vanisssqa_love 24.05.09, 20:19 Ja jĄĄ koffusiAm, Jest IdeaLnaa, Ma sŁit GłoS i JeSt SłIt wogulEE <3 <3 A cI Co Jej NiE LuBiOm To lol.żal.com.pl kTo siĘ ze Mną ZgadZa? Ona JeSt MojOm NajwięKSZą faNkąą! **** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ŻaL ŻaL ŻaL ŻaL ŻaL ŻaL ŻaL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 20:21 Oo JeStEś PoKeMoNeM. ŻaL ŻaL ŻaL ŻaL ŻaL ŻaL ŻaL ŻaL ŻaL Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: kto loffFcia VaNisie? 24.05.09, 20:21 Ona jest twoja fanką ?? ;PPP aha myslałam że idolką ale ok skoro ja kofciasz =) xDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
iness_pendragon Re: kto loffFcia VaNisie? 24.05.09, 20:22 po pierwsze to ile ty masz lat?chyba góra 7. po drugie pokemon jest juz niemodny po trzecie "VaNiSia" jest przesłodzona po czwarte to sama jesteś żal.pl bo każdy ma inne zdanie i po piąte to chyba raczej jest twoją idolką a nie fanką. co za bezmózgie yeti... Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa.hudgens Re: kto loffFcia VaNisie? 24.05.09, 20:23 vanisssqa_love napisał(a): > Ja jĄĄ koffusiAm, Jest IdeaLnaa, Ma sŁit GłoS i JeSt SłIt wogulEE <3 > 0;3 A cI Co Jej NiE > LuBiOm To lol.żal.com.pl kTo siĘ ze Mną ZgadZa? Ona JeSt MojOm NajwięK > SZą > faNkąą! **** Ja się z tobą zgodzę,ale.. jeśli już to ty jesteś największą fanką,albo ona jest twoją największą idolką,ale mam nadzieję że ona jest idolką,a nie ty fanką,bo ja uważam,że jestem największą jej fanką.Nie żartuje nie chcę kłótni,ale ja mogę o niej gadać całymi dniami.Kto się zechce ze mną zaprzyjaźnić ten musi ją lubi chociaż trochę,bo inaczej ze mną nie wytrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: kto loffFcia VaNisie? 24.05.09, 20:25 HAHA DOBRA PROWOKACJA! CIEKAWE TYLKO, CZEMU NIKT NIE ZAUWAŻYŁ IRONII Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KlaudyśśxD Re: kto loffFcia VaNisie? IP: *.chello.pl 24.05.09, 20:31 vanisssqa_love to byla ironia, nie??? Bo jak tak to widac po komentarzach innych, jakich tepych fanow ma vanessa ktorzy nie widza twojej ironii xd Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa.hudgens Re: kto loffFcia VaNisie? 24.05.09, 21:25 Gość portalu: KlaudyśśxD napisał(a): > vanisssqa_love to byla ironia, nie??? Bo jak tak to widac po komentarzach innyc > h, jakich > tepych fanow ma vanessa ktorzy nie widza twojej ironii xd Jeśli uważasz,że jestem tępa to chyba nie wiesz o mnie za dużo.Nie masz prawa mnie obrażać skoro mnie nie znasz.Zresztą nie będę wchodzić w dyskusje,bo to nie mój poziom i nie zniżę się do niego.Mój poziom to nie obrażanie ludzi i tego się trzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: kto loffFcia VaNisie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 19:58 moja koleżanka jest kulturalna nie jak inne towarzystwo nie typowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: kto loffFcia VaNisie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 20:55 van jest zawsze fajnie ubrana i jest fotogeniczna Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: kto loffFcia VaNisie? 24.05.09, 20:54 noo. -.- widzę właśnie, że tu nikt nie skumał, że to ironia i sarkazm. ech. Odpowiedz Link Zgłoś
natalka_xd Re: kto loffFcia VaNisie? 24.05.09, 21:02 niezła prowokacja nie ma co ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: kto loffFcia VaNisie? 24.05.09, 21:03 ktoś sobie zkładał profil o nicku ---> vanisssqa_love a potem napisał taki post niestety ja mysle że to nie jest ironia o_O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MegI Re: kto loffFcia VaNisie? IP: *.chello.pl 24.05.09, 21:24 Widać, że to ironia była xDxD Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: kto loffFcia VaNisie? 24.05.09, 21:25 dlaczego? profil zakłada się bardzo szybko, a potem się można ponabijać ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
mags Re: kto loffFcia VaNisie? 25.05.09, 19:36 Ja też myślę że to była ironia. A jeśli jakimś cudem nie to ktoś ma nieźle narąbane we łbie. Odpowiedz Link Zgłoś