demcialove 04.06.09, 21:46 jakie amcie zachowanie na koniec roku.?.# ,ja na poł rocze miałam poprawne.;/ ale teraz mam db.# i ta debilka mi dzieki bogu podwyzszyla na bdb. bo bym nie miala paskaa. .# a awsze zachowaniee. ? .# Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
decod.e Re: zachowaniee..xd 04.06.09, 21:50 ` heh, ja mam dobre i sie ciesze ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
mileycyrus23 Re: zachowaniee..xd 25.08.09, 10:59 Ja mam wzorowe,ale tylko dlatego że mnie klasa lubi i tak zagłosowali xd Ale z religi mam dobre(fartem) Odpowiedz Link Zgłoś
avatary.kotek Re: zachowaniee..xd 04.06.09, 21:59 ja mam chyba b.dobre . ; - ) Pani się zastanawia czy nie wzorowe ... [ . klik . ] mwha , <,3 Odpowiedz Link Zgłoś
pauli13 Re: zachowaniee..xd 05.06.09, 13:59 Ja mam wzorowe, ale powiem szczerze, że nie czuję się na takie... Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: zachowaniee..xd 05.06.09, 14:08 mam poprawne / nieodpowiednie . nie wiem dokładnie , bo się wacha . ciesze się , że nie naganne , bo mam już z dwieście punktów minusowych . fajnie , cnie? Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: zachowaniee..xd 05.06.09, 14:32 jak się robi żeby czcionkę pogrubić .? bo nie wieeem x dd No ale nieważne. Ja mam zachowanie bardzo dobre, chociaż zapewne obniży mi się na dobre, gdyż w przyszłym tygodniu zamierzam pójść ze znajomymi na wagary Cóż, takie jest życie xD Ciekawe czy psorka bd się srała że nie będe miała godzin usprawiedliwionych przed koncem roku xD No ale zobaczy się, bo pójdę na wagary w tym roku, już postanowiłam Do szkoły musimy iść jeszcze tylko w poniedziałek, wtorek, środę ( bo czwartek i piątek mamy wolne - Boże Ciało jest ), następny poniedziałek, wtorek, czawrtek . bo w środe jest dzień sportu -.- na który pewnie znów nie zawitam, tak jak w zeszłym roku. Pewnie znó będę się włóczyć wokół szkoły z dziewczynami kiedy inni się męczą bieganiem i tymi podobnymi idioctwami Ale w ten czwartek, wieczorem mamy bal, to ostatni dzień z normalnymi lekcjami, więc można go spokojnie pominąć, bo na lekcjach pewnie będziemy filmy oglądać xD Czyli musze wybrać między pn. wt. śr. pn. wt. chciałabym we wtorek, bo basen mamy, a jego nie nawidzę. tylko moja przyjaciółka ma we wtorek próby poloneza, to specjalnie do szkoły pójdzie xD O mój boże jak się rozpisałam, do tego nie na temat xD Przepraszam PS. Bóg zapłać tym którzy przeczytali całą moją wypowiedź xD PPS. Podsumowując: jeśli pójdę na wagary, a na pewno pójdę, to będę mieć zachowanie dobre Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: zachowaniee..xd 10.06.09, 19:57 ja mam wzorowe ;p ale to dlatego bo pani wychowawczyni zalezy zebym miala jak najlepsze zachowanie i oceny zeby bylo chociaz jedno swiadectwo z paskiem w mojej klasie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: zachowaniee..xd 05.06.09, 14:26 wzorowe ; pp zawsze jakieś gazetki były i wgl. za to przychodzą punkty , przynajmniej u mnie ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: zachowanie..xd 05.06.09, 14:58 bdb xd na półrocze miałam db, więc teraz sie ciesze ze bdb xd wzorowe mi nie potrzebne ;d Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: zachowanie..xd 05.06.09, 15:21 nikt. , musisz zaznaczyć jakieś słowo , czy zdanie i wybrać B . ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
jb_sel_mil Re: zachowanie..xd 05.06.09, 16:07 loczek u was też są punkty? u nas też. Ja mam chyba 100 na plusie. Bo tylko za buty, dzienniczek dostałam co miesiąc xD Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: zachowanie..xd 05.06.09, 19:04 ha ha! nauczyłam sięęęę ! xDD podziwiać moja wspaniałą pogrubioną czcionkę x dd dzięki loczek., moja wybawicielko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drrr Re: zachowanie..xd IP: 89.174.116.* 05.06.09, 20:40 ja mam wzorowe xdd Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: zachowanie..xd 05.06.09, 20:46 ależ proszę, nikt. : ) jak edward i bella . = 3 demi_mil_jb { nie wiem czy dobrze napisałam ;d } no tak , punkty są . myślałam , że wszędzie są ... Odpowiedz Link Zgłoś
justynaa134 Re: zachowanie..xd 05.06.09, 21:20 ja mam poprawne ale miałabym dobre,gdybym nie pobiła takiej jednej wieśniary xD ale trudno się mówi Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_madzik Re: zachowaniee..xd 05.06.09, 21:29 ja bym sobie dała najwyżej POPRAWNE ; p ale mój WYCHOWAWCA dał mi wzorowe xd nie wiem za co , chyba za to że jego syn chodzi ze mną do klasy i mnie bardzo lubi...xdd Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_madzik Re: zachowaniee..xd 05.06.09, 22:25 fajnie ? chodzi ci chyba o moje zachowanie.. a nie o tego kolesia ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: zachowaniee..xd 06.06.09, 09:31 też mam punkty w szkole x dd teraz aktualnie mam 9, czyli bdb, od 8,5 jest bdb. chyba od 16 jest wzorowe od 4 jest db, i tak dalej macie inaczeeej? Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_madzik Re: zachowaniee..xd 06.06.09, 09:46 u mnie nie ma żadnych punktów ;pp pod koniec półrocza gościu(wychowawca) karze napisac na kartce jakieś proponowane zachowanie , no to ja zawsze pisałam sobie wzorowe xdd , ale to było w tych młodszych klasach, no i on na podstawie tych kartek , i tego co zaobserwował podczas danego półrocza ( no czy byli rodzice w szkole , czy była jakaś bujka z naszym udziałem itd..) to wpisuje jakieś tam zachowanie . dziwne? : ✖ ✖ Odpowiedz Link Zgłoś
loczek. Re: zachowaniee..xd 06.06.09, 12:32 sweet_madzik napisał(a): > fajnie ? chodzi ci chyba o moje zachowanie.. a nie o tego kolesia ; dd o tego kolesia ! = 3 masz luzy , dzięki niemu . : ) Odpowiedz Link Zgłoś
pati896 tynupo 06.06.09, 10:48 Ja wzorowe Ale nie wiem czy zasługuje hehe Nie no żart Bo na kółka chodze i dlatego, ale w naszej szkole zrobili tak, że jak masz 5 punktów ujemnych to nie możesz już tego nadrobić nawet jakbyś miała z 50 punktów, bo wzorowy uczeń nie powinnien miec więcej niż 5 A ja mam 2,5 ujemnych PS.Macie mundurki, bo my tak żal. ale i tak mało kto je nosi, tylko ze są za to punkty, ale nauczyciele jakoś się nie kapną Odpowiedz Link Zgłoś
demi.love Re: zachowaniee..xd 06.06.09, 11:13 Ja mam dobry Właściwie prawie cała klasa ma dobry, oprócz takich jednych 2 dziewczyn No ale nasza wychowawczyni powiedziała, że jak będziemy się dobrze zachowywać na Zielonej Szkole (co jest raczej niemożliwe ) to oceny mogą się zmienić. No i mam nadzieję, że się zmienią bo z 'dobrym' to raczej pasek nie wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
szpilka_ Re: zachowaniee..xd 06.06.09, 12:35 bardzo dobry a co xD mialam miec dobry przez JL z mojej klasy xD ale jakos 5 wyszla xD Odpowiedz Link Zgłoś
twoja_stara Re: zachowaniee..xd 06.06.09, 13:16 ja na półrocze miałam naganne, teraz mam nieodpowiednie x3 Odpowiedz Link Zgłoś
mellow Re: zachowaniee..xd 06.06.09, 13:49 Będę mieć wzorowe albo bdb, zależy co mi nauczyciele wstawią. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulk.a Re: zachowaniee..xd 07.06.09, 17:15 b.dobre no ale . z laska / tak dlugo prosilam, az wkoncu uprosilam . x-dd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzoń Re: zachowaniee..xd IP: *.ostnet.pl 07.06.09, 17:20 Ja mam wzorowe ... Haah xD Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa111 Re: zachowaniee..xd 07.06.09, 22:39 Ja mam dobre , chociaż myślałam że będę miała bardzo dobre.. No ale cóż dobre to nie najgorzej więc się cieszę Odpowiedz Link Zgłoś
kari17 Re: zachowaniee..xd 08.06.09, 16:07 ja mam bardzo dobre bo w tym roku mieliśmy zachowanie na punkty... Odpowiedz Link Zgłoś
mindi11 Re: zachowaniee..xd 14.06.09, 12:37 wzorowe albo b.dobre ale chyba wzorowe Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: zachowaniee..xd 18.08.09, 21:51 dobre ;/;/ bo "zyczliwa" kolezanka miala zbyt dobra pamiec... ale i tak dobrze bo grozilo mi poprawne i wtedy nie mialabym ciekawych wakacji... Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak01 Re: zachowaniee..xd 21.08.09, 23:02 a ja sie sama sobie dziwie że mam wzorowe ;p nie wiem za co bo na lekcjach to ja kompletnie nic nie robie, znaczy robie ale tyłem do tablicy lub bokiem i gadam jak najęta bo jak ogólnie baaaardzo dużo nawijam no i nie udzielam sie społecznie w szkole...szczerze za co ja mam to wzorowe?! Odpowiedz Link Zgłoś