Gość: milusiak:) IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.09, 15:08 Co myslicie o tym użytkowniku?Czytałam jej kilka wypowiedzi jak i tematów jest spoko choć czasami dziwna.A wy co na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demcialove Re: Co myślicie o iness_pendragon??? 11.05.09, 15:10 mysle ze jest super . ;] . robi fajne obrazki i jest bardzo miła. Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: Co myślicie o iness_pendragon??? 11.05.09, 16:02 [ hm. rosną we mnie podejrzenia. ;> kto założył ten wątek? -.- ] a, spoko laska z niej. Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczkaxd Re: Co myślicie o iness_pendragon??? 11.05.09, 17:20 super laska bardzo miła Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: Co myślicie o iness_pendragon??? 11.05.09, 17:27 trzymam się od wątków na temat jakichs uzytkowników jak najdalej ale jak zobaczyłam,zeo mnie to musiałam to zczaić fajnie,że mnie lubicie ale milusiak niepotrzebnie to załozyłas! wątki o uzytkownikach kota są głupieee! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milusiak:) Re: Co myślicie o iness_pendragon??? IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.09, 17:31 no dobrze iness poprostu chciałam wiedzieć!!! a dziwna to mi chodziło o nick skąd go wytrzasłas? pendragon kojarzy sie z peni***. Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: Co myślicie o iness_pendragon??? 11.05.09, 17:35 chyba cie zabije małolato!!!na ogół jestem miła ale dla ciebie nie mam zamiatu! a pendragon to nazwisko księcia arthura z serialu przygody merlina ale pewnie ty oglądasz tylko mini mini Odpowiedz Link Zgłoś
candy.e Re: Co myślicie o iness_pendragon??? 11.05.09, 17:36 zaje.iste awatarki robi xd zawsze kazdemu przerobi awatarek a nie tylko wybranym osobom..;D i zawsze na czas i kulturalni i madrze wyraza swoje zdanie. ps.po co te watki.? ^^. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: Co myślicie o iness_pendragon??? 11.05.09, 18:15 No właśnie??? Poza tym masz dziwne skojarzenia Milusiak. Ja bym też mogła napisać że Milusiak kojarzy mi się z siusiak (sory za dosadność) ale jestem na wyższym poziomie niż ty... A Iness_pendragon jest bardzo fajna Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: Co myślicie o iness_pendragon??? 11.05.09, 20:15 pink_rulez:fajnie to wymysliłaś! Odpowiedz Link Zgłoś
kitty16 Re: Co myślicie o iness_pendragon??? 11.05.09, 20:42 jest fajna i robi świetne obrazki ale po co te wątki? tak jak napisałam..macie zamiar założyć dla każdego użytkownika jeden na jego temat? powodzenia..-.-' Odpowiedz Link Zgłoś