lusia_26 24.05.09, 10:01 Co myślicie o książkach i filmach o Harrym ?? Osobiście uważam że są świetne wszystkie części ale jakbym miała wyróżniać to wybrałabym 6 część czyli Książe Półkrwi To ta co będzie premiera filmu w lipcu Zapraszam do wyrażenia swoich opinii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataliade Re: Harry Potter :* * * 24.06.09, 12:50 ja przeczytałam wszystkie części z serii książek i bardzo, bardzo, bardzo mi się podobały Filmy też są super Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Re: Harry Potter :* * * 25.06.09, 21:47 Uwielbiam Harre'go Pottera ogólnie nie czytam ksiązek fantastycznych ale Harre'go Pottera mogłabym czytać cały czas. Szkoda, że nie bedzie już więcej częsci Harre'go Pottera.. Teraz pozostało mi czekać na filmy. Odpowiedz Link Zgłoś
bellisia Re: Harry Potter :* * * 28.06.09, 15:20 Ja go kocham .Wszystkie książki czytałam kilkanaście razy.A jak bym miałą wybrać ulubioną część to bym wzięła 6 chociaz 4 też mi się bardzo podobała. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Harry Potter :* * * 26.06.09, 00:38 ja tez harego bardzo lubie .ja tez bym wybrala 6 czesc xD a potem 3 ale fajna była tez 4 ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
inna_97 Re: Harry Potter :* * * 26.06.09, 09:41 Macie racje ;D On jest super ** Ja wole książki , chociaż filmy są do wytrzymania , bo w filmach jest dużo scen ominiętych ;/ Ja z książek najbardziej lubię 3,5 i 6 , a z filmów to 3 nie wiem jak będzie z 6 cz. filmową , chyba pojadę do kina 3D xD <br /> Już się nie mogę doczekać ;D 24 Lipca Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: Harry Potter :* * * 26.06.09, 09:48 Bardzo lubie serię o Harrym Potterze Moja ulubiona część to 'Więzień Azkabanu' Bo pojawia się tam mój ulubiony bohater Syriusz Najbardziej nie lubie 'Zakonu Feniksa" z wiadomych powodów... Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Harry Potter :* * * 26.06.09, 10:03 Normalnie kocham założyciela tego wątku Ja HP kocham i uwielbiam nie wyobrażam sobie życia bez tych książek Wiem, że jestem uzależniona, ale mi to nie przeszkadza ;D wszystkie tomy przeczytałam z 10 razy, ale moim najlepszym jest Książe Półkrwii ;D Dlaczego? Bo uwielbiam Snape'a i Malfoy'a a tam jest ich najwięcej xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Harry Potter :* * * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 10:23 Ja podobnie jak hermiona13 uwielbiam Severusa i Dracona... Książę Slytherinu... Każdy z tomów został przeczytany przeze mnie jakieś 20 razy. W końcu kiedyś starszy brat schował mi te książki, bo miał dośc mojego peplania o Harry'm Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Harry Potter :* * * 26.06.09, 10:37 Hehe xd Mi narazie jeszcze nikt nie zchował książek i mam nadzieję, że nikt tego nie zrobi ;D Chociaż moich rodziców wkurza to, że całymi dniami czytam HP xd a na szafce mam postawione wszystkie książki i do tego książki tematyczne, kupione w Anglii Po za Malfoy'em i Severusem lubię też Hermione i Ginny xd Odpowiedz Link Zgłoś
sonia321 Re: Harry Potter :* * * 26.06.09, 10:49 jeżeli chodzi o książki to czytałam tylko pierwszą część, z filmów najbardziej podobała mi się "Czara ognia"... Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Harry Potter :* * * 26.06.09, 10:57 A mi jeśli chodzi o filmy to najbardziej podobał się Więzień Azkabanu xd No ale z niecierpliwością czekam na Księcia Półkrwi. xd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HP Re: Harry Potter :* * * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 11:00 ja go kocham przeczytałam wszystkie książki co najmniej 10 razy Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo Re: Harry Potter :* * * 26.06.09, 13:16 ksiazke czytalam tylko 3 ! a filmyy sa booskiee ! ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
anusia14 Re: Harry Potter :* * * 26.06.09, 13:24 ja też uwielbiam harrego pottera! i filmy i książki ;** zdecydowanie wole książki niż film..;D jeśli chodzi o to którą najbardziej lubię to 7 - ostatnią ;D bo według mnie ta czesc jest najbardziej mroczna i najciekawsza!! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_97_ Re: Harry Potter :* * * 26.06.09, 14:09 Ja przeczytałam wszystkie książki, moją ulubioną jest 7, ponieważ mnóstwo rzeczy się tam wyjaśnia i wogóle jest dużo akcji . Z filmów to najbardziej podoba mi się Zakon Feniksa, nie wiem dlaczego... Jest poprostu fajny... Ale po 24 lipca przerzucam się na Księcia Półkrwi . PS.: Zgadzam się w całości z hermiona13. Książe Półkrwi to moja druga ulubiona książka, a Snape i Malfoy są świetni. Snape taki tajemniczy, a Draco... no to poprostu Draco i to w nim najbardziej lubię . Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Harry Potter :* * * 26.06.09, 14:22 A mi się Zakon Feniksa własnie podobał najmniej Bo połowa scen w nim była niezgodna z książką i chyba był to najmniej dokładny film Odpowiedz Link Zgłoś
