, 17:40 Mnie się film bardzo podobał ! Polecam! a właściwie to najbardziej mi się wszystkie podobają ;p ;d Odpowiedz Link Zgłoś
dzionga Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 17:50 Ja najbardziej lubie tą greczynke Odpowiedz Link Zgłoś
zapalka07 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 17:43 Tak!! Uwielbiam Stowarzyszenie Wędrujących Jeansów!! Moja ulubiona bohaterka jeest Tibby, bo jest do mnie najberdziej podobna i ogółnie podoba mi sie jej postac Odpowiedz Link Zgłoś
skyler OMG Mike Vogel<3 20.05.09, 18:50 Chłopak Bee z pierwszej części. takie cookie, że ah i oh Uwielbiam na niego patrzec, bez niego by filmu nie było To taki dodatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaa Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.09, 17:45 Ja uwielbiam Bridget i Lenę ) A co do filmów.. wolałam pierwszą część. Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 17:45 Świetny film ; ) oglądałam niedawno bo jakoś wcześniej myslałam że to słaby film ale kiedy obejrzałam 1 część nie mogłam się doczekać kiedy zobaczę 2 ; ) A moją ulubioną bohaterką jest chyba .. Hmm każda po troszku ;p no ale jakos najbardziej spodobała mi się Bridget i Tibby nie wiem chyba troszkę utozsamiam się z tymi postaciami ; ) . Świetny film bo książki nie czytałam ;p I pytanko czy film to wierna adaptacja książki ? ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: 91.188.109.* 20.05.09, 17:55 pierwsza czesc filmu zaje****a byla ale druga juz taka sobie bo bylo strasznie skrocone i wgl nie odwierciedlala zdarzenz ksiazki.! ksiazki fajniejsze moim zdanie. i przeciesz bee miala byc na koniec z tym trenerem. xd Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 17:47 ogladalam ale nie chytalam.. lubie najbardziej tą co gra Blake..i pozniej moze jeszcze.. tą co w 2 czesci myslala ze w ciazy jest ;p co im gumka pękla /ups ;o xD Odpowiedz Link Zgłoś
duffka Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 17:52 uwielbiam ten film! Odpowiedz Link Zgłoś
miley_c Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 17:53 Książki są świetne. Filmy też, ale szkoda, że zostały połączone w dwie części. Najbardziej chyba lubię Bee. Dużo się wokół niej dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
lulusss Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 17:55 OOOOO ja to kocham mam wszystkie części o oglądałam wszystkie filmy to jest najfantastyczniejsza książka jaką kiedykolwiek czytałam!!!! Jest cudowna ,kocham wszystkie dziewczyny;* ale najbardziaiej Tibby;** i Bridget;**** Kocham!!!!;*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia_04 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 17:56 ja kocham książki ,a jeżeli chodzi o filmy to lubię obejrzeć , a najlepsza bohaterka to oczywiście Tibby Odpowiedz Link Zgłoś
paula1253 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 17:57 Uwielbiam ten film i książki a moją ulubioną bohaterką jest Lena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ` mała Czarna. Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: 88.151.27.* 20.05.09, 17:57 Lena jest super . przeczytałam wszystkie książki i obejrzałam obie części filmu . kocham ten film . ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: 89.231.218.* 20.05.09, 17:57 JA też je koffamSą supper!! Odpowiedz Link Zgłoś
megi95 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 18:48 ja najbardziej lubię tą co w jedynce była za granicą u dziadków (sory, ale nie pamietam jak sie nazywa) a na drugim miejscu ta blondyna extra ten film ;** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 17:59 ja ogladalam obie czesci filmu i wlasnie jestem w drugiej czesci ksiazki jak dla mnie super najfajniejsze postacie to bee i lena a najlepszy watek to jak bee podrywa swojego trenera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daisy Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.chello.pl 20.05.09, 18:06 FILM GŁUPI... carmen byla strasznie sztuczna za to ksiazki super!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolcia Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.gb.net.pl 20.05.09, 18:16 Szczerze mowiąc bardziej podobała mi się ksiazka niż film. Film jest bardzo okrojony, bez szczegółów, niektóre sceny są inne niż w ksiażce. Ksiązka jest bardziej szczegółowa. Ogólnie bardzo mi się podoba. Najbardziej lubię Bee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natka Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 18:22 Lubię książkę ( na razie przeczytałam tylko 1 ale w wakacje chcę przeczytać resztę ) . Mam dwie ulubione postacie są to : Tibby ( jedna z głównych bohaterek ) i Bailey ( pojawia się w pierwszej części i umiera ) . Może to dla was dziwne że wybrałam akurat Bailey , ale po przeczytaniu tej książki można zrozumieć jak cenne jest życie . I czego tak naprawdę się boimy . Bo jeśli zadamy sobie to pytanie to nie będą odp np . boję się klasówki albo kartkówki . Chodzi o poważniejsze lęki . Bo na początku ktoś boi się tego spr a gdy napisze lęk znika . Jednak jeśli zadamy sobie to pytanie w ciszy i w zastanowieniu będą to bardziej poważne lęki . Bailey bała się czasu , żeczy której ludzie zdrowi nie biorą pod uwagę . Książka pokazuje lęk małej dziewczynki , która nie długo ma umrzeć przez swoją chorobę . I choć chciałaby zrobić jeszcze tak wiele to wie że nie zdąży . I ona uświadomiła Tibby że w ludziach widzi coś więcej niż wygląd . Widzi ich wnętrze . Dzięki niej Tibby też się tego nauczyła . Z tego własnie powodu lubię Bailey i Tibby . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaa Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: 82.177.52.* 20.05.09, 18:22 ja Tibby Odpowiedz Link Zgłoś
melania Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 18:22 Ja Też Kocham .. ;* Najbardziej TO Lene And Tibby Odpowiedz Link Zgłoś
olcia0202 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 18:27 ja też. bardzo podoba mi się ta seria. tylko sie zastanawiam czy z 3 też zrobią film??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.chello.pl 20.05.09, 18:32 Kocham ten film !! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
4 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 18:35 Ja nie oglądałam tego i nie wiem wogule o co chodzi !!!!!!!!!!:- ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.09, 18:44 taaakkk kocham te ksiazki film miej mi sie podobal ale byl ok najbardziej lubie Brook ) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów 20.05.09, 18:51 Super filmy. Książek nie czytałam, ale w najbliższym czasie zamierzam. O wiele bradziej podobała mi się druga część. Z bohaterek naj naj lubię Tibby i Carmen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezzy3 Re: Stowarzyszenie Wędrujących Dżinsów IP: *.24.net.pl 20.05.09, 18:57 Ja oczywiście kocham te książki i filmy są fantastyczne. Książki pozwoliły mi inaczej spojrzeć na przyjaźń. Moją ulubioną postacią jest Bee. W zasadzie jest trochę moim wzorcem do naśladowania. Dzięki niej nabrałam pewności siebie, uwierzyłam ,że nie muszę się wstydzić. Polecam wszystkim przeczytanie tych książek. Odpowiedz Link Zgłoś