demi1112 18.06.09, 22:24 Kogo lubicie najbardziej z gwiazd Disney'a (z dziewczyn)??? Miley, Demi czy Selene??? Oczywiście jak lubicie jakąś inną gwiazdę Disney'a to możecie ją napisać. Tylko proszę nie kłóćcie się bo to tylko pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandy_ Re: Kogo lubicie??? 18.06.09, 22:27 naj to Majli </3 i Demi moze byc. za selena nieprzepadam. ale Majli kochh! Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_xd Re: Kogo lubicie??? 18.06.09, 22:46 Ja najbardziej Ashley Tisdale, ale ona chyba juz przestała nią być więc niech bd Selena Gomez Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Kogo lubicie??? 18.06.09, 22:54 Miley jest naajs . ; ] no i Ashley, tylko, że ona "wyrosła" z gwiazdki disneya . ; ) . kiedyś miałam manie na sel i demi . ale nie przapadam zbyt za nimi . = ] Odpowiedz Link Zgłoś
olciaa111 Re: Kogo lubicie??? 18.06.09, 23:19 Ja oczywiście Miley najbardziej kocham xd ! Demi Lubię A Seleny nienawidzę xP Odpowiedz Link Zgłoś
demcialove Re: Kogo lubicie??? 19.06.09, 08:02 .ja kocham Mil i Dem.! lubię Ashley Tisdalee .;] . a NIE CIERPIĘ,NIE NAWIDZE SELENY GOMEZ., .juz nawet pisac o niej nie moge . Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Kogo lubicie??? 19.06.09, 18:09 Ja Sel i Demi, aha i przypominam, że autorka kazała pisać kogo lubimy a nie kogo nienawidzimy bo tak to na pewno jakaś kłótnia się zaraz rozpęta. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Kogo lubicie??? 20.06.09, 08:42 candy.e powaliłaś mnie Vanesse xd skoro jej nie ma to nikogo z tej trójki xd Odpowiedz Link Zgłoś
mileylove. Re: Kogo lubicie??? 20.06.09, 09:50 mILEY , ale dem i sel sa tez fajowe Odpowiedz Link Zgłoś
ashley. Re: Kogo lubicie??? 30.07.09, 21:26 No więęc lubię całą kapele z GD ,wszyscy wnoszą cos do niego ; d Nie wyobrażam sobie kapeli bez jakiegos czubaa (czytaj chłopki z GD) kocham ich Lubię Flowersa,Wentza,Chrisa Cornella uuo dużo ich ; d Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchoomania Re: Kogo lubicie??? 30.07.09, 21:32 najbardziej to Miley. a tak to jeszcze słodkich braci z Supors (jesli tak to sie pisze xd) Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Kogo lubicie??? 30.07.09, 21:33 Ja najbardziej lubię Vanessę i Selnę i Demi Są super-jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
samezlo Re: Kogo lubicie??? 30.07.09, 21:36 Ja lubię bardzo Miley i Demi też jest spoko , ale S(r)eleny Vanessy i całej reszty nie trawię. Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_xdd Re: Kogo lubicie??? 30.07.09, 22:34 , . Ja naj bardziej lubię ; - DD Miley i Braci Sprouse [ jeśli napisałam źle ich nazwisko to sorkiia le często mi się to myli ] i jeszcze Emiy Osment ; - pp Odpowiedz Link Zgłoś
gomezka Re: Kogo lubicie??? 01.08.09, 08:39 A ja uwielbiam wprost Selene Gomez Zaraz po niej jest Demi Lovato, Ashley Tisdale, Vanesse Hudgens, Drende Song, Emely Osment ... blablabla Odpowiedz Link Zgłoś
ox Re: Kogo lubicie??? 01.08.09, 08:49 nie ubustwiam jakoś specjalnie gwiazdek disney'a . wolę jakieś prawdziwe gwiazdy .....ale nie ukrywam że lubię pooglądać filmy z nimi i nawet mi się podobają .....nie żebym coś do nich miała ale uważam że do prawdziwych gwiazd i dobrych aktorów jeszcze im brakuję ale jak na disney'a to są wystarczające. podsumowując ; lubię je wszystkie na jednym poziomie ... Odpowiedz Link Zgłoś
bellaswancullen Re: Kogo lubicie??? 21.08.09, 09:33 Sprousów, choć nie uważam za bardzo ich jako gwiazdki Disneya, bo moim skromnym zdaniem gwiazdkami Disneya są Miley, Demi, Selena. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
elizza Re: Kogo lubicie??? 01.08.09, 14:02 Ja lubię akurat te trzy i jeszcze Ashley Tisdale Odpowiedz Link Zgłoś
patryssiajoe Re: Kogo lubicie??? 21.08.09, 15:51 Oczywiste ze Demi Lovato , Sel tez lubie ale nie tak jak Demi . ;**** Pozdro dla jej fanów . ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
smiley11 Re: Kogo lubicie??? 21.08.09, 17:17 Ja najbardziej lubię oczywiście Miley Cyrus!!! Na drugim miejscu jest Demi Lovato. Lubię też Ashley Tisdale i Emily Osment. Odpowiedz Link Zgłoś