bellisia Re: Harry Potter :* * * 28.06.09, 15:26 Masz rację.Zakon Feniksa prawie całkowicie różnił się od książki dlatego mnie też się nie podobał.Kiedy przeczytałam ,że w 6 będzie ten sam reżyser bałam się ,że wszystko rozwali ,ale sądząc po zapowiedziach będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loczuś Re: Harry Potter :* * * IP: *.koba.pl / 10.0.20.* 28.06.09, 11:21 też bardzo go lubię nie czytałam wszystkich części bo leń ze mnie ;p ale teraz z nudów zaczęłam 5 część czytać (przeczytałam w całości tylko 4 ) i jest super ale strasznie zła jestem że w filmie szczególnie w tej części jest pominiętych tyle rzeczy np: że Ron dostał się do drużyny quidicza (nie pamiętam jak się pisze) że razem z hermioną są prefektami .... ale i tak filmy mi się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Harry Potter :* * * 28.06.09, 13:06 Niestety trzeba się pogodzić z tym, że filmy zawsze do końca nie odzwierciedlają książki Odpowiedz Link Zgłoś
demi1112 Re: Harry Potter :* * * 28.06.09, 13:21 Książek nie czytałam ale oglądałam kilka filmów i nawet mi się podobały. Ciekawe były Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyandmiley Harry Potter :* * * 28.06.09, 13:34 Najgorsze jest to, że w filmach nie ma wszystkich scen, które występują w książce. Odpowiedz Link Zgłoś
muse Re: Harry Potter :* * * 28.06.09, 17:48 Świetne książki, Świetne filmy. ; d to chyba jedyne książki których nie zostawiłam po przeczytaniu 30 stron. x d Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: Harry Potter :* * * 28.06.09, 18:41 a ja uważam iż RUPERT JEST MEGA GORĄCY !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anulka Re: Harry Potter :* * * 28.06.09, 18:58 HEJ ja przeczytałam wszystkie części po dwa razy są super a filmy też oglądałam wiele razy w tv i też mi się bardzo podobały . Jeśli miałabym wybierać to nabardziej podoba mi się 3 część Harry Potter i Więzien Azkabanu ale wszystkie ksiązki filmy są super Odpowiedz Link Zgłoś
mindy44 Re: Harry Potter :* * * 22.07.09, 18:04 Moja ulubiona to Więzień Azkabanu Uwielbiam filmy ;D A książki po prostu kocham !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Harry Potter :* * * 22.07.09, 18:23 Ja uwielbiam część 6 i 7... Mam nadzieję, ze te dwie ostatnie części filmu nie będą tak okropne jak ZF... Odpowiedz Link Zgłoś
agaa Re: Harry Potter :* * * 27.07.09, 19:45 KOCHAM Harrego Pottera ! Wszystkie części przeczytałam około 4 razy, mam po prostu świra na jego punkcie Pasjonuję się nim od 3 lat. Moje ulubione części to: WA, CO, KP, IŚ No a film to WA, był faaaaaaaaaaantastyczny Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Harry Potter :* * * 29.07.09, 23:23 zaczełam too czytać ...jedym słowem : bomba.! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
letli Re: Harry Potter :* * * 31.07.09, 09:40 ja też zaczęłam to czytać i po prostu super ksiązka ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Harry Potter :* * * 31.07.09, 10:30 Lubię go Czytałam już książki bardzo fajne aa i filmy też oglądam...i idę na 6 część do kina.....a w domu mam płyty z filmem Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Harry Potter :* * * 22.09.09, 15:02 Kocham HP! kto ze mną podyskutuje na temat fanficów potterowskich? xd Odpowiedz Link Zgłoś
paulaxgirl Re: Harry Potter :* * * 22.09.09, 17:21 Myślę tak samo ale nie mogę się doczekać Insygnii Odpowiedz Link Zgłoś
misiu15 Re: Harry Potter :* * * 09.11.09, 15:50 Lubię HP choć nie tak bardzo jak sagę Zmierzchu Najbardziej lubię 5 część Jak Bellatriks zabiła Syriusza Odpowiedz Link Zgłoś
london19 Re: Harry Potter :* * * 22.09.09, 19:03 Kocham Pottera ( oczywiście książki i filmy ). Była w lipcu na 6 części. Baaaaaaardzo mi się podoba. Jak Dumbeldore'a zabił Snape to się prawie popłakałam Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Harry Potter :* * * 26.09.09, 00:16 Są świetne. Żalem jest porównywanie ich do Zmierzchu Harry rządzi ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Harry Potter :* * * 08.11.09, 18:01 Taak , Harry jest Zajebisty < 3 xd Odpowiedz Link Zgłoś
07tofik Re: Harry Potter :* * * 09.11.09, 19:17 J też bardzo lubię Harregoi książki i filmy, nawet jak na ekrany trafił zmierzch(też bardzo lubię) to nie przestałam być fanką Harrego Odpowiedz Link Zgłoś