Dodaj do ulubionych

Odstające uszy. ; / ! Help !

01.06.09, 18:23
Mam baardzo ostające uszy. ; (
Chciałam sięgnąć po poradę na innych forach, ale wszyscy mówią że mogę przykryć
włosami. indifferent
Moje włosy są dosyć cienkie. Dbam o nie. Podcinam żeby nabrały puszystości używam
specjalnych szamponów itp. ; /
Ale ciągle wystają z pod nich moje USZY ! sad
A nie mogę się do nich przyzwyczaić. cry
To jest mój największy kompleks. I nie mogę sobie z nim poradzić. Oczywiście mama i tata
mówią że nic nie widać, a jak ja patrzę w lustro z pomiędzy włosów wystają moje uszy.
POMOCY !!!!!!!! crying

I DZIĘKUJE ZA KAŻDĄ MĄDRĄ RADĘ. kiss serce
Obserwuj wątek
    • loczek. Re: Odstające uszy. ; / ! Help ! 01.06.09, 18:25
      nie możesz nic zrobić ,
      poza operacją plastyczną ,
      którą szczerze ODRADZAM . = 3
      zetnij sobie lekko włosy żeby
      nabrały puszystości .
      stosuj lakiery do włosów ,
      szampony no i wszystkiego .
      bo to chyba jedyne wyjście . : - *
      • wunia Re: Odstające uszy. ; / ! Help ! 02.06.09, 19:50
        ja tez mam odstajace uszy i mi to nie przeszkadzasmirk
    • ewus1 Re: Odstające uszy. ; / ! Help ! 01.06.09, 18:35
      Wiesz, ja także mam wiele kompleksów, więc rozumiem co czujesz...Myślę jednak że
      należy się do naszych słabości przyzwyczaić. Twoje uszy to chyba nic takiego
      "strasznego", powinnaś więc uwierzyć rodzicom. Wszak kto wie lepiej co dla nas
      najlepsze jak nie oni?
      A może nie minie trochę czasu, a Twoje uszy staną się Twoim cennym atutem? smile Na
      pewno jakiś chłopak Cię zauważył, a jeśli jeszcze nie to wkrótce tak będzie.
      Najważniejsze jest jacy jesteśmy w środku, a nie na zewnątrz.
    • Gość: Mia Re: Odstające uszy. ; / ! Help ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 18:52
      ja też mam odstające uszy i po prostu mam swój sposób : opaska albo włosy za
      ucho a drugie przykryć jak największą ich ilością im ich więcej tym mniej widać
      a sama też mam cienkie.
      • Gość: jagoda Re: Odstające uszy. ; / ! Help ! IP: 83.2.232.* 01.06.09, 19:57
        Też mam odstające uszy sad Ale mam sposób: zamiast prostych włosów jakie do tej pory
        miałam, zainwestowałam w lokówkę i je często zakręcam ^^ I nie widać moich ohydnych
        uszu wink Chociaż na dłuższą metę to się nie sprawdza jednak... uncertain
    • Gość: aNN Re: Odstające uszy. ; / ! Help ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 20:45
      Mojaa kumpelaa sobie troche zakrecaa , ale nie takie rurki c zy tos tylko ma takie lekkie fale jak Miley ; i.wp.pl/a/f/film/041/42/23/0192342.jpg lub www.usmagazine.com/files/miley-cyrus-b_0.jpg zalezy jaka masz dlugosc jak masz krotkie tez mozesz je lekko puszyc , sa takie pijanki i wlosy z przodu sppinac za uszami spinka , ALE TAK ZEBY ZAKRYWALY USZY ! A NIE PRZEJMUJ SIE NP mILEY CYRUS TEZ MA ODSTAJACE USZY .
      • Gość: fedf Re: Odstające uszy. ; / ! Help ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 14:53
        Witaj siostro !!! tez mam cienkie włosy i bardzo odstajace uszy. Straszny
        komleks mam z tego powodu. Wiesz co spróbuj troszke natapirować włsy w tym
        miejscu może to pomoże.
        • pink_cekoladka. Re: Odstające uszy. ; / ! Help ! 03.06.09, 15:38
          Dziękuje za rady. ; *

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka