Dodaj do ulubionych

Styl. Jak go wyrobić?

17.06.09, 22:09
Cześć! Mam problem. A mianowicie: Nie umiem wyrobić własnego stylu ubierania...
Ubieram się dobrze. Dobrze, czyli typowy strój dla nastolatki : jeansy, T-shirt, bluza i
adidasy. Kupuję w takich sklepach jak Reporter, Reserved, Yups!, Butik itp. Typowo
młodzieżowe. Mam 13 lat, ale chcę mieć już swój styl ubierania. Nie umiem dobierać
dodatków, układać strojów... Lol. Chcę to naprawić. Przez wakacje. Byłoby fajowo
jakbyście mi pomogły smile

Pozdrawiam, Zig_Zag kiss
Obserwuj wątek
    • majson Re: Styl. Jak go wyrobić? 18.06.09, 00:12
      zastanów się jaki chcesz mieć styl np. modniśki(Barbie), Emo, Punk, Poważny,
      Słodki, HIP HOPOWY czy jaki? jak sobie wybierzesz styl to kupujesz takie ciuchy
      w takim stylu i już ubierasz się np. emowsko dobieraż np. do emo takie pineski i
      czachy do słodkiego ubierasz się na różowo i masz delikatne dodatki np. drobny
      naszyjnik czy kokardka itd. życzę powodzenia
      • ardnaskela Re: Styl. Jak go wyrobić? 18.06.09, 15:27
        Majson ma rację. Zastanów się jaki styl do Ciebie by pasował, co odzwierciedlałoby Twój
        charakter. Podpatrz jak ubierają się Twoi znajomi, możesz wzorować się na jakiej sławnej
        osobie. Najważniejsze i to sobie zapamiętaj: nikogo nie kopiuj i stawiaj na oryginalność
        .
    • miqusia Re: Styl. Jak go wyrobić? 18.06.09, 17:20
      też o tym myślałam, bo zawsze
      chciałam się wyróżniać . ; d
      ale mam 12 lat i ubieram się zwyczajnie,
      jak ty . strasznie podobają mi się
      duże damskie koszule i do tego rurki np.
      taka ; d
      albo japan styyle . myślę, że tak się będę
      ubierać ale na razie, nie bardzo gdzie mam
      tak chodzić wink) .
    • alice_chochlik Re: Styl. Jak go wyrobić? 18.06.09, 17:35
      Ja stawiam na orygilnalnosć. To jest najważniejsze.
      Nie wiem jak ty zig_zag, ale ja lubię gdy mój strój mówi o tym jaka jestem i jak się czuję. :-
      Dtongue_out
      Kiedy mam dobry humor zakładam żółte bluzki (które wybierałam godzianmi), a kiedy zły
      zakładam to, co mi tam wpadnie w ręce.
      Najbardziej lubię zakładać jasne rurki (lub ciemne jenasy), koszulę, krawat i jakieś dodatki.
      Moje ręce mają na sobie wszystko. wink Od rzemuków do chinśkich symboli.
      Ale lubie też kupować jakieś paski oraz... SZNUROWADŁA! xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